Aky mate nazor na homosexualov?
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
rochniak stale tvrdi, ze je heterosexual...tak si ho pekne nechajte 
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
silmarill - a ty mi vravíš, že ti vkladám do úst slová, ktoré si nepovedal
OK, teraz vážne: písal som o tom, že homosexuáli, resp. ľudia bez detí (ktorí si nikoho neadoptujú), sú pre ľudstvo ako živočíšny druh z rozmnožovacieho hľadiska neužitoční. Chápeme sa? Pre spoločnosť sú významní aj homosexuáli, aj slobodné matky, aj bezdomovci pod mostom aj Ephramko na hojko.com. Lebo spoločenský význam človeka je niečo iné ako jeho význam ako príslušníka biologického druhu. Vychádzam z toho, že človek nie je len zviera - to len tak pre úplnosť. V opačnom prípade by platilo, že hodnota človeka pre spoločnosť = hodnota rozmnožovacia.
Stoporko: Z istého hľadiska to je najdôležitejšia schopnosť, schopnosť rozmnožovať sa, lebo bez nej by sme tu jednoducho neboli.
Ale ako argument proti homosexuálom to podľa mňa neobstojí, áno, homosexuáli sa nemôžu rozmnožovať - a čo ?
Aj niektorí heterosexuáli sa nemôžu rozmnožovať. Alebo nechcú.
Ale ako argument proti homosexuálom to podľa mňa neobstojí, áno, homosexuáli sa nemôžu rozmnožovať - a čo ?
Aj niektorí heterosexuáli sa nemôžu rozmnožovať. Alebo nechcú.
-
Stoporko
VIP
však to ani nie je argument proti homosexuálom
Je to tvrdenie ohľadom ich funkcie prospešnosti pre ľudstvo ako živočíšny druh. O tom, že majú ako ľudia pre spoločnosť svoju hodnotu sa tu snáď baviť nemusíme.
Nemôžu sa rozmnožovať teplí, aj niektorí hetero a čo? A nič
Život ide ďalej. Len pre ľudstvo sú z pohľadu "nevymretia ľudstva" omnoho menej užitoční, než napr. ja alebo cigáni z osady.
Z pohľadu prínosu pre spoločnosť je to naopak - prínos osadových cigáňov by som dal niekam na koniec a homosexuálov dal na rovnakú úroveň s hetero. Lebo ich sex. orientácia na dôležitosť ich úlohy v spoločnosti vplyv nemá.
Nemôžu sa rozmnožovať teplí, aj niektorí hetero a čo? A nič
Z pohľadu prínosu pre spoločnosť je to naopak - prínos osadových cigáňov by som dal niekam na koniec a homosexuálov dal na rovnakú úroveň s hetero. Lebo ich sex. orientácia na dôležitosť ich úlohy v spoločnosti vplyv nemá.
Odklon od normalu ktory predstavuje 96% vacsina. Z vyzsie hopohladu napr evolucie alebo celeho univerza to neni normalne resp je to proti prirode.hughito napísal:Ale ako argument proti homosexuálom to podľa mňa neobstojí, áno, homosexuáli sa nemôžu rozmnožovať - a čo ?
Ďzížs krajst, odklonených od normálu je veľa vecí, takisto človek vykonáva veľa vecí "proti prírode".
A čo ? Mne sa tu hodí to staré známe: výnimka potvrdzuje pravidlo.
A čo ? Mne sa tu hodí to staré známe: výnimka potvrdzuje pravidlo.
