Hrabanie/stavy z PC :)
Re: Hrabanie/stavy z PC :)
ja som daval tiež dosť hlavne WoW a CoD4 Pri wowku myslim ze uz len tym ze som to hral som bol magor
a pri codku sa mi stavalo (kedze som ho hraval trosku profesionalnejsie) ze som na niekoho zacal po anglicky lebo som bol v anglickom clane... ale tak myslim ze to ma aj kazdy kto byva v anglicku.... inak vacsinou len sny 
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
v škole keď si máme opísať niečo z učebnice tak myslím na CTRL+C alebo ked sa pomýlim tak CTRL+Z a potom si to uvedomím až.. alebo keď som hrával L4D2 tak ked som si trošku vypil predstavoval som si tích ludi čo boli ďalej odo mňa že sa zombieci a chcel som im hodiť granát
odvtedy to nehrávam..
stými skratkami ked spomínate mne na kazdej knihe alebo zosite chyba ctrl+f
NFS
. Idem autom cez bráničku, ktorá nebola úplne otvorená (neprešiel by som tade) a vravím si, veď to prerazím
. Našťastie som sa dosť skoro spamätal
-
spojka13
Darca
NFS: stavy vkuse... furt podlaha a ručka...
-
Geogomeogo
Light Professional
Mam take stavy, hlavne z BioShocku, v noci sa bojim, kedy namňa vyskoči Big Daddy alebo nejaky Splicer
Teraz som začal hrať AC Brotherhood, dufam, ze sa nezačnem šplhať na budovy 
Ja som mal niečo , keď som asi pred 5 rokmi hrával VIETCONG ... tak ma som sa v noci zobudil , a začal som hovoriť mame mená mojich učiteľov , ale vymenene ... A keď sa ma spýtala , že od kade to mám , tak som povedal , že to z Vietcongu , že tam je všetko , že tam mi dôverne povedia všetko , čo chcem vedieť , že dejepis ma učí Hawkins atď ... 
Ja niekedy počujem v hlave zvučku z ICQ že "o-ou"
Alebo ked som vely vykend hral Black Ops tak som potom v škole mal stale chut povedat "Cover me!Reloading!" 
to sa stávalo aj mne s trilianom kedysi. odvtedy mám vypnuté úplne všetky zvuky a hrať môže len hudbasten32 napísal:Ja niekedy počujem v hlave zvučku z ICQ že "o-ou"...
Píšem niečo do zošita a čakám, že sa mi podčiarknu gramatické chyby
. Pozerám nudné úvodné titulky na filme v telke a chcem ich prekliknúť dopredu (alebo hľadám medzerník na diakovom ovládaní, aby som pauzol film).S kamarátom som minule po dlhej dobe šiel na prednáške hrať piškvorky a najprv som sa bál, že vybuchnem ak škrtnem nesprávne políčko (často hrávam míny
). Cez leto som si zas šiel nahrať futbal a pri pokuse o kľučku mi ako prvé prebehlo hlavou, že tam nemám joypad 
Ked som este hraval CSko som sa raz snazil obist ludi na zastavke a tak som si povedal v duchu ze si to radsej begripnem po obrubniku... alebo som sa snazil pozriet nad jeden kopec na ceste ci neide auto tak som chcel len jemne tuknut do ctrl nech ma to nadhodi...
-
qwerty-xyz