CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Mmartin
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: CS 1.6 Server hojko.com

Príspevok od používateľa Mmartin »

betar, zapni friends a pridaj si ma, chcem s tebou nieco prebrat.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

no z mojich adminskych skusenosti viem, ze admin si musi totalne vsetko natacat, hraci su schopni si vselico vymysliet, preto je treba aby mal admin vzdy dokazy...a to iste plati aj pre hracov, pokial ma niekto nieco proti adminovi, mysli si ze admin porusuje svoje pravomoci, tak to treba natocit...inak sme to brali ako neopodstatnenu staznost...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Sa pametam ako som volakedy hraval na kotelna.cz, a tam sa HLTV zaznam z kazdeho kola ukladal na server, a dal sa volne stiahnut hned ked skoncilo kolo. Dobre pre taketo dokazy ako aj pre nahravanie peknych fragov :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

hlavny admin by mal byt schopny si pozret logy a zaznami...viem ze neraz sa stalo u nas, ze hraci umyselne vyprovokovali admina nadavkami a podobne a ked admin zacal hadzat bany tak to si natocili a isli sa stazovat ze zneuziva prava, ale nenatocili si to, ze preco tie bany hadzal...
wasted
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wasted »

Na hojko serveroch je to bieda jak ste prešli do spolupráce s hardwarom tak ste dali viac serverov a málo adminov, ešte pred spoluprácou bol jeden plný vždy a bolo aj adminov teraz ani plné ani Admini inak rád by som sa stal adminom na cs servery hojka :) už som kontaktoval betarika.

Nadeo - pamätám si to, btw - kot*lna perfektné servy hojko inšpiruj sa [nechcem robiť reklamu tak som to vycenzuroval:)].
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

funkciu /me na servery hádam nemyslíte vážne :)
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

trosku moj nazor:

neviem podla mna by bolo najlepsie urobit zmenu v admin teame - urobit novy a poriadny konkurz!
netvrdim ze tento je zly ale je tu dost velka neaktivita adminov o com svedcia aj komenty tu na fore (cest vynimkam).
- Bolo by potrebne pre adminov vytvorit komunikacnu miestnost (TS alebo vnt).
- Ako som uz raz pisal na hardwar forum treba poriadne doriesit nastavenie serverov!!! a to: automacke kickovanie hracov kt. maju ping 80/100 ms + lebo sa casto stava ze tam hra 5 hracov kt. maju 400 ping. Dalsia vec viditelny chat (CT aj T) pre adminov. a kopec dalsich veci ....
neviem podla mna by sa malo stretnut vedenie + admini kt. sa rozumeju problematike a spolocne to vyriesit !!!
tolko asi odomna...
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

ephramko, to je debilina že admin musí všetko točiť, keď máš niekoho jasného, resp. dnešných klasikov typu on off tak tam nieje čo točiť, keď to nestihneš, nezachytíš ho vôbec a bez toho by si nemohol dať ban..ale ano, beriem to ako demokratické hladisko aj ku hráčom, že keď budú chcieť dôkaz, majú ho, no nemusí to byť podmienka...a ten admin by mal byť aj komunikatívnejší s hráčmi a sem tam ich vypočuť i keď trepú kktiny ( typ ja :roll: ) a hlavne nie meniť si mapy bezdôvodne ako LEKO ! :)

//autoeditácia príspevku (10 Dec 2010, 23:59)
hannibal s tým má pravdu, to by mali riešiť medzi sebou, hlavne vedenie, na základe týchto sťažností, a to s tou reklamou a hardwar a hojko sú len zbytočné doťahovačky ktoré nemajú zmysel...sú tam hráči z jednej aj druhej komunity...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

nemusi mat demo ? a co v takom pripade ked sa bude hrac stazovat, ze ban je neopravneny a admin nebude mat demo, aby dokazal ze opravneny bol...
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

pretože prevažne keď ten hráč má niečo sa ani nepríde sťažovať a v dalšom prípade sú to poviem nepekne že deti, ktoré nevedia že existuje nejaké forum nieto ešte čo je to reklamácia banu...a ak príde niekto taký, hádam admin nebude až taký idiot aby dal ban len tak že je to nejaký uber dávač ktorý mu kazí rank ... :) ( sice existujú aj takí ale bohužial, svet sa točí)
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

kedze sa blizia vianoce pridal som na GUNGAME server santahat... tí co nevedia o co sa jedna staci sa napojit na server :) este som si dovolil pridat na CLASSIC mapu de_survivor aspon cez sviatky .... dalej planujem urobit konkurz na admina len ja osobne ....zajtra respektivne este dnes sem pridam v akom tvare a kde sa mozte prihlasit na konkurz :)

//autoeditácia príspevku (11 Dec 2010, 3:18)
// kedze sa mi nechce spat tak to vypisem hned...