Vesmír ako taký nejaví známky rozmnožovania, planéty rotujú bez života etc., takže z pohľadu vesmíru je život na Zemi nenormálny. Prevažná väčšina druhov na tejto planéte patrí pod článkonožce, z tohto pohľadu sú cicavce deviácia. Evolúcia formuje nové druhy tým spôsobom, že najprv vytvorí zopár jedincov, malú populáciu a tá sa potom rozšíri, zo štatistického pohľadu teda možno považovať všetky vznikajúce druhy taktiež za deviáciu. Podľa Bagehmila v prírode prejavuje homosexuálne resp. bisexuálne správanie zatiaľ 500 druhov, ak sa počítajú aj menej zdokumentované, tak 1500. Príroda nemám žiadne morálne zásady, tak sa nehrajme, že má, keby sa začali homosexuáli rozmnožovať pučaním a darilo by sa im, bolo by to evolúcii takisto jedno ako čokoľvek iné...mimochodom, existuje druh jašteríc, ktorých všetky jedince sa množia partenogenézou, teda bez pomoci samčekov (vlastne sú to všetky IBA samičky). Môžeme sa hrať, že prevažujúci jav je aj ten jediný správny, ale to je nezmysel, pretože to potom môžeme doviesť do absurdných príkladov, ktoré som uviedol na začiatku. Nehovoriac o tom, že homosexualita má vraj určité pozitíva ohľadom inclusive fitness, teda šírenia génov cez príbuzenstvo, nie potomstvo.Odklon od normalu ktory predstavuje 96% vacsina. Z vyzsie hopohladu napr evolucie alebo celeho univerza to neni normalne resp je to proti prirode.
Pises ako keby zem nebola sucast vesmiru. Zem je jeho sucastou a pravidla ktore platia na zemi t.j. prirodne zakony su sucastou univerzalnych zakonv vesmiru.MIRV napísal:Vesmír ako taký nejaví známky rozmnožovania, planéty rotujú bez života etc., takže z pohľadu vesmíru je život na Zemi nenormálny.
Keby bolo hovno z cukru srali by sme do kavy.MIRV napísal:Príroda nemám žiadne morálne zásady, tak sa nehrajme, že má, keby sa začali homosexuáli rozmnožovať pučaním a darilo by sa im, bolo by to evolúcii takisto jedno ako čokoľvek iné
Homosexuali sa zatial nevedia rozmnozovat takze dalsia debata okolo toho je zbytocna.
Pravda, keby jedného dňa začali ľudia chápať pointu príspevkov iných než vlastných, bolo by to iné.takze dalsia debata okolo toho je zbytocna.
-
Stoporko
VIP
kali to pekne napísal - ľudské homosexuáli sa rozmnožovať nevedia, takže debata o partenogenéze jašteríc, včiel a pod. je zbytočná.
Ohľadom vesmíru a nenormálnosti života - učím sa na zajtrajšiu skúšku z fyzikálnej chémie a nedá mi to tu nepoužiť: všetka hmota sa snaží dostať do stavu s minimálnou energiou a maximálnou mierou neusporiadania (max. entrópiou). Aby mohol život jestvovať, ten na to musí neustále vynakladať energiu, aby vykompenzoval a prevýšil samovoľný sklon k chaosu, resp. prirodzenej miere vecí - maximálnej neusporiadanosti. Z toho vyplýva, že život nie je deviácia, ale "len" neutíchajúci zúfalý zápas o dodávanie energie niečomu, čo by inak podľa prírodných zákonov malo zaniknúť.
ok, už mi asi trocha prepína, na dnes končím
Ohľadom vesmíru a nenormálnosti života - učím sa na zajtrajšiu skúšku z fyzikálnej chémie a nedá mi to tu nepoužiť: všetka hmota sa snaží dostať do stavu s minimálnou energiou a maximálnou mierou neusporiadania (max. entrópiou). Aby mohol život jestvovať, ten na to musí neustále vynakladať energiu, aby vykompenzoval a prevýšil samovoľný sklon k chaosu, resp. prirodzenej miere vecí - maximálnej neusporiadanosti. Z toho vyplýva, že život nie je deviácia, ale "len" neutíchajúci zúfalý zápas o dodávanie energie niečomu, čo by inak podľa prírodných zákonov malo zaniknúť.
ok, už mi asi trocha prepína, na dnes končím
Pointa tvojho postu nedavala zmysel, miesal si hrusky s jablkami.MIRV napísal: Pravda, keby jedného dňa začali ľudia chápať pointu príspevkov iných než vlastných, bolo by to iné.
