Najskor Win HDD a potom problem s Windows 7

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
CottonEyedJoe
Novice
Novice

Najskor Win HDD a potom problem s Windows 7

Príspevok od používateľa CottonEyedJoe »

Takze kde zacat.. Na NB sa mi dostal program Win HDD, co som ale odstranil programom Revo uninstaller, ktory vsak odstranil evidentne viacej ako mal... ziadne problemy ako predtym uz niesu, ale su este horsie.. Zacnem tym, ze ked don opcham USB tak napise ze to nejde, zvuk nejde tiez s tym, ze ked si pustim pesnicku tak pise ze "you might have not access to the computer" (teda okrem ineho) tak som si myslel ze to odstranilo neaky driver, ale nieje to tak, podla mna je problem v tom, ze to odstranilo nieco, co pracovalo medzi HDD a OS.. napriklad pri pripojeniach wifi pise ze "class not registred" a podobne veci, co mi hovoria ze to nieje registrovane..
Kazdopadne preinstalovat windows z visty na 7 bol ten najlepsi napad, no hned po vsunuti CD (original podotykam, ale mam aj neoriginal) vypisuje chybu typu "System W nieje schopny najst informacie o diskoch na PC" a tym padom neviem co dalej... Staci iba ked ma niekto uisti v tom, ze v oprave mi to spravia, alebo ako sa to da spravit, aby som to skusil sam.. Z BIOSOM pracovat neviem (dopredu hovorim) ale pokusali sme sa, a nevieme ako nato

Velmi by som odcenil akukolvek pomoc :) dakujem
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Najskor Win HDD a potom problem s Windows 7

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm..Este by som ako zalozne riesenie skusil vlozit live CD ubuntu (stiahnutelne z ich stranky) a skusit naformatovat dane disky cez neho a potom spustit instalaciu Windowsu..
SWolf
Light Expert
Light Expert

Re: Najskor Win HDD a potom problem s Windows 7

Príspevok od používateľa SWolf »

Už som tu to raz písal. Ak máš PC, vytiahni HDD z notebooku /2 skrutky/ a formatuj v PC.
Založ spať do notebooku, vopchaj CD do mechaniky a môžeš inštalovať system.
Zrejme si narušil integritu HDD alebo partície/časť HDD/. Stáva sa to pri prerušení čítania HDD.
FORMÁTOVANÍM PRICHÁDZAŠ O DATA !
Napísať odpoveď