CS 1.6 Server hojko.com
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: CS 1.6 Server hojko.com
ja som nepovedal ze steam MAJU LEN decka
ale ze steam MOZE MAT kazde decko...
tym som chcel povedat to ze ked mas
steam tak to neznamena ze mas aj skusenosti...
ale ze steam MOZE MAT kazde decko...
tym som chcel povedat to ze ked mas
steam tak to neznamena ze mas aj skusenosti...
-
ABzV
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
toto je nekonečná téma, ja používam steam ako komunikačný prostriedok ak sa mi niekto nezdá a pod...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
je pravda, ze steam automaticky neznamena skill, ale sanca, ze Steam ma niekto, kto hra CSko iba chvilu a je v tom vymlety, je taka mala, ze s nou ani netreba ratat
NonSteamak sa nema sancu dostat na uroven Steamaka, ak to teda beru obaja tak isto vazne.
okrem toho je to ista znamka serioznosti, zodpovednosti a hlavne, ulahcuje to komunikaciu medzi adminmi. podmienka Steam pri vstupe do admin teamu je 100% na mieste ..
okrem toho je to ista znamka serioznosti, zodpovednosti a hlavne, ulahcuje to komunikaciu medzi adminmi. podmienka Steam pri vstupe do admin teamu je 100% na mieste ..
Rozviazanie spoluprace s HardWar.sk
Po dlhom uvazovani a dohadovani hl.zastupcov hojka co sa tyka nasich CS serverov sme sa rozhodli rozviazat spolupracu s HardWar.sk. Dovodov je niekolko - nespokojnost hojka/rov s admin teamom hardwar.sk, s postupmi a mnoziacimi sa stiaznostami (atd).
To vsak neznamena, ze hojko servery koncia. Obnovi sa stary dobry hojkacsky server, ktory bude bezat u hojka na serveri. Obnovia sa nastvenia, ktore bezali na starom serveri. Obnovi sa cast stareho admin teamu - Drago, Lekoklatik, Nakazza, aviceN, plus pribudlo niekolko novych adminov, ktori na starom hojko serveri neadminovali - Vita (Jolana), Krtko666, Spoteny programator (ja
)
Po dlhych dohadach som sa s lekom dohodol na zaklade nazorov hracov, ze server bude aj pre Steam, aj pre Non-Steam, teda s dualnym protokolom.
Co sa mapiek tyka, aj to sme stihli prebrat: d2, inferno, train, cbble, nuke, cpl_mill, snow, aztec, office (aby bol nejaky ten zastupca basicov)
Pripadne otazky k serveru kludne smerujte na Leka/Mna.
Dakujeme teamu Hardwar.sk za poskytnutie serverov a prijemnu spolupracu.
Po dlhom uvazovani a dohadovani hl.zastupcov hojka co sa tyka nasich CS serverov sme sa rozhodli rozviazat spolupracu s HardWar.sk. Dovodov je niekolko - nespokojnost hojka/rov s admin teamom hardwar.sk, s postupmi a mnoziacimi sa stiaznostami (atd).
To vsak neznamena, ze hojko servery koncia. Obnovi sa stary dobry hojkacsky server, ktory bude bezat u hojka na serveri. Obnovia sa nastvenia, ktore bezali na starom serveri. Obnovi sa cast stareho admin teamu - Drago, Lekoklatik, Nakazza, aviceN, plus pribudlo niekolko novych adminov, ktori na starom hojko serveri neadminovali - Vita (Jolana), Krtko666, Spoteny programator (ja
Po dlhych dohadach som sa s lekom dohodol na zaklade nazorov hracov, ze server bude aj pre Steam, aj pre Non-Steam, teda s dualnym protokolom.
Co sa mapiek tyka, aj to sme stihli prebrat: d2, inferno, train, cbble, nuke, cpl_mill, snow, aztec, office (aby bol nejaky ten zastupca basicov)
Pripadne otazky k serveru kludne smerujte na Leka/Mna.
Dakujeme teamu Hardwar.sk za poskytnutie serverov a prijemnu spolupracu.
-
ABzV
Medium Expert
goodbye...
-
chesterko
Amateur
diky moc a gl.
no napriek vsetkemu by som chcel vediet ake su tie problemy ci coho sa tyka ta nespokojnost.
ci len pisalkovia?
Nepiste mi tu ziadne sracky ako 'na nasom rozhodnuti to nic nemeni' a podobne, len chcem vediet ,kde, kto a co pisal.
no napriek vsetkemu by som chcel vediet ake su tie problemy ci coho sa tyka ta nespokojnost.
ci len pisalkovia?
Nepiste mi tu ziadne sracky ako 'na nasom rozhodnuti to nic nemeni' a podobne, len chcem vediet ,kde, kto a co pisal.
*****HERO***** napísal:je pravda, ze steam automaticky neznamena skill, ale sanca, ze Steam ma niekto, kto hra CSko iba chvilu a je v tom vymlety, je taka mala, ze s nou ani netreba ratatNonSteamak sa nema sancu dostat na uroven Steamaka, ak to teda beru obaja tak isto vazne.
poznám xxx vymletých steamkov.... hrám csko 2-3 roky a berem ho tak vážne ako Steamak a podľa mňa aký taký skill mám a absolutne nie je pravda že NSteamak nemôže byť lepší než Steamak ako si povedal.
-
aviceN
Guru
Takze, kedze ja uz casu na csko momentalne nemam tak by som chcel poverit Shamway-a namiesto mna ako mojho "nastupcu" na poste admina...ale zaroven by som chcel poziadat keby prava ostali aj mne, dakujem
dufam, ze to tam bude ako za starych casov 
btw k tym mapam... uz som zabudol nazov, ale bol tam piesok, pomerne mala mapka a tie elevatory na plosinu hore.. fy_sand? nepamatam nazov uz
btw k tym mapam... uz som zabudol nazov, ale bol tam piesok, pomerne mala mapka a tie elevatory na plosinu hore.. fy_sand? nepamatam nazov uz
tak trebars ja som sa HW stazoval neustale, ci uz kvoli adminom, hracom, configom serveru .. pokial sa nam podari dostat naspat na stary hojko server tu dobru atmosferu a komunitu, nepochybujem ze to bude o 100% lepsie ako HW 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
wasted napísal:
poznám xxx vymletých steamkov.... hrám csko 2-3 roky a berem ho tak vážne ako Steamak a podľa mňa aký taký skill mám a absolutne nie je pravda že NSteamak nemôže byť lepší než Steamak ako si povedal.
to, ze hras csko 2-3 roky na nonsteam publikoch z teba nespravi skusenejsieho hraca ako steamera, ktory za ten cas moze trenovat ovela efektivnejsimi sposobmi
Ano, tu som tam chcel dat, zabudol som na to.. Mozno ju pridame.Eras napísal:dufam, ze to tam bude ako za starych casov
spomenul som si, buzzkill (ci tak nejak) 
Konečne. Možno znova po dlhej dobe zapnem CSkoSpoteny programator napísal:Rozviazanie spoluprace s HardWar.sk
Obnovi sa stary dobry hojkacsky server, ktory bude bezat u hojka na serveri. Obnovia sa nastvenia, ktore bezali na starom serveri.
-
johnykilla
Light Star
Yeeeehaw, tesim sa ak sa da dokopy stara partia 
-
Crazy Smaler
Novice
NJN neni to ono nefunguje tem /rank /rankstats neni tam muzika neni tam skoro nic akurat nejake lamy co cheatuju ako svet ale za snahu mas 1*

-
lekoklatik
VIP
Get lost, dude...Crazy Smaler napísal:NJN neni to ono nefunguje tem /rank /rankstats neni tam muzika neni tam skoro nic
Ohľadom máp sa ešte budeme diskutovať. Každý názor na pridanie akejkoľvek mapy je teraz nepodstatný. thx
k spolurpáci s hw.sk
staviam sa neutralne.
Mne sa viac - menej vyhovovalo vždy ked sa dalo, z klasiku sa nakoniec nieco podarilo odstranit /nepotrebne veci, i ked tam co to ostalo/.
Mne na tom servery vadila latencia. Ako kedysi hojko server. Proste lagoval.
Ale dakujem a drzim palce
Ty uz nespamuj cele forum prosim taCrazy Smaler napísal:NJN neni to ono nefunguje tem /rank /rankstats neni tam muzika neni tam skoro nic akurat nejake lamy co cheatuju ako svet ale za snahu mas 1*![]()
![]()
![]()
k veci - urcite sa prida par fyciek na ziadosti hracov, nejake awpcka a tak...
-
tm_a.s.
Light Professional
som zvedavý ako hojko server "nebude" lagovať, majú problémy aby im nelagovalo fórum... Ale každopádne si tam zahrám radšej ako na HW, takže sa teším 
Lagovanie bolo sposobene chybami na disku, avsak disk je uz vymeneny, takze nebude lagovat ani server, ani forum