Davas absurdne hypotezi a dva odlisne druhy zivocichov s uplne odlisnymi rozmonozovacimi schopnostami danymi prirodou stavias na rovnaku uroven. Co viac cakas ze ti nato poviem.
Nič, sadni si k tomu, daj si na to týždeň dovolenky, prečítaj si to celé a možno potom k niečomu dospeješ.Co viac cakas ze ti nato poviem.
-
qwerty-xyz
Stoporko napísal:však to ani nie je argument proti homosexuálomJe to tvrdenie ohľadom ich funkcie prospešnosti pre ľudstvo ako živočíšny druh. O tom, že majú ako ľudia pre spoločnosť svoju hodnotu sa tu snáď baviť nemusíme.
Nemôžu sa rozmnožovať teplí, aj niektorí hetero a čo? A ničŽivot ide ďalej. Len pre ľudstvo sú z pohľadu "nevymretia ľudstva" omnoho menej užitoční, než napr. ja alebo cigáni z osady.
ephramko, nic v zlom .....
Pozerám,pozerám a reku,pridám aj ja svoj názor. Som normálny
orientovaný na opačné pohlavie,mám priateľku už 2,5 roka cca.
Homosexualita...najprv postreh môjho kamaráta,ktorý na inom mieste napísal,že ak niekde na videu vidíme lesbičky ako sa hrajkajú,páči sa nám to (normálni,myslím,že súhlasíte
) ale ak niekde vidíme gayov,tak sa s hnusom odvrátime.
Raz som tak počúval Rádio Slovensko (áno to je to "trápne" rádio,kde dávajú iba "hlúposti") a bola téma o homosexualite..volali poslucháči a zavolala jedna pani a hovorí,že pozná jedného kaderníka,celkom milý chlapec,ale že je gej a potom sa rozrozprávala,ako musel ísť na operáciu hrubého čreva a tých jeho nabíjačov zaujímalo,iba kedy sa vráti,aby mohli zase toto...vypli ju z éteru...to hovorí samo za seba.
Homosexualitu považujem za niečo,čo je nenormálne,choré. Áno,priznávam, poteší ma video s lesbičkami(šak je to v podstate masturbácia,ale vzájomná),ale uznajme,análny otvor je na iné účely(hnusí sa mi aj análny sex).
Darmo sa niekto oháňa tým,že v prírode je zopár druhov homosexuálnych,úlohou každého druhu je rozmnožovať sa a pochybujem,že sa to dá cez riťku.(aspoň u ľudí,neviem ako to robí homosexuálny hmyz
).
A načo do toho ťahať ťažkú filozofiu s vesmírom.Ten nech si žije v klídku
Homosexualita je jednoducho deviácia. Týchto ľudí nemusím,naživo ani lesbičky,ani gejov.
Avšak,tolerujem ich. Keď si chcú žiť,nech si žijú,nesúhlasím s tým,ale nech si žijú niekde v byte...len nech sa preboha neukauzujú na verejnosti a nepredvádzajú svoju chorobu. Nech homosexuálny otec rodiny spraví deti,a keď má priateľa,nech si s ním potom žije. Deti,nech sa to dozvedia,až keď to dokážu prijať a neovplyvní ich to.
Myslím,že môžeme predpokladať vznik rôznych deviácii v rodinách,ktoré sú sociálne znevýhodnené,tzn. alkohol,siroty,rozvedení rodičia.Či už je to alkoholizmus,závislosti,homosexualita atď. Ďalej môže homosexualita vznikať v situáciach podmienených neprijatím jednotlivca do kolektívu,mám na mysli outsiderov,ktorí nepoznajú žiadne dievča..ten človek potom zanevrie na opačné pohlavie a čo potom..začne si s vlastným...
