na druhej strane, ked som to dopozeral do konca, tak pri poslednom shote som si pomyslel "ty si teda pacient" (pre nemiestnych - frekventovana a relativne nebezpecna (z viacerych uhlov pohladu) cesta/krizovatka v centre KE a on si to tam takto sinie...)
Driftovanie na snehu
Re: Driftovanie na snehu
dnes mi kamarat poslal link na jedno video nejakych kosicanov (nepoznam) a na to, ze je to obycajna fwd fabia, tak niektore isiel pekne bokom, napr. 0:40 
na druhej strane, ked som to dopozeral do konca, tak pri poslednom shote som si pomyslel "ty si teda pacient" (pre nemiestnych - frekventovana a relativne nebezpecna (z viacerych uhlov pohladu) cesta/krizovatka v centre KE a on si to tam takto sinie...)
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
heh, coze by sa na predokolke nedalo driftovat
.... a to teraz nemyslim tych sidliskovych machrov s mokrymi vodicakmi, ktori "driftuju" na parkoviskach pred tescom na tatkovej dvestosestke sposobom, ze sa rozbehnu, zatocia volantom a zatiahnu rucnu... spominani "spiatockari", ako spomina makovnik, su na tom podla mna este o dost horsie... btw. neviem, co to ma spolocne s driftovanim... zaujimave, ze tito zavodnici, ktorych je v zime plne kazde mesto, ukazuju svoj talent iba na snehu, a paradoxne na mokru alebo na suchu, kedy sa najlepsie lieta autom kufrom nepred, su zosrani vobec trosku si pribrzdit v zatacke...
smejo: musim priznat, ze to video prekonalo moje ocakavania, cakal som typickych sneznych majstrov, ako spominam vyssie, ale vo videu sa daju najst 2-3 niektore efektne a niektore efektivne prejazdy... potesila ma hlavne pasaz mimo snehu... tusim musim aj ja uz cosi natocit, aby si ma tu ludia trosku vazili
smejo: musim priznat, ze to video prekonalo moje ocakavania, cakal som typickych sneznych majstrov, ako spominam vyssie, ale vo videu sa daju najst 2-3 niektore efektne a niektore efektivne prejazdy... potesila ma hlavne pasaz mimo snehu... tusim musim aj ja uz cosi natocit, aby si ma tu ludia trosku vazili
-
D4vid
Medium Star
Fabia Drift Clan
Ale respect... fakt im to ide
Ja som zaťiaľ nemal šancu vyšantiť sa na parkovisku keď bol sneh... A celkovo ešte nemám toľko skúsenosti aby som blbol na ceste
Ale je dobré vedieť ako sa bude auto správať a naučiť sa to zvládať... Takže drift zatiaľ pre mňa nie je 
Ale respect... fakt im to ide
Ja som zaťiaľ nemal šancu vyšantiť sa na parkovisku keď bol sneh... A celkovo ešte nemám toľko skúsenosti aby som blbol na ceste
tiez som nieco take cakal, najma po tom intre a obrazku fabie s krutymi svetlami
ale prekvapilo ma to, napriklad aj kvoli tomu, ze nieco take nedokazem (respektive som to ani neskusal, ale nemyslim si, ze by som to vedel...) 
ratzi - natoc, rad si to potom pozriem
ratzi - natoc, rad si to potom pozriem
-
RATZINGER666
Darca
jj, pri tych svetlach ma len striaslo a kurzor sa zacal nenapadne priblizovat tomu X-ku vpravo hore... ale nastastie som to nestihol 
fuuuha, video?? no mal si povedat pred par rokmi, ked ma to este bavilo
ked uz si idem raz za rok zalietat, tak uz ma to viac bavi s pneumatikami pevne na zemi
ale aj tak musim povedat, ze ked je clovek niekedy do zakruty prilis rychly a nema sa tam sancu naskladat, rucka je jeho posledna zachrana 
fuuuha, video?? no mal si povedat pred par rokmi, ked ma to este bavilo
smejo, pekne videjko, islo im to chalanom pekne
dnes som sa siel trosku aj ja posmykat po nasich uliciach, ale obcas som az prilis dlho asi pridrzal rucnu pretoze som takmer dostal hodinky (nastastie ma predok vzdy vytiahol)
trosku ma zaujima ako je to s policiou, kebyze ma pristihnu smykat sa na parkovisku, alebo trebars niekde na ceste... povedzme ze napriklad parkovisko by bolo prazdne a nebolo by tam nikoho...nemyslim blaznov, ktori smykaju vsade kde sa da (to je jasne, za to dostanu pokutu za ohrozenie cestnej premavky, chodcov a podobne)
nieco take som zazil, ale ako spolujazdec(altea 2,0 fsi). Nebyt zatiahnutia rucnej v poslednej chvili, tak by sme sa kotulali dole kopcomRATZINGER666 napísal:ale aj tak musim povedat, ze ked je clovek niekedy do zakruty prilis rychly a nema sa tam sancu naskladat, rucka je jeho posledna zachrana
To aj mna zaujima ako to je z policiou,ak niekoho pristihnu ako sa smyka na parkovisku,..
Skor mam na mysli skusanie vlastnosti vozidla,ako sa sprava pri smyku atd nie trolkov co piskot gum pocut na 2km....
