kde stiahnem nove ovladace na toto multifunkcne zariadenie? na nete sa da naklikat toho vela ale nic funkcne som nenasiel..
ak niekto vie odkial poprosim presny link..dik
hp psc 1100 series
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: hp psc 1100 series
a vieš ako máš inštalovať HP tlačiarne???
vždy je postup keď ho tak nespravíš dodrbeš to !!!
proste pekne podľa obrázkov ako je v inštalačke, ak zapojíš tlačiareň do USB skôr ako ti kážu dodrbe sa ti to
a druhá vec ak máš win vista/7 tak na inštalačný súbor klikni pravým tlačítkom a vyber spustiť ako správca(run as administrator)
a druvery nájdeš na HP stránke tam daj support drivers download a vyber PSC 1100
vždy je postup keď ho tak nespravíš dodrbeš to !!!
proste pekne podľa obrázkov ako je v inštalačke, ak zapojíš tlačiareň do USB skôr ako ti kážu dodrbe sa ti to
a druhá vec ak máš win vista/7 tak na inštalačný súbor klikni pravým tlačítkom a vyber spustiť ako správca(run as administrator)
a druvery nájdeš na HP stránke tam daj support drivers download a vyber PSC 1100
som to tam skusal a nic a viem to instalovat tu tlaciaren mam 6 rokov..len je jeden problem a mozno to vyriesia nove ovladace..proste nechcem basnicky len link kde to stiahnem..ako prve som hladal na origos stranke..avsak vzdy som sa dostal len k somarinam..zato som napisal sem..ze potrebujem pomoc
-
hrban
Addict
dostaneš koňov ko*ot, keď si nenapísal aký máš OS
a keby nie si ko*ot tak spravíš to čo ja tearz, dal som do googlu HP support -> otvoril som prvú stránku-> napísal som do vyhľadávača PSC 1100 a našlo mi driver -> dal som download driver a dostal som sa sem http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... duct=90787&
a keby nie si ko*ot tak spravíš to čo ja tearz, dal som do googlu HP support -> otvoril som prvú stránku-> napísal som do vyhľadávača PSC 1100 a našlo mi driver -> dal som download driver a dostal som sa sem http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... duct=90787&
tam sa treba registrovat? lebo nechce ma to pustit tam ku downloadu
-
hrban
Addict
jané už viem kde je problém tlačiareň je starý črep použi drivery z win XP tieto Driver pre XP
sak omg na tu stranku som sa dostal..ale bez registracie ti to nic neda a na stranky ineho tipu ako su fora a warez sa neregujem...takze ina alternativa???
-
hrban
Addict
lol klikni na link