Windows ktory najmenej zatazuje notebook
Windows ktory najmenej zatazuje notebook
Zdravim,chcel by som sa vas opitat ktory windows najmenej zatazuje notebook?musi to byt XP a hore.
Rozmyslal som nad Mac OS X 10.6 zatazuje menej ako windows 7 notebook?daju sa dat hry na ten Mac OS X 10.6?
A xp zatazuje menej notebook ako windows 7?Niekde som cital ze na Warez XP su odstranene niektore chyby co boli v XP-cku.
Notebook:
Intel Core 2 duo t6600 2.2GHz
Nvidia g210mm
4GB ram
ktory by ste odporucili windows teda aby najmenej zatazoval notebook v hrach?
Rozmyslal som nad Mac OS X 10.6 zatazuje menej ako windows 7 notebook?daju sa dat hry na ten Mac OS X 10.6?
A xp zatazuje menej notebook ako windows 7?Niekde som cital ze na Warez XP su odstranene niektore chyby co boli v XP-cku.
Notebook:
Intel Core 2 duo t6600 2.2GHz
Nvidia g210mm
4GB ram
ktory by ste odporucili windows teda aby najmenej zatazoval notebook v hrach?
Re: Windows ktory najmenej zatazuje notebook
maca by som na book nedaval, mozno linux, ale najlepsie riesenie bude asi XPcko....
čo mate všetci s tym macom? mac je len na apple stroje, na nonapple strojoch je prakticky nepoužiteľný.
To že chceš hrať hry vylučuje hneď aj akýkoľvek linux. Takže zostáva jedine win, a samozrejme najmenej náročný je xp (najľahšia je verzia "Windows XP Fundamentals for Legacy PCs").
To že chceš hrať hry vylučuje hneď aj akýkoľvek linux. Takže zostáva jedine win, a samozrejme najmenej náročný je xp (najľahšia je verzia "Windows XP Fundamentals for Legacy PCs").
Bez debaty windows 7, XP uz nie je vhodny.
no teraz mam v notebooku windows 7 home premium.
ale akoze s tych windowsov xp,vista,7 tak teda je linux je najmenej narocny?
ale akoze s tych windowsov xp,vista,7 tak teda je linux je najmenej narocny?
Mal som Windows 7 aj na slabšom notebooku a išiel super.
jj teraz som pozeral na youtube test gta 4 windows 7 vs xp a na xp islo lepsie.
Keby ze dam do XP napr. niejaky styl napr. vista styl alebo pod. bude zatazeny viacej?
Keby ze dam do XP napr. niejaky styl napr. vista styl alebo pod. bude zatazeny viacej?
neries kraviny daj si tam 7ku resp ju nanovo nainstaluj lebo jak tam mas tu predinstalovanu tak je plna bordelu ...
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
akoze neviem co riesis, mas core duo ....daj tam 7 a mas pokoj a ked ta to stve tak si tam daj windows 3.11 / ms dos masti na tom prehistorika
Presne ako hovoria kolegovia, s takými parametrami ake máš nie je o čom Win 7 64 bit aka verzia to uz je na tebe ked chces nieco obycajne bude ti stacit aj home premium, plna vybava=ultimate.
Inak to je velky omyl ze Xp je na tom lepsie co sa tika uspory a vydrze baterie, ako uz spominal kolega XP obsahovalo kopu chyb, ktore su uz na 7 odstranene=win7 je RYCHLEJSI, SPOLAHLIVEJSI, SETRNEJSI A HLAVNE NIE ZASTARALY.
Xp jedine na PC s RAMkou mensou ako 1 Gb 
ok dakujem,tak tam dam windows 7 64 bit.
ako to? cim je to sposobene? (nevyryvam, neflameujem, seriozne sa pytam)Dunlop napísal:čo mate všetci s tym macom? mac je len na apple stroje, na nonapple strojoch je prakticky nepoužiteľný.
pytam sa preto, lebo do novych macbookov davaju intelacke procesory (teda uz nie tie ich G-ckove), "klasicke" pamate, disky, atd.. takze kvoli comu bude mac napr. na nejakom asuse s rovnakymi komponentami ako macbook nepouzitelny?
ps: mac som nikdy nemal, ani dlhodobo nepouzival, ani nemam tendenciu tuto skutocnost zmenit, pytam sa len zo zaujimavosti...
pretože obyčajné počítače používaju veľa rozličných komponentov ako zvukovky, graficke karty, wifi adaptery, sietovky atp... a mac tieto ovladače v sebe neobsahuje (prečo aj keď je prispôsobený na konkrétne stroje). A preto tieto ovladače robia nejakí maníci treťostranovo "na kolene", a tudíš nieje zaručená ani stabilita, ani podpora, ani výkon a ani funkčnosť...
Máš to ako keby si si dal do SE nokiácky symbian...
Máš to ako keby si si dal do SE nokiácky symbian...
Určite by som šiel do 7 na tvojom ntb, xp je už proste niečo ako milenium 2000 pred dvoma-troma rokmi...
Iné verzie ako ultimate a enterprise som v živote nevidel bežať, ale myslím že tie homy a blbosti sú naprd, určite ultimate.
Iné verzie ako ultimate a enterprise som v živote nevidel bežať, ale myslím že tie homy a blbosti sú naprd, určite ultimate.
ktomu macu rozbehat sa to da je to takz. Hackintosh. No nikdy to nepojde tak dobre ako na origos apple stoji, to mas ako napr Xbox alebo podobne herne konzoly hardverovo su relativne slabe ibaze softver je nane tak dokonale optimalizovany ze to vsetko slape 5nasobne lepsie ako keby to bol klasicky pocitac rovnakych parametrov... Najlepsie je si to vyskusat a pochopis