Kúpa Slúchadiel

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Sp!rit
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Kúpa Slúchadiel

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Zdravím..tak plánujem kúpiť nové slúchadlá, avšak neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvoma...ide mi o pohodlie a taktiež neviem, či tie Sony nerušia okolie...čo by som teda nechcel, nemám z toho dobrý pocit hlavne v autobuse...a taktiež si potrpím na hlasitosť slúchadiel a na basy...ďakujem za rady :)

Creative:

http://www.hej.sk/televizory-audio-vide ... =srovnavac

Sony:

http://www.hej.sk/televizory-audio-vide ... =srovnavac
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Kúpa Slúchadiel

Príspevok od používateľa johny541 »

Po prvé - rozhoduješ sa medzi dvomi úplne konštrukčne odlišnými slúchadlami.
Po druhé - na tvojom mieste, ak chceš "pecky = štuple", tak sa popozeram po A-jays two alebo three. V tejto cene nič lepšie nenájdeš.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

a-jays three majú veľmi silný zvuk, veĺa ľudí sa nanich sťažuje. jednotky alebo dvojky sú najlepšia voľba :)
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Filipito napísal:a-jays three majú veľmi silný zvuk, veĺa ľudí sa nanich sťažuje. jednotky alebo dvojky sú najlepšia voľba :)
Bozska pravda...:D
Sp!rit
Star
Star

Tak toľko vyhodiť za to neplánujem..s týmito Creative mám dobré skúsenosti, ale chcel by som skúsiť tie Sony, no neviem sa rozhodnúť..neviem totiž, či veľmi nerušia okolie....
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

ak chces pecky do usi plus super drzanie v uchu plus dozivotnu zaruku plus takmer nulove rusenie okolia odporucam koss http://www.alza.sk/koss-patfinder-bila-d134498.htm

Toto su jedine sluchadla kedy som musel v equalizery uberat bassy lebo to boli take "mrdy" ze som to uz nezvladal dalej pocuvat :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Sp!rit napísal:Tak toľko vyhodiť za to neplánujem..
To o čom teraz hovoriš? Veď a-Jays stoja 25€ čo je menej ako tie Sony čo si vybral. A kvalita zvuku je pritom niekde inde.
Sp!rit
Star
Star

no lenže tieto Sony si môžem zohnať za rovnakú cenu ako tie Creative, lacno...cez jedného chlapa, čo dováža z USA
Ryan Giggs
VIP
VIP

To je ale jedno. Ten cenovy rozdiel je par eur, a rozdiel kvality zvuku neumerny. Takže si ujasni, či chceš ušetriť nejakych 10€ alebo ti ide o kvalitu zvuku. To už si musiš vedieť sam.
Inak pokiaľ chceš tie sluchadla na von, počitaj s tym, že tie Sony nemaju žiadnu izolaciu smerom von (bude počuť čo v nich hra) a ani dnu (budeš počuť ruchy okolia).
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

ja mam a-jays a nie su zle, ale nedrzia mi dobre v usiach a izolacia by tiez mohla byt lepsia... koss the plug ktore som mal predtym mi drzali vpohode a aj ovela lepsie izolovali, ale strasne sa kazili... no ale zas ten kabel co maju jays je skvely :)
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

Zdravim, zisli by sa mi uz konecne nejake sluchadla k mp3-ojke, viem ze su tu ludia kt. sa vyznaju tak si rad necham poradit. Malo by to byt nieco na tento sposob a cena by sa mala pohybovat okolo 30 eur, da sa za tu cenu kupit nieco kvalitne ?

Dakujem za kazdu radu...
ArAsHiD
Professional
Professional

h.olub napísal:Zdravim, zisli by sa mi uz konecne nejake sluchadla k mp3-ojke, viem ze su tu ludia kt. sa vyznaju tak si rad necham poradit. Malo by to byt nieco na tento sposob a cena by sa mala pohybovat okolo 30 eur, da sa za tu cenu kupit nieco kvalitne ?

Dakujem za kazdu radu...
Typ sluchadiel, ktory hladas sa vola pecky.Odporucam toto http://headphones.cz/inshop/prenosna/pecky/yuin-pk3.htm
Ryan Giggs
VIP
VIP

Pokiaľ chceš "pecky", kvalitu nečakaj. In-eary (štuple) budu hrať podstatne lepšie. Ak však na nich trvaš, tak nejake AKG. K 314 alebo kľudne aj tie čo si vybral.
h.olub
King
King

no netrvam na nich len stuple som este nemal tak neviem ako je to z nosenim......ked je ale rozdiel medzi peckamy a stuplami taky velky ako pises tak porozmyslam aj nad nimi, kt. in-ear by ste mi teda odporucili ?
Ryan Giggs
VIP
VIP

No, veľky. Zaleži samozrejme na porovnani konkretnych modelov. Tie Yuiny čo tu postol mirot su asi jedine konkurencieschopne pecky, ale aj tak som toho nazoru, že štuple su lepšie.
Buď tie prve a-Jays, alebo priplať za tie Klipsche (tie druhe od hora): http://sk.sluchatka.net/na-ven/.
ArAsHiD
Professional
Professional

Ryan Giggs napísal:No, veľky. Zaleži samozrejme na porovnani konkretnych modelov. Tie Yuiny čo tu postol mirot su asi jedine konkurencieschopne pecky, ale aj tak som toho nazoru, že štuple su lepšie.
Buď tie prve a-Jays, alebo priplať za tie Klipsche (tie druhe od hora): http://sk.sluchatka.net/na-ven/.
Neviem, ja som toho názoru, že tie Klipsch sú dobré za tých 20 libier čo stoja na amazone.....Nebolo by najlepšie došetriť si na RE0 z USA?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Môže byť. Sice som ich nepočul, ale všade ich chvalia. Mala by to byť podľa ohlasov veľmi dobra kupa. To už je ale zaležitosť holubovho rozpočtu.
h.olub
King
King

no pravdu povediac s rozpoctom problem nieje len som dufal ze sa zmestim do toho planovaneho :D

inak 20 libier je celkom slusna suma, len s amazonom este nemam skusenosti.....bol by som rad keby si ma nasmeroval spravnym smerom, popripade aj na tie RE0....
ArAsHiD
Professional
Professional

Tak na amazon je to bez problémov a pokiaľ máš na re0, tak niet očom.Sú to najlepšie v cene do 90€.Ale sú veľmi haklive na kvalitu zdroja, clip+ ale nemá najmenší problém.Odporúčam objednávať z head-direct.com , platba paypalom a máš to doma vacsinov do tyzdna.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ty ich maš? Vieš ich s niečim priamo porovnať?
Napísať odpoveď