Podvádzanie vo vzťahu
Re: Podvádzanie vo vzťahu
pripomente mi niekto prosim zajtra, ze si to tu mam precitat, len som to preletel a ked som videl milion qwertyho prispevkov, tak som sa hned potesil, ale bohuzial nemam dnes sil nato
:D:D
-
qwerty-xyz
audiotrack, vynechal si alebo si neprecital co som pisal. Vyzor je prve co si clovek vsimne, ked s nim suhlasim, ide na rad povaha, pisal som ti to na principe levelovania ako v hre. Teraz aby si to pochopil lepsie ti to vysvetlim na skuske z autoskoly. Mas test (vyzor) a potom jazdy (povaha a spravanie sa-vzajomne vyhovovanie si) . pokial nespravis test, na jazdy ta ANI nepustia, pokial spravis test a nespravis jazdy znova si nespravil vodicak. Pokial vsak spravis aj test AJ jazdy, dostanes vodicak. CHAPES? to nie je len o vyzore. Pisal si dalej ci by som podviedol vysoku stihlu s dalsou vysokou stihlou? ...NIE ....
U mna su vsetky dievcata mojho typu na rovnakej urovni, (az na jednu o nej pisat nebudem ani mi prosim ta na zaklade nej neklad otazky, nevedel by som ti odpovedat) To znamena ze znova ti to vysvetlim aby si ma chapal, (spolu s makim ktory sa na tieto moje texty urcite velmi tesi) Pokial mas auto Aston martin DBS a vozis sa na nom, si si isty ze sa ti treba vozit na dalsom Aston martin DBS ??? ... alebo na dalsom? takom istom? chapes co sa ti tym chce povedat?
Myslis ze ked som tu rozpisal jednu svoju podmienku, popripade dve ze to je o tom? to je o splnani viacerych a o prisposobeni sa, .... lenze tam musia byt hranice. A s tymi autami, snad si to pochopil ....
Myslis ze ked som tu rozpisal jednu svoju podmienku, popripade dve ze to je o tom? to je o splnani viacerych a o prisposobeni sa, .... lenze tam musia byt hranice. A s tymi autami, snad si to pochopil ....
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tvoje porovnanie s autoškolou je totálna kravina. Ale keď chceš, mal si aj porovnať že v týchto "testoch" si sám sebe "inštruktor", a keď si poviem že budú pravidlá iné tak budú iné. Nemá zmysel sa držať pravidiel, môžem si spraviť výnimku a pustiť niekoho k "jazde" aj bez toho aby prešiel testami. Nikto ma nebude sankciovať a nevezme mi licenciu. Kľudne sa riaď svojími striktnými pravidlami, ale vravím ti, že je to hlúposť. Ak si na to nedošiel doteraz, prídeš na to neskôrqwerty-xyz napísal:audiotrack, vynechal si alebo si neprecital co som pisal. Vyzor je prve co si clovek vsimne, ked s nim suhlasim, ide na rad povaha, pisal som ti to na principe levelovania ako v hre. Teraz aby si to pochopil lepsie ti to vysvetlim na skuske z autoskoly. Mas test (vyzor) a potom jazdy (povaha a spravanie sa-vzajomne vyhovovanie si) . pokial nespravis test, na jazdy ta ANI nepustia, pokial spravis test a nespravis jazdy znova si nespravil vodicak. Pokial vsak spravis aj test AJ jazdy, dostanes vodicak. CHAPES? ...
Takisto porovnať neveru s autami. Autá sú všetky rovnaké (ak ide o rovnaký typ). Ale nenájdeš dvoch ľudí (ani jednovaječne dvojičky čo vyzerajú rovnako) ktoré by zmýšlali úplne rovnako a mali rovnaké názory. Preto nechápem prečo nemôžeš mať viac dievčat svojho typu a prečo by tieto žvásty čo píšeš nejak vylučovali neveru
-
qwerty-xyz
Pokial mas v urcitych veciach presne pravidla hry tak vtedy to je super, neviem ti to vysvetlit, ... som v istych veciach curevsky zasadovy a drzim sa zasad a pravidiel, to iste cakam aj od druhej strany.
A neboj sa, casom na to nepridem, proste to je povaha...... poznam kopec takych ludi, co nikdy nepovolia ......
Proste mna hlava nepusti, ... hoci by sa srdce trhalo, jednoducho ne a konec. Tazko vysvetlit. tam musi byt suhra vsetkeho ked nie je, nie je o com.
snazim sa ti to vysvetlit ale nedari sa mi to ,..... mas aj ty pravdu su ludia co su happy v paroch akych su. a zase pary co su happy spolu a podvadzaju sa, proste masaker. Ale mas aj skupinu ludi co su zasadovi a drzia sa presnych pravidiel.
Proste pochop, ja nemozem podviest dievca svojho typu, proste sa to neda, .... proste ne, ani s dalsou svojho typu, lebo ju beriem na rovnakej urovni ako svoju, a ostatne vsetky beriem ze su POD urovnou tej mojej ..... neviem ti to inak vysvetlit.
ty kokos qwerty, ty si este vacsi magor ako som si myslel.... a k tomu nehorazne povrchny...vies kolkokrat sa mi stalo, ze baba nepresla mojimi "testami", ale nejakou nahodou sme sa zacali bavit a po case som zistil ze jazdy spravila na vybornu, pozriem na testy znova a hla, zrazu presla aj nimi? ... ale treba dat sancu... ja ti drzim palce, nech si najdes nejaku jednu frndu konecne a si s nou do konca zivota, nech nemusia ostatne baby pocuvat tvoje kecy...
-
qwerty-xyz
ty kokos maki vies ze si uvedomujem ze takto sa mozno pripravujem o fakt dobre dievcata? ....Maki napísal:ty kokos qwerty, ty si este vacsi magor ako som si myslel.... a k tomu nehorazne povrchny...vies kolkokrat sa mi stalo, ze baba nepresla mojimi "testami", ale nejakou nahodou sme sa zacali bavit a po case som zistil ze jazdy spravila na vybornu, pozriem na testy znova a hla, zrazu presla aj nimi? ... ale treba dat sancu... ja ti drzim palce, nech si najdes nejaku jednu frndu konecne a si s nou do konca zivota, nech nemusia ostatne baby pocuvat tvoje kecy...
-
lollo
Professional
maki qwerty
maki: ak mu to tak vyhovuje ? tak kde je problem predsa 100 ludi 100 chuti nevidim dovod na preco by nemohol mat taky vkus ak mu to tak vyhovuje prosim...to mas to iste ako keby sa niekomu nepacil ten tvoj a co? robi s to tak lebo sa ti to vidi vhodne no nie?
qwerty jj byt zasadovy ale to nejde stale a v kazdej situacii pretoze ako audio spominal podmienky si kladies sam a zase tu mozes robit rovny a rovnejsi...
maki: ak mu to tak vyhovuje ? tak kde je problem predsa 100 ludi 100 chuti nevidim dovod na preco by nemohol mat taky vkus ak mu to tak vyhovuje prosim...to mas to iste ako keby sa niekomu nepacil ten tvoj a co? robi s to tak lebo sa ti to vidi vhodne no nie?
qwerty jj byt zasadovy ale to nejde stale a v kazdej situacii pretoze ako audio spominal podmienky si kladies sam a zase tu mozes robit rovny a rovnejsi...
-
qwerty-xyz
ja viem ,.... ale ako si spravne poznamenal 100 ludi 100 chuti. Proste ja sa vam snazim povedat ze mat dievca svojho typu tak ostatne ma nezaujimaju, ja som sam pre seba spokojny, kaslem na nazor ostatnych mam to co som chcel, neviem inak ako to povedat.lollo napísal:maki qwerty
to je smiešne, mať nejaké kritéria. Súhlasím ako písali ostatní, že kritéria musia byť flexibilné. Na druhú stranu, je dobré keď vieš čo chceš. Ja to neviem, a stále hľadám. Takže možno je hlúpe mať kritéria, ale vôbec nesúhlasím s tým, že si tak nikdy nikoho nenájde. Mne sa tiež nedarí, a to ich nemám. Asi by som si mala tiež nejaké stanoviť 
-
audiotrack
VIP
lenže qwertyho kritéria sú totálne uletené. Výška? No nehnevaj sa, ale ako by si sa cítila keby ťa niekto odkopne preto že si nízka alebo vysoká?rainbow napísal:to je smiešne, mať nejaké kritéria. Súhlasím ako písali ostatní, že kritéria musia byť flexibilné. Na druhú stranu, je dobré keď vieš čo chceš. Ja to neviem, a stále hľadám. Takže možno je hlúpe mať kritéria, ale vôbec nesúhlasím s tým, že si tak nikdy nikoho nenájde. Mne sa tiež nedarí, a to ich nemám. Asi by som si mala tiež nejaké stanoviť
tak hej, asi by som nič také nestrávila a nadávala na neho, že je najväčší debil. Ale priznaj si sám, ty by si chcel aby bola tvoja partnerka o dve hlavy nižšia alebo vyššia od teba? Necítil by si sa blbo?
Poznám také páry.
qwerty aj tak skonci s kleopatrou z turca a bude spokojny
:D
- Prílohy
-
- qwertyho vysnivana :D
- 71076_170895316275039_8257800_n.jpg (23.36 KiB) 949 zobrazení
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nizke partnerky maju tiez iste vyhody o ktorych sa tu od isteho momentu v nedavnej historii fora pisat nemoze

