Fotografia - potrebujete poradiť pri výbere fotoaparátu?
Re: Pre všetkých čo potrebujú radu pri kúpe digitálneho foťáku
z porovnania mi vychadza z tych 3 najlepsie canon... fuji robi slusne EVF fotaky, ale kompakt som spolahlivy a dobry od nich este nevidel... canon a nikon su osvecene firmy...
Jak myslíš.
[idem ja radšej naspäť k skladaní nejakých zostáv tam mi to ide o mak lepšie
]
[idem ja radšej naspäť k skladaní nejakých zostáv tam mi to ide o mak lepšie
Fotoaparát
Dobrý deň rád by som sa poradil z nejakým odborníkom či záujemcov o radu pri kúpe fotoaparátu. Fotoaparát by mal byť v cene okolo do tých 100€ poprosil by som odporučiť taký -aparát ktorý za túto cenu dostanem najlepší. Od značky nezáleží, proste taký ktorý ma vzhľadom na cenu, najlepší výkon a i fotky.
Za všetky rady, tipy vopred vďaka.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fotoaparát
Došetri 30€ a kúp NIKON Coolpix S640 Má ho švagor fotí všetko čo potrebuje a je max. spokojný. Ak sa Ti nechce šetriť 30€, našetri 15€ a zober Panasonic Lumix DMC-FS10. No a ak sa Ti fakt nechce šetriť ani 1€, kúp Samsung ST70 a ešte aj 1€ ušetríš...Femii napísal:Dobrý deň rád by som sa poradil z nejakým odborníkom či záujemcov o radu pri kúpe fotoaparátu. Fotoaparát by mal byť v cene okolo do tých 100€ poprosil by som odporučiť taký -aparát ktorý za túto cenu dostanem najlepší. Od značky nezáleží, proste taký ktorý ma vzhľadom na cenu, najlepší výkon a i fotky.
Cauko, potreboval by som poradit s kupou fotaku do 120 €. Pozeral som zatial na Nikon S3000,S4000 alebo nejaky panasonic.Vyuzitie by bolo len klasicke, na doma, oslavy a pod.
Viem ze citat az jeden prispevok dozadu da niekedy zabrat. Ale v tomto pripade sa da vazne aplikovat to, co pisal jin
.
Pani ako je to s bateriami do fotaka, ktore nemaju vlastne, ale je potrebne tam davat tuzkove AA. Cital som, ze medzi elitu patri Sanyo Eneloop a aj to, ze GP ci Energizer strcia uplne vsade. Nasiel som aj Eneloop XX, tak sa neviem rozhodnut, ktore kupit. Poradite prosim?
-
chlapec10
Addict
ak chces nabijacie tak eneloop patri medzi naj (vydrzi viac nabiti, nabita baterka nestraca po case energiu atd).... ak klasicke alkalicke, tak to je v podstate jedno, vzhladom na cenu kupujem alkalicke Ikea a Tesco, a doteraz som bol spokojny...
Chcem nabijacie. Ale co som sa pozeral, tak Eneloop su 2000 mAh, Eneloop XX su 2500 ci 2700 mAh. Z matematickeho hladiska je to jasne, ze 2000 je menej, ale ak je tam ina technologia, tak mozu vydrzat dlhsie. Ktore teda kupit?
-
chlapec10
Addict
priznam sa ze doteraz som ani nepoznal XX, teraz som o tom cital.... predpokladam ze budu drahsie, ale s vacsim/dlhsim vykonom
EDIT: Co som pozeral, tak to je extremna novinka na trhu(zacali sa predavat len tento mesiac), a na ebay, dostnanem 4 kusy XX za cenu 16 kusov klasickych co som kupoval
EDIT: Co som pozeral, tak to je extremna novinka na trhu(zacali sa predavat len tento mesiac), a na ebay, dostnanem 4 kusy XX za cenu 16 kusov klasickych co som kupoval
-
jin
VIP
Ja používam ENELOOPky do systémového blesku, síce sa dlhšie nabíjajú, ale vydržia skutočne dosť dlho. Každopádne chybu nespravíš ani keď kúpiš klasické nedobíjateľné, no keď budeš kupovať štvrtú sadu normálnych, za tú cenu si mohol mať už aku.test napísal:Pani ako je to s bateriami do fotaka, ktore nemaju vlastne, ale je potrebne tam davat tuzkove AA. Cital som, ze medzi elitu patri Sanyo Eneloop a aj to, ze GP ci Energizer strcia uplne vsade. Nasiel som aj Eneloop XX, tak sa neviem rozhodnut, ktore kupit. Poradite prosim?
Ludia, potrebujem trošku nasmerovať pri priblblom "probléme"
Kupil som si digitál, 12mega, HD video... Akú kartu (veľkosť) kúpiť? Plánujem vcelku dosť nahrávať video...
Naozaj nemám absolútne predstavu. Interna pamäť vo fotaku by mala byť 125mb = 16sekúnd videozáznamu
4gb by mala stačiť? či radšej 8?
Kupil som si digitál, 12mega, HD video... Akú kartu (veľkosť) kúpiť? Plánujem vcelku dosť nahrávať video...
Naozaj nemám absolútne predstavu. Interna pamäť vo fotaku by mala byť 125mb = 16sekúnd videozáznamu
4gb by mala stačiť? či radšej 8?
-
kukiak
Addict
60 minut mas cca 4gb full HD
Re: Aký mate fotoaparát ?
Chcel by som sa spytat,co vravite na tieto dva fotaky?
Zrkadlovka - OLYMPUS E-450 DZ KIT + objektiv EZ-1442 14-42mm
Kompakt - FUJIFILM FinePix S2500HD
Kompakt - NIKON COOLPIX L110
Dik
Zrkadlovka - OLYMPUS E-450 DZ KIT + objektiv EZ-1442 14-42mm
Kompakt - FUJIFILM FinePix S2500HD
Kompakt - NIKON COOLPIX L110
Dik
14-42 je podla mna maly rozsah na bezne fotenie. V byte to vyuzijes, ale ked vyjdes von, tak 42 je dost malo.
1) tema o porade pri kupe tu je
2) test: uvedomujes si ze olympace maju crop faktor 2.0? teda to sklo ma realny rozsah 28-84....
2) test: uvedomujes si ze olympace maju crop faktor 2.0? teda to sklo ma realny rozsah 28-84....
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
@hitman: na kompakty sa vyser, oly na zaciatok bude dobry, mozno by som sa este pozrel na nejaky telezoom.
2zelevoc: jake telezoomy myslis?