Takisto,výchova normálnych detí homosexuálnym párom je nonsens. Ako bude to dieťa normálne,ak doma vidí nenormálnosť,a zároveň sa stáva outsiderom kvôli pohľadu spoločnosti na tento problém.Formuje sa nám tu ďalší homosexuál.
A nakoniec k diskriminácii. Spoločnosť určuje,čo je normálne a čo nie.Tak to proste je. A preto je ten hukot okolo diskriminácie iba utláčanie väčšiny menšinou. V súvislosti s Rómami koloval aj taký vtip o tom ako sa vnučik pýta dedka cigáňa,že prečo oni môžu všetko a či to bielym nevadí..dedko mu odpovedá,že hej,ale že to už je diskriminácia.
Tak nejak je to aj s homosexuálmi. Dúfam,že nikdy sa nedožijem zavedenia tých partnerstiev pre homosexuálov. Veď,ako môže byť postavený deviantný pár,ktorý neplní základnú funkciu každého druhu a neprináša sám o sebe spoločnosti nič,postavený právami na roveň rodine,ktorá sa skladá z muža a ženy,ktorá má deti(páry,ktoré deti nechcú alebo mať nemôžu to je iná téma). To by už bolo bláznovstvo.
Z pohľadu náboženstva,je to jasné...máme zmienky o sodomskom hriechu(možno poznáte sodomu a gomoru) a už len v genesise čítame: "AKO MUŽA A ŽENU ICH STVORIL!" Nie ako muža a muža,ale Boh stvoril Adama a Evu..nie Adama a Radovana
Opakujem..je to choré,ale tolerujem to.
A qwerty,pod tou vrstvou blbostí ti aspoň v tejto téme fandím
A povedal by som tak,že v náboženskej rovine mám celkom fajn základy
no offense
Homosexualita...najprv postreh môjho kamaráta,ktorý na inom mieste napísal,že ak niekde na videu vidíme lesbičky ako sa hrajkajú,páči sa nám to (normálni,myslím,že súhlasíte
Raz som tak počúval Rádio Slovensko (áno to je to "trápne" rádio,kde dávajú iba "hlúposti") a bola téma o homosexualite..volali poslucháči a zavolala jedna pani a hovorí,že pozná jedného kaderníka,celkom milý chlapec,ale že je gej a potom sa rozrozprávala,ako musel ísť na operáciu hrubého čreva a tých jeho nabíjačov zaujímalo,iba kedy sa vráti,aby mohli zase toto...vypli ju z éteru...to hovorí samo za seba.
Homosexualitu považujem za niečo,čo je nenormálne,choré. Áno,priznávam, poteší ma video s lesbičkami(šak je to v podstate masturbácia,ale vzájomná),ale uznajme,análny otvor je na iné účely(hnusí sa mi aj análny sex).
Darmo sa niekto oháňa tým,že v prírode je zopár druhov homosexuálnych,úlohou každého druhu je rozmnožovať sa a pochybujem,že sa to dá cez riťku.(aspoň u ľudí,neviem ako to robí homosexuálny hmyz
A načo do toho ťahať ťažkú filozofiu s vesmírom.Ten nech si žije v klídku
Homosexualita je jednoducho deviácia. Týchto ľudí nemusím,naživo ani lesbičky,ani gejov.
Avšak,tolerujem ich. Keď si chcú žiť,nech si žijú,nesúhlasím s tým,ale nech si žijú niekde v byte...len nech sa preboha neukauzujú na verejnosti a nepredvádzajú svoju chorobu. Nech homosexuálny otec rodiny spraví deti,a keď má priateľa,nech si s ním potom žije. Deti,nech sa to dozvedia,až keď to dokážu prijať a neovplyvní ich to.
