Arabi - moslimovia

Diskusie na politické témy...
skuki
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Arabi - muslimovia

Príspevok od používateľa skuki »

Myslím že pre štátny rozpočet je úplne jedno aký je to parazit.Parazit ako parazit.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

kali520 napísal:Clanok hovori o tom ze Izrael je rasisticky stat nic viac nic menej (co si aj priznal a iba o to mi islo), ty hvoris nieco v tom zmysle ze on je suverenny stat a je to jeho vec co si robi.
Odpovedal som ti na to prečo existuje Izrael, prečo môže mať zákony aké má a aj prečo má legislatíva vychádzajúca zo židovského náboženstva v židovskom štáte ten "rasistický" nádych. A rovnako som ti vysvetlil rozdiel medzi rasizmom v praxi aký uskutočňoval nacizmus a náboženským rasizmom v zákonoch etnicky postaveného štátu. Všetko bolo plne zodpovedané. A vôbec pri tom nešlo o vyvracanie, ale o poskytnutie objektívnejšieho obrazu. Čo bola samozrejme ľahká úloha keďže som sa vyjadroval k článku neonacistu, popierača holokaustu a člena pochybných organizácii.

Už je to tu asi všetkým jasné len tebe nie Kali.
kali520 napísal:Zase to iste. Takze suhlasis ze parazituju?
Ak vyberieme určité špecifické skupiny, tak v zmysle zneužívania spoločenskej solidarity áno. To však neplatí apriórne a jednotlivo pre všetkých prisťahovalcov v západnej európe. Oni predsa nediktujú imigračnú politiku ani zákony, len zadubený človek ako ty môže vyčítať dažďu, že je deravá strecha. A neodpovedal si na to prečo je im to umožnené :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

slay napísal:Všetko bolo plne zodpovedané.
Az nato ze ziadne otazky neboli polozene. Bola len jedna a to ci Izrael je alebo neni rasisticky stat. Ale ked to tak velmi potrebujes k zivotu necham ta v tom a raduj sa z toho ze si mal posledne slovo.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Je pekne, že si si v svojej nadutosti vymyslel pojem "rasistický štát". Ak si pod tým predstavuješ štát, ktorý vznikol čisto kvôli vôli jedného etnika, štát ktorý vznikol ako miesto pre život práve toho etnika, ktorého 2000tisíc ročná história je založená výlučne na nábožensko-etnickej kontinuite, tak áno Izrael je rasistický štát a to všetko sa prejavilo v legislatíve, ktorá je postavená na ochranu dvetisíc rokov perzekuovanej etnicity.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Islamske obohatenie vo Svedsku!
Vo Švédsku zrejme útočil samovražedný atentátnik
http://www.sme.sk/c/5680135/vo-svedsku- ... atnik.html

Islamofilov deportovat na Sibir.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

MakeFake napísal:Islamske obohatenie vo Svedsku!
Vo Švédsku zrejme útočil samovražedný atentátnik
http://www.sme.sk/c/5680135/vo-svedsku- ... atnik.html

Islamofilov deportovat na Sibir.
ano, v MakeFakelande prezumpcia neviny nie je. skor ako za sociku, prezumpcia viny, vsak? :aasmile19:
utok nemoze spachat nikto iny ako moslim... to je super tvrdenie :shock:
je pravda, ze ich v poslednej dobe pachaju hlavne oni, ale je nutne tvrdit ze za kazdym tymto cinom musia stat oni?
a aj islamofobov na Sibir, nech je s kym hrat sach, hrat na balajke a popijat caj... a hlavne nemat problemy s nizkym tlakom 8)
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

Spammerske obohatenie na hojku!
Na fore Arabi-muslimovia vycina MakeFake.

Spammerov deportovat na Sibir.
;)

teraz srsly - myslis ze sa situacia vyriesi bruteforce? toto je len vysledok dlhorocneho VEDOMEHO ignorovania problemu manipulovatelnych fanatikov.v podstate je vsetko tak ako ma byt - ako sme si spravili tak mame - pozri ako vyzeraju britske ostrovy,francuzsko, nemecko... myslis ze ked zacnu potlacat "farebnych veriacich" masovo ze to povodni preziju bez ujmy?

okrem verzie ze toto je dielo tajnej sluzby v zaujme podnecovania neznasanlivosti a vyvolania nepokojov (dovody vidim hned minimalne 2) je tiez mozne ze je to dielo jednotlivca - co nemeni nic na veci ze to bol zufaly cin strateneho cloveka.. no uvidime co bude nasledovat...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

k tym klincom co sa nasli u mrveho: v 90tych rokoch sme boli potom teroristicka velmoc, lebo pravidlne vybucovali zigulaky s dverami plnymi danubitu a klinocov vedla bavorakov...
mozno si aj svedsky orgranizovany zlocin potrebuje nieco vybavit ;)
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

hughito napísal:Toto sa už raz stalo kdesi vo Švédsku. Podľa mňa je chyba v informovanosti, antifašisti majú podobnú vizáž ako náckovia a taký rozzúrený moslim nehladí.

Treba moslimské organizácie upozorniť ako sa veci majú (čo sa aj stalo).
hughito urcite su EDL neonacisti?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

hughito urcite su EDL neonacisti?
To si reagoval na rok starý príspevok ?

Reakciu odo mňa nečakaj.
Son-Goku
Darca
Darca

ved je z 12.09.2010
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak ja som ten "rok" schválne nadhodnotil, ale aj tam ma to zarazilo. :lol: To si sa ako po to dostal ? :)

Pýtaš sa, či sú EDL neonacisti. Takéto skupiny je vždy ťažké nejako zaškatuľkovať, napr. ani o SP sa nedá vyhlásiť, že ide o neonacistov (aj keď ich tam veľa figuruje), alebo ĽSNS.

