Zdravim,
kupil by som nejaky telefon.....hlavne poziadavky - OS,wifi,gps vyhodou, odblokovany na orange
Konkretne mam zaujem o E-ckove nokie(e52,e71), ale kludne ponukajte aj ine telefony.....mozno mi nieco padne do oka
Dakujem za ponuky
Nokia n95 + 8gb karta + autonabyjačka + krabica a cele prislušenstvo + zaručny +proste všetko čo knemu patrí
telefon je 100% stave nepoškriabany neobyty ako nový ...samozrejme cena je nižšia ako 150€ to už by sme sa dohodli ak by si mal zaujem
v mobile je nainštalovana aj navigacia sygic s najnovšími mapami aspon pokial viem tak novšie ešte niesu
tušim mam aj puzdro niekde nanu + pridám ak ho nájdem
Ahoj,
ak by si mal zaujem, mam tu na predaj 2 kusy Nokia e66, este rok v zaruke, vyberane pred rokom z Orange. Obaja s manzelkou sme ich nosili stale v puzdrach, takze su v 100% stave. Keby nieco, posli PM. Od dnes sme presli na iphone4 a tieto nam budu doma zbytocne stat. Alebo ich za nieco vymenim, ak niekto ma zauje, tak pls PM.
Sony Ericsson P1i, starší, ale stále dobrý mobil, dotykový display, Symbian 9.1, Wi-Fi, bez GPS
takmer ako nový, kryt a display bez škrabanca... Cena cca 80€
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2010, 23:22)
up, takze mam zaujem uz len o HTC wildfire, ak poznate niekoho kto predava tento telefon nejako sa dohodneme ....
(samozrejme nieco prihodim k tym povodnym 150 euram )
//autoeditácia príspevku (17 Dec 2010, 10:42)
telefon kupeny mimo fora.....mozme teda