Myslím,že môžeme predpokladať vznik rôznych deviácii v rodinách,ktoré sú sociálne znevýhodnené,tzn. alkohol,siroty,rozvedení rodičia.Či už je to alkoholizmus,závislosti,homosexualita atď. Ďalej môže homosexualita vznikať v situáciach podmienených neprijatím jednotlivca do kolektívu,mám na mysli outsiderov,ktorí nepoznajú žiadne dievča..ten človek potom zanevrie na opačné pohlavie a čo potom..začne si s vlastným...
Takisto,výchova normálnych detí homosexuálnym párom je nonsens. Ako bude to dieťa normálne,ak doma vidí nenormálnosť,a zároveň sa stáva outsiderom kvôli pohľadu spoločnosti na tento problém.Formuje sa nám tu ďalší homosexuál.
A nakoniec k diskriminácii. Spoločnosť určuje,čo je normálne a čo nie.Tak to proste je. A preto je ten hukot okolo diskriminácie iba utláčanie väčšiny menšinou. V súvislosti s Rómami koloval aj taký vtip o tom ako sa vnučik pýta dedka cigáňa,že prečo oni môžu všetko a či to bielym nevadí..dedko mu odpovedá,že hej,ale že to už je diskriminácia.
Z pohľadu náboženstva,je to jasné...máme zmienky o sodomskom hriechu(možno poznáte sodomu a gomoru) a už len v genesise čítame: "AKO MUŽA A ŽENU ICH STVORIL!" Nie ako muža a muža,ale Boh stvoril Adama a Evu..nie Adama a Radovana
Opakujem..je to choré,ale tolerujem to.
A qwerty,pod tou vrstvou blbostí ti aspoň v tejto téme fandím
A povedal by som tak,že v náboženskej rovine mám celkom fajn základy
no offense
-
qwerty-xyz
Ja im ich názor neberiem..ja vyjadrujem svoj 
ok, názorové veci ponechám (hlavne z dôvodu vlastnej lenivosti argumentovať na ten tvoj dlhý paškvil) tak, ale udrela mi do očí jedna vec a to, právne postavenie registrovaného partnerstva, prosím ťa aké výsady ma heterosexuálny manželský pár, že by ti tak strašne vadilo priznať ich tomu homosexuálnemu? Pretože ja teda aj pri veľkej snahe a niekoľko-násobnom prelistovaní občianskeho zákonníka a príslušných vyhlášok naozaj žiadne privilégia na úkor spoločnosti nevidím, všetko sú to veci ktoré sa dotýkajú len zainteresovaných
Mne ide vôbec o možnosť zrovnoprávnenia registrovaného partnerstva s normálnou rodinou. A k právam,minimálne adopčné právo,ďalej rôzne výhody vyplývajúce zo zákonníka práce týkajúce sa dovoleniek,ďalej tuším zákony súvisiace s verejnou službou(možno už neaktuálne) a ešte mnoho ďalších paragrafov v rôznych iných právnych oblastiach,ktoré počítajú s manželom/manželkou subjektu...
-
qwerty-xyz
joj no, ved oni sa podelia kto je otecko a kto mamicka co sa bojis. jeden dava a druhy dostava do ritky nie ?dk.samper napísal:Mne ide vôbec o možnosť zrovnoprávnenia registrovaného partnerstva s normálnou rodinou. A k právam,minimálne adopčné právo,ďalej rôzne výhody vyplývajúce zo zákonníka práce týkajúce sa dovoleniek,ďalej tuším zákony súvisiace s verejnou službou(možno už neaktuálne) a ešte mnoho ďalších paragrafov v rôznych iných právnych oblastiach,ktoré počítajú s manželom/manželkou subjektu...
dk.samper mam na teba par otazok...
1/ty si fakt myslis, ze homosexualita je podmienena socialnym prostredim, hlavne tym nevhodnym z nizkej triedy a prirovnavas vznik homosexuality k vzniku alkoholizmu ?
2/ako z teba tvoji rodicia urobili heterosexuala ? ako tak tomu vychovali ? to pred tebou trtkali a od malicka ta tatko ucil na mamicke, ze kam sa co dava a kam sa co nedava ?