Skor mam na mysli skusanie vlastnosti vozidla,ako sa sprava pri smyku atd nie trolkov co piskot gum pocut na 2km....
dva krat sa mi stalo, ze pocas smykania na parkovisku isli policajti okolo a nic neriesili, ale nikdy nevies na koho narazis
sa mi paci, ze jedni tu chcu, ked uz boky, tak na mokre/suchu a dalsi pohrda tymi, co sa o to pokusaju 
ked sa blaznis na prazdnom parkovisku, na ktorom niesu pruhy, ale v noci, ked tam niet nikoho, ani pesiaka, tak ti nic nepovedia, max upozornia... ked na ceste, tak minulu zimu mi zadok usiel priamo pred policajtmi, isli za mnou este 200m (ktore som isiel ako pos*any, aby som nedostal pokutu
) a nic...
takze pokial ohrozujes auta/ludi, tak ano, zastavia ta, mozu ta upozornit alebo dokonca aj pokutovat (asi za vseobecne ohrozenie, neviem), ked nie a si na parkovisku/ploche a len si skusas naozaj chovanie auta, tak ti nic nepovedia...
minulu nedelu sme mali zraz a na parkovisku sme si davali akoze nastrely, isli okolo cajti a nic nepovedali a videli auta v bokoch
ked sa blaznis na prazdnom parkovisku, na ktorom niesu pruhy, ale v noci, ked tam niet nikoho, ani pesiaka, tak ti nic nepovedia, max upozornia... ked na ceste, tak minulu zimu mi zadok usiel priamo pred policajtmi, isli za mnou este 200m (ktore som isiel ako pos*any, aby som nedostal pokutu
takze pokial ohrozujes auta/ludi, tak ano, zastavia ta, mozu ta upozornit alebo dokonca aj pokutovat (asi za vseobecne ohrozenie, neviem), ked nie a si na parkovisku/ploche a len si skusas naozaj chovanie auta, tak ti nic nepovedia...
minulu nedelu sme mali zraz a na parkovisku sme si davali akoze nastrely, isli okolo cajti a nic nepovedali a videli auta v bokoch
mozu ta pokutovat. Ale zalezi na tom, na akeho policajta natrafis.
-
D4vid
Medium Star
A za čo by vlastne bola tá pokuta?
parkovisko je klasifikovane ako cestna komunikacia, ktora je sucastou dopravnej infrastruktury. A driftovanie je zakazane v premavke, ak si dobre pamatam.
driftovanie je nezvladnutie vozidla... vo vyhlaske slovo drift nenajdes
ERAS> Skor by som povedal, ze drift je kontrolovany pretacavy smyk. Ale s tou vyhlaskou mas pravdu.
ked ta zastavi policajt a vykuzlis mu ukazkovy drift, aj tak ti da pokutu za nezvladnutie vozidla...
to mi je jasne. Nemusime sa tu natahovat za slovicka. Jednoducho to je na pokutu.Eras napísal:driftovanie je nezvladnutie vozidla... vo vyhlaske slovo drift nenajdes
inak k parkoviskam... niesom si uplne isty, ze su sucastou cestnej premavky, par ich je, kde su stopky a pod. znacky, ale ked dojdes na plochu (bars aj parkovisko), niesom si 100%ne isty, ze ci si stale v premavke, podla mna to je na dohovor, kym neburas/neohrozujes
-
Kibo
Hardcore addict
Naposledy keď nasnežilo, týždeň či dva dozadu, v Petržalke na parkovisku pri Tescu bola neskoro večer celá predokolkovo "driftujúca" smotánka od Golfov IV, cez staré Toledo až po Peugeot 106... Prišli tam policajti na Astre Combi a chvíľu som mal pocit, že by sa aj oni radi pošmýkali
Po asi 20 min. sa zobrali a išli preč, nikoho neodstavili a ni nič nepodnikli 
Ja som sa bol smýkať u nás pri mestskom úrade prišli policajti zablikali tak som zastavil...Policajt prisiel kumňe stiahol osm okienko a pomaly som začal chystať doklady a teraz nastala konverzácia
Policajt (P)
Ja.
P - Dobrý večer
Ja - DObrý večer.
P - čo šmýka sa šmýka?
Ja - Áno áno
P - Toto je predný náhon
Ja - áno
P - Mohol by si mi niečo ukázať
Ja - čo také?
P - trošku sa tu vyblázni dobre sa nato pozerá.
Ja - V poriadku
vybláznil som sa zas zablikal zastavil som vedla nich podal mi ruku so slovami...Keď sa mi skonči smena prídem sem aj ja na sovojom aute..
Milo prekvapený
Policajt (P)
Ja.
P - Dobrý večer
Ja - DObrý večer.
P - čo šmýka sa šmýka?
Ja - Áno áno
P - Toto je predný náhon
Ja - áno
P - Mohol by si mi niečo ukázať
Ja - čo také?
P - trošku sa tu vyblázni dobre sa nato pozerá.
Ja - V poriadku
vybláznil som sa zas zablikal zastavil som vedla nich podal mi ruku so slovami...Keď sa mi skonči smena prídem sem aj ja na sovojom aute..
Milo prekvapený