nepobozkana
nepobozkana
Chcela by som vediet vasu reakciu na tuto situaciu:
Ste na rande s 22 rocnou babou, idete ju pobozkat a v tom vam povie, ze sa este nikdy s nikym nebozkavala..ako by ste reagovali?? dik za odpovede
Ste na rande s 22 rocnou babou, idete ju pobozkat a v tom vam povie, ze sa este nikdy s nikym nebozkavala..ako by ste reagovali?? dik za odpovede
-
javatar
Hardcore addict
Re: nepobozkana
vsechno je jednou poprve... no asi by som ju pobozkal...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nie je to žiadna nákazlivá zdravotná vada, tak nevidím dôvod rozmyslieť si to. Keď ju chcem pobozkať a nebráni sa, tak prečo nie. Ak jej to nepôjde, nič sa nedeje.
-
p4ra
Redeemer
Tak sa jej normalne opytam, ze ci teraz ma pocit, ze by to chcela, ked suhlasi, tak ju pobozkam.
a ešte taká otázka, načo by to hovorila? to je akože nejaký hendikep či čo?
tak lepsie to dopredu povedat podla mna, aby aj chalan vedel do coho ide, pretoze u 22 rocnej sa predpoklada, ze je v tomto uz hodne skusena si myslimDunlop napísal:a ešte taká otázka, načo by to hovorila? to je akože nejaký hendikep či čo?
Je mi jasné že to dievča si ty, nemusíš sa ničoho obávať... A už duplom to nemusíš oznamovať
však ja nehovorím, že som to neni ja, ani sa nejak neobávam, len ma zaujímal názor niekoho nestranného, pretože v dnešnej dobe sa očakáva, že nad 18 rokov už má človek strašne veľa toho za sebou a keď nemá každý sa neskutočne čuduje, podľa mňa to môže byť taký istý prvotný šok pre chