Acer Aspire 6930 a problém so znovunainštal. win. visty

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
007miroslav007
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Acer Aspire 6930 a problém so znovunainštal. win. visty

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

Cavte, vedel by mi niekto poradit?Mam tento notebook a na nom momentálne Windows 7. Ale chcem nan nainstalovat originalny win. vistu, ktory je na recovery disku na skrytej particii. Lenze mi to nejak nechce tu skrytu particiu najst...Cital som na internete ze su s tym nejake problemy, ale neviem tam najst nejaky normalny navod na znovuistalovanie Visty.Vie niekto, ako to treba spravit?

Dakujem za pomoc.....
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Re: Acer Aspire 6930 a problém so znovunainštal. win. visty

Príspevok od používateľa Acer01 »

Ak si si nevypalil Recovery disk (3DVD) hned po zapnuty pc ( PC ta na to bude upozornovat 3x) tak mas este moznost nabootovat OS zo skrytej particie ALT+F10 pri starte pc druha moznost je ta ak mas licencny kod Visty tak si stiahni hoc kde instalacku a nainstaluj,..
Ja som to robil druhym sposobom,kedze mam aj recovery disky,ale Acer tam nainstaloval same hry a hluposti,ktore nevyuzivam a zaberaju zbytocne miesto na HDD,...
007miroslav007
Expert
Expert

Re: Acer Aspire 6930 a problém so znovunainštal. win. visty

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

Takze Alt+F10 nefunguje vobec......proste to nenabootuje.....Tak som skusil nainstalovat normalnym sposobom Vistu ( z nejakeho cd ci dvd ), ale vzdy ked sa ukoncuje instalacia tak sa to zastavi a nejde dalej. To sa stane uz v tom uplne poslednom bode co je v instalacii..... :cry: . Tak ja neviem
Napísať odpoveď