www.zdrojak.sk - súťaž v programovaní
Re: audiotrack.hojko.com - súťaž v programovaní
Spôsobov tu bolo až až. Napríklad teda CTRL+C a CTRL+V, odchytávanie clipboardu, CTRL+S na stránke s levelom a následné parsovanie textového súboru, prípadne nejaké iné. Kreativite sa medze nekladú 
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
HAndicap: Ja som robil všetky mnou dokončené levely okrem 1 a 14, vo Flashi. Vieš si to predstaviť? Ty robíš v Phytone, na ktorý sa Flash ani len nechytá. Vytvor si aplikáciu, ktorá bude fungovať pri leveloch ,v ktorých sa pracuje s textom nasledovne: Myšou si skopíruješ vstupne hodnoty v levely (ctrl+c), prepneš sa do tvojej aplikácie, klikneš na input pole a stlačíš ctrl+v, v tom momente sa algoritmus automaticky spustí (keď sa v input poli nachádza akýkoľvek znak), vstupné hodnoty aplikácia spracuje a výstup automaticky uloží do schránky (clipboard). Potom ti stačí už len sa prepnúť do okna s levelom, kliknúť na input pole pre odpoveď stlačiť CTRL+V a potvrď. Dá sa to krásne stihnúť. A to ešte nerátam s možnosťou, že by phytom dokázal vytiahnuť údaje z clipboardu (čo sa vo flashi nedá). 
-
audiotrack
VIP
phytonom sa dokáže priamo pripojiť na stránku, získať dáta, spracovať, a odoslať požiadavok. Žiadne ctrl nemusí stláčať. Toto dokáže každý vyšší prog. jazyk
Presne tak, kto pouziva Python odporucam pozriet kniznicu mechanize (prihlasenie a nasledne parsovanie zdrojaku je extra jednoduche)
V Delphi sa zase relativne jednoducho prihlasite pomocou synapse
V C sa da na to pouzit curl ... a tak dalej by sa dalo pokracovat
Ale aj tak vo vacsine levelov staci CTRL-C do schranky...
V Delphi sa zase relativne jednoducho prihlasite pomocou synapse
V C sa da na to pouzit curl ... a tak dalej by sa dalo pokracovat
Ale aj tak vo vacsine levelov staci CTRL-C do schranky...
Myslím, že ťa takto čaká poriadny boj s časom pri pätnáťkeweroro napísal:HAndicap: Ja som robil všetky mnou dokončené levely okrem 1 a 14, vo Flashi. Vieš si to predstaviť? Ty robíš v Phytone, na ktorý sa Flash ani len nechytá. Vytvor si aplikáciu, ktorá bude fungovať pri leveloch ,v ktorých sa pracuje s textom nasledovne: Myšou si skopíruješ vstupne hodnoty v levely (ctrl+c), prepneš sa do tvojej aplikácie, klikneš na input pole a stlačíš ctrl+v, v tom momente sa algoritmus automaticky spustí (keď sa v input poli nachádza akýkoľvek znak), vstupné hodnoty aplikácia spracuje a výstup automaticky uloží do schránky (clipboard). Potom ti stačí už len sa prepnúť do okna s levelom, kliknúť na input pole pre odpoveď stlačiť CTRL+V a potvrď. Dá sa to krásne stihnúť. A to ešte nerátam s možnosťou, že by phytom dokázal vytiahnuť údaje z clipboardu (čo sa vo flashi nedá).
nedal by niekto nejaky hint k 11. levelu (sprirala)?
-
audiotrack
VIP
buď pôjdeš po špirále (je dosť hrubá a dosť veľké medzery v nej, takže ak budeš po nej behať s niekoľkopixelovým krokom tak určite porátaš všetky prerušenia). Na to ti stačí vedieť trošku počítať so sínusom a cosínusom
alebo budeš obrázok scanovať niektorou zo scanovacích metód, a počítať čierne segmenty
alebo budeš obrázok scanovať niektorou zo scanovacích metód, a počítať čierne segmenty
Akým spôsobom sa dá dopracovať k bonusom?
-
Grim
Darca
...tak, že vytvoríš level...
-
audiotrack
VIP
...alebo v niektorom leveli nájdeš chybu...
-
reDo
Star
chcem sa spytat, v akom jazyku by som mal tie ulohy robit? php,js alebo akom? musi pracovat s netom alebo tam mam len dat nejaky vystup co mi vysiel z mojho programu? pretoze ja sa ucim C/C++ a nwm pracovat zatial s internetom, mohli by ste mi dat nejake typy ako takuto sutaz riesit prosim? pretoze som nic take este nerobil
vopred dakujem za pomoc
vopred dakujem za pomoc
Na väčšinu úloh stačí, keď do svojho algoritmu manuálne skopíruješ vstup. Algoritmus ti spraví správny výstup, ktorý skopíruješ späť do odpovede na audiotrack.hojko.com.audiotrack.hojko.com napísal:Úlohy sú navrhované tak, aby ich riešenie nevyžadovalo znalosť iba jedného konkrétneho programovacieho jazyka, a tak je možné ich riešiť ľubovolným spôsobom."
-
reDo
Star
mohol by si dat nejaky hint k prvemu? lebo nechapem ako sa da zistit z toho heslo
hint k prvemu je taky ze ked neprejdes prvy tak ani nemusis ist dalej ... ale poradim ti co sa ti ktomu zide pouzit .. FireBug
c-ice nie je pravda. Ja som mal s prvym levelom velky problem, pretoze s js som sa stretol asi takym sposobom, ze som precital a zabudol(Chap, ze som sa js nikdy neucil a ani nemal zaujem naucit... a ani nemam). Naopak nasledujuce programy mi uz problem nerobili, pretoze ci uz do php, alebo do C som to vedel napisat velmi rychlo.
Nakoniec ma ale osvietilo a uvedomil som si, ze ked je tam alert, tak by to mohlo byt v js a... a tak dalej no
(Tych hintov je tu uz hadam dost)
Nakoniec ma ale osvietilo a uvedomil som si, ze ked je tam alert, tak by to mohlo byt v js a... a tak dalej no
(Tych hintov je tu uz hadam dost)
-
mirak2
Hardcore addict
ja som javascript v zivote nevidel a predsa som to heslo vedel zistit
Tak, co sa tyka jednotky s tym akosi nehybem, napriek tomu ze som nasiel ten JS ;D Navyse s piatym levelom sa dost trapim, moj kod v Pythone to spracuje za 40 sekund a nie za 20 
EDIT: Uz som to konecne nasiel
)
EDIT: Uz som to konecne nasiel
Tak v tej 5 musíš zlepšiť alogoritmus, 40 sekúnd je riadna pálka. Poprípade skús premýšľať ináč... Veľa krát ti výber správneho programovacieho jazyka ušetrí kopec času. V tejto úlohe som napríklad volil php - je na to jedna jediná funkcia, ktorá to správne vynásobí.
Nejaku radu k tym obrazkovym prikladom?(6) A co sa tyka tej 3-ky, pouzitie nejakeho sort algoritmu?
-
audiotrack
VIP
je na tebe aký sort algoritmus použiješ (rovnako tak je na tebe sa zamyslieť či vôbec nejaký použiť musíš
)
Hinty na 6 nájdeš na predošlých stranách
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2011, 23:45)
pridaný level 19
Hinty na 6 nájdeš na predošlých stranách
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2011, 23:45)
pridaný level 19