ja som brával 3 tablety po kazdom jedleSuffel napísal:nechcem zakladat novu temu tak to napisem sem..
po 3 tyzdnoch choroby som stratil uplne chut do jedla nic mi nechuti a ked vidim nejake jedlo je mi z neho az "zle" tak by som potreboval nieco co by mi spravilo chut do jedla.. preto som si dnes zacal davat pangamin ale moj otazka znie ake by malo byt davkovanie? alebo kolko by som toho za den mal zjest? na nete som nasiel 2-3x denne 4 tablety po jedle.. neviem preco ale zda sa mi to dost cudne ze 4 tablety naraz.. tak preto by som chcel vediet ako je to najlepsie davkovat.. nechystam sa to brat nejako dlho len by som potreboval zvysit chut do jedla.. vopred dakujem
Pangamin
Re: Pangamin
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
dakujem a aj ti to pomahalo? ako dlho si to bral?
Nebral som ale to kvoli nizkej vahe ale proti problemom s travenim.. a ci pomohlo? Neviem ci to nebolo len placebo, ale pocitoval som vacsiu chut do jedla a problemy s travenim pominuli... tusim ze som aj pribral nejake to kilecko
vyskusaj, nic zato nedas a nestoji to vela 
Adry ja som bral tiez 4tabl naraz,..a to 3x do dna... po tyzdni uzivania uz ked som zacitil pangamin pri otvoreny sacku tak mi prislo zle,..
Ale ze by som z nich mal vacsiu chut do jedla tak to povedat nemozem.... hmky
Ale ze by som z nich mal vacsiu chut do jedla tak to povedat nemozem.... hmky