Tento text vydali antifašisti z Bristolu:

Kód: Vybrať všetko

V nedávné době se v britských ulicích objevila skupina s názvem ENGLISH DEFENCE LEAGUE ( EDL).
EDL tvrdí, že hodlá vystupovat proti islámskému fundamentalismu a, alespoň na oko, se snaží vypadat jako racionální a seriózní odpověď fanatikům z okruhu náboženské skupiny Islam4Uk.
Podíváme-li se však trochu pod povrch, bude nám naprosto jasné, že EDL není nic víc než jen extrémně pravicová nacionalistická organizace snažící se rozvířit rasové napětí v Británii.
Konstatují, že jsou „pouze proti muslimskému extremismu“ a odmítají označení rasistů ve snaze odchýlit kritiku a získat širší podporu. Ale jejich taktika - provokativní shromáždění a pochody, vytahování obětních beránků (tentokráte muslimové) a rétorika založená na strachu a nenávisti, nachází samozřejmě odezvu u extrémně pravicových a fašistických skupin.

I když se vedení EDL velmi snaží veřejně se distancovat od fašistické BNP, nemůže zakrýt fakt, že EDL byla spoluzaložena členy a aktivisty BNP. Hajlující kriminálníci z BNP a pravicoví fotbaloví chuligáni vykřikující rasistické nadávky na demonstracích pořádaných EDL, ukázali její pravou tvář. S pokřiky jako „špinaví muslimští parchanti“ a „nenávidíme Pakistánce více než ty“, členové EDL tak zpívají písně z toho samého zpěvníku jako fašističtí fanatici kdekoliv jinde.

Jejich shromáždění slouží k šíření cílů BNP , rekrutování nových přívrženců a volebních hlasů. Rozviřováním problémů mezi asiaty a bílými v místních komunitách, EDL přinesla nacionalistickou politiku zpět na ulici. Stejně jako BNP, EDL vyrostla v politické kultuře ovládané hodnotami střední třídy a nastavené jejím potřebám. Mainstreamové strany se nikdy nestaraly o zájmy pracující třídy, byli jsme opuštěni většinou „radikální levice“ a tradiční odborové organizace ztratily vůli bojovat. Není pak velkým překvapením, že bezmocná a nasraná část bílé pracující třídy hledající cíl pro svůj vztek, a hlas, který by mluvil za ně, se obrací na EDL a jim podobné. Avšak stějně jako BNP, EDL nevyřeší problémy pracující třídy.
Její požadavky, podporované hysterií pravicových médií, posilují hlasy pro ještě větší represivní pravomoce vlády „zatočit“ s militantním islámem. Viděli jsme však, jak tzv. antiteroristické zákony jsou používány proti nám všem, ve snaze udržet nás pod kontrolou. Pro autoritářský stát, EDL je darem. Oddchyluje naší pozornost od opravdových nepřátel pracující třídy – bossů, bankéřů a politiků – a nabourává tak organizování se nás, jako třídy, k boji za kontrolu nad našimi životy a našimi komunitami.

EDL má s náboženskými šílenci, proti kterým se snaží vystupovat, ve skutečnosti mnohem více společného, než se zbytkem z nás. Obojí jsou omezení fanatici plní nenávisti k tradičním hodnotám pracující třídy jako je svoboda, spravedlnost a rovnost. Jejich rasová, náboženská a identitářská politika je v naprosté opozici k naší představě světa, kde můžeme všichni dosáhnout našeho plného a jedinečného rozvoje, a proto je oboje naprosto odmítáme. 
ZDROJ.

_________

Záver si sprav sám. :wink:
Prílohy
edlsharia.jpg
Son-Goku
Darca
Darca

no lebo po zadani do google EDL som nasiel tieto obrazky napr tento http://www.antifascistencyclopedia.com/ ... nse-league treti kde je napisane black and white unite :D:D a je tam palenie nazi vlajky, http://www.bpp.org.uk/falseflag.html , http://www.islamophobia-watch.com/islam ... udley.html http://www.guardian.co.uk/uk/2010/sep/1 ... ue-protest a uz tu dam len posledny hned prvy trozku nizsie http://www.theoccidentalobserver.net/au ... alism.html
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak k tomu obrázku, kde páli nazi vlajka a je tam napísané black and white united sa naozaj neviem vyjadriť. :wink:

Ja som ti poskytoval svoj pohľad, názor si sprav sám.
Son-Goku
Darca
Darca

tak co su to podla teba nackovia?podla mna nie.alebo su a su vysinuti do jednoho
hughito
Redeemer
Redeemer

Stotožňujem sa s tým vyhlásením, čo som sem poslal.

Jedna lastovička leto nerobí, ale ako som už spomínal, takéto skupiny sa nedajú jednoznačne zaškatuľkovať (uviedol som analógiu s ĽSNS), takže to od mňa ani nežiadaj.
Son-Goku
Darca
Darca

Protiislamské snahy naberajú silu, krajná pravica sa bratá s Izraelom
http://spravy.pravda.sk/protiislamske-s ... domace_p12 lol davnejsie som cital ako izraelsky minister sa stazoval ze pravicaci v europe nemaju radi moslimov a uberaju im pravo na slobodu.to bolo vtedy jak zakazali minarety stavat po svajciarsku.
hughito
Redeemer
Redeemer

Choré zo strany rodičov a žiaka, ale aspoň ten zástupca muslimov zachoval rozum.
Son-Goku
Darca
Darca

je*at moslimov a ten zastupca sa len snazi ukludnovat lebo ked rupnu nervy domacim tak tych privandrovalcov smradlavych budu vidlami do mora hadzat tak jak to robili taliani s ciganmi
Napísať odpoveď