Takze vyhlasujem konkurz na post admina pre hardwar/hojko herne servre !

PODMIENKY : steam , vek 16+ , mikrofon , aktivita tí co nesplnaju podmienky ani nepiste dakujem

TVAR PRIHLASKY : Meno
Vek
Steam nick
Spolupraca teda co prinesiete do nasho portalu
Na akom servery by som chcel byt admin

KONTAKT : vsetky prihlasky zasielajte na email : [email protected] ... do predmetu spravy piste KONKURZ

na kazdu spravu odpisem pokial bude splnat podmienky vyberiem cca 5 adminov ... kazdy admin ktoreho si vyberiem bude pozvany na ventrilo tam preberieme vsetky podmienky ...GL
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

mali by ste spravit d2 only server., tie sa rychlo a casto naplnaju ;)
osobna skusenost.
wasted
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wasted »

prihláseny do konkurzu :) ... škoda že nemám steam asi kvôli tomu neuspejem no škoda :/
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

idú vianoce. z tých 7 eur to dajú na 3 možno. kks 7 eur, to je fakt suma :|
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

to co je za sprostu podmienku ze admin musi mat steam? hlupost, kedze dobry hrac (aj admin) moze byt kludne NS hrac, steam nezarucuje ani kvalitu, ani pouzivanie rozumu pri rozhodovani .. kedze na HW hrava dokopy tak 10 steamakov (ber obrazne) a kazdy druhy ma prava lebo ma steam, tak tam potom behaju take vykvety ako fluo, monky, lh2pg etc.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Drago - plny suhlas
+ nie ze by som nemal 7eur ale ja chcem byt ta "kempersko lamerska spodina"
na ktoru kazde tupe 12 rocne decko ktoremu maminka kupila steam
aby z neho bol velky skiller nadava :D
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

nechápem, čo zo STEAMu robíte takú uber vec ... mám STEAM už 5 rokov a posledné 4 roky hrám na ňom 2x za mesiac ... aj to len keď kamarátom hosťujem
lekoklatik
VIP
VIP

Steam = podstatne menej cheaterov.
To je hlavná vec čo sledujem cs steamom. Nič viac. čo na tom nedokážete pochopiť? Nič nekazí hru viac ako neustále chytať ko*ot! ah
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

stavím sa s tebou o čo chceš, že keby som na STEAMe zapol WH tak ma neodhalíš ani keby si sa pototo, tak o čom to potom je ? Keď to vieš zakryť, tak ti na to nikto nepríde a taký hrajú aj na STEAMe a je ich dosť, určite menej ako na NS ale hrajú tam aj takí
lekoklatik
VIP
VIP

neriskuješ hackovaním na steame náhodou VAC ban?
Alebo už ani to neplatí?
Stačí mi že je ich tam menej. Menej starostí s serverom, lepšie to potom hranie.
A povačšine sú steameri normálnejší (nehovorím že je to pravidlo) a to už si hovorím ja sám pre seba aj na základe týchto vašich príspevkov. že načo steam...
Je to snáď hra ktorú hráte najčastejšie a nie ste za ňu ochotný dať 300 korún slovenských :roll:

Ako je to na vás, ale nesťažujte sa furt na adminov že ako moc postihnutí sú.
Na steamovom servery admin nerobí nič iné, než sa stará o to aby tam bol poriadok (slay, slap, kick za urážanie a iné maličkosti).

Ak sa cheatuje už aj na steame vo veľkom, rád sa nechám poučiť, nakoľko som sa s cheaterom na steame moc nestretol. Vždy si poviem že je proste tak dobrý, ako ja kedysi keď sme to nehrávali len 4 fun ^_^ (joke)
Zamknuté