WiFi
WiFi
Objednal som si notebook a chcel by som využívať net cez WiFi, len neviem ako nato. Presnejšie čo s tým. Lebo niektorí mi vravia že WiFi router nepotrebujem, že ten je potrebný ak sa niekto pripája na vzdialenosť (sused). Tak ako to je .. ?
Re: WiFi
Noo, ja mám doma vlastnú prípjku do pc ... Na povale mám takú modrú krabičku a z tej mi to ide do pc ... Ja sa takýmto veciam moc nerozumiem, tak dúfam že mi poradíte, lebo už zajtra by mi mal dojsť notebook a už by som chcel aby mi to tam šlo
Diki
ak chceš mať doma net aj v notebooku a nechce sa ti stále vyťahovať kábel z pc a pchať ho do booku a meniť nastavenia, tak si kúp router za pár € (samozrejme drahší lepší - dosah, a pod.) a budeš to mať vyriešené nastálo
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
záleží to aj do toho aký máš dom, teda či je to nový alebo starší(na nových domoch máš tenšie múry z iných stavebných materiálov) - príklad: Ja mám doma wi-fi router, máme starší dom, hrubšie múry, novú plechovú strechu a plastové okná a wifi chytám len v 3 izbách....na dvore wi-fi nechytím, pokiaľ neotvorím okno...