3/tvrdis, ze ked niekoho odmietne jeho rovesnicka skupina, je outsider a preto si moze zacat s rovnakym pohlavym...ked niekoho odmietaju jeho rovesnici, tak ho odmietaju vsetci...aj dievcata, aj chalani !!! preco mate gayov za nejakych chudakov co pojdu po kazdom volno teplom...len preto ze je teply...ty ides tiez po kazdej zenskej len preto ze ma vaginu? to je tvoja jedina podmienka na partnerku ?
4/ako sa podla teba odlisuju manzelia muz+zena, bezdetny... od manzelov muz+muz ??? ani jeden par nema deti, neplni si rozmnozovaciu funkciu...cize podla teba, nemaju ziadnu cenu pre spolocnost...
5/ako konkretne teba ovplyvni zakon o registrovanom partnerstve ??? ake tvoje prava to obmedzi ???? konkretne ! ...ved ani nevies, ze zakon o registrovanom partnerstve je nieco ine ako zakon o rodine...
6/a bod na ktorom som sa fakt pobavil, ked spia spolu lesbicky, to sa ti paci, lebo to je len taka masturbacia...fajn, tak chces teda povedat ze ty masturbujes so svojimi kamaratmi ?
qwerty ty si riadny uboziak, nechaj si tie uchylacke poznamky laskavo pre seba, sa tu dusujes ako neznasas homosexualov, ako sa ti to hnusi...a pritom v kazdom prispevku spominas "sex do ritky"... podla mna normalny clovek, ked sa mu nieco hnusi, tak nielenze o tom nebude hovori, ale uz duplom nebude nieco take spominat inym ludom na verejnosti... ries si svoju potrebu "s davanim niecoho do ritky" laskavo niekde inde ako na tomto fore...
1/ty si fakt myslis, ze homosexualita je podmienena socialnym prostredim, hlavne tym nevhodnym z nizkej triedy a prirovnavas vznik homosexuality k vzniku alkoholizmu ?
2/ako z teba tvoji rodicia urobili heterosexuala ? ako tak tomu vychovali ? to pred tebou trtkali a od malicka ta tatko ucil na mamicke, ze kam sa co dava a kam sa co nedava ?
3/tvrdis, ze ked niekoho odmietne jeho rovesnicka skupina, je outsider a preto si moze zacat s rovnakym pohlavym...ked niekoho odmietaju jeho rovesnici, tak ho odmietaju vsetci...aj dievcata, aj chalani !!! preco mate gayov za nejakych chudakov co pojdu po kazdom volno teplom...len preto ze je teply...ty ides tiez po kazdej zenskej len preto ze ma vaginu? to je tvoja jedina podmienka na partnerku ?
4/ako sa podla teba odlisuju manzelia muz+zena, bezdetny... od manzelov muz+muz ??? ani jeden par nema deti, neplni si rozmnozovaciu funkciu...cize podla teba, nemaju ziadnu cenu pre spolocnost...
5/ako konkretne teba ovplyvni zakon o registrovanom partnerstve ??? ake tvoje prava to obmedzi ???? konkretne ! ...ved ani nevies, ze zakon o registrovanom partnerstve je nieco ine ako zakon o rodine...
6/a bod na ktorom som sa fakt pobavil, ked spia spolu lesbicky, to sa ti paci, lebo to je len taka masturbacia...fajn, tak chces teda povedat ze ty masturbujes so svojimi kamaratmi ?
qwerty ty si riadny uboziak, nechaj si tie uchylacke poznamky laskavo pre seba, sa tu dusujes ako neznasas homosexualov, ako sa ti to hnusi...a pritom v kazdom prispevku spominas "sex do ritky"... podla mna normalny clovek, ked sa mu nieco hnusi, tak nielenze o tom nebude hovori, ale uz duplom nebude nieco take spominat inym ludom na verejnosti... ries si svoju potrebu "s davanim niecoho do ritky" laskavo niekde inde ako na tomto fore...