// alebo jako by basnik povedal: "Malá, vrtká ... dobre varí."

// alebo jako by basnik povedal: "Malá, vrtká ... dobre varí."
No jasné, typickí chlapi
-
audiotrack
VIP
nemyslím. Moja partnerka bola vyššia a nemal som s tým problémy. Každopádne, držte sa témy. Nič o podvádzaní tu v posledných príspevkoch nevidímrainbow napísal:tak hej, asi by som nič také nestrávila a nadávala na neho, že je najväčší debil. Ale priznaj si sám, ty by si chcel aby bola tvoja partnerka o dve hlavy nižšia alebo vyššia od teba? Necítil by si sa blbo?
-
qwerty-xyz
nooo jasne jasne zvlast ked si psychicky zatazeny na dlheeeeeeeeee stihle nohy, a mas vysku 195 cm, ja proste ked vidim vysoke stihle pekne dievca take vysoke ako ja tak nemozemnordkapp_pb napísal:nizke partnerky maju tiez iste vyhody o ktorych sa tu od isteho momentu v nedavnej historii fora pisat nemoze![]()
// alebo jako by basnik povedal: "Malá, vrtká ... dobre varí."![]()
No neboj, by sa ti tá nízka vyzliekla tak by si mohol

nie sme, každy človek je rovnaký v týchto veciach. To len vy z nás robíte iné. A veľmi radi to iné nazívate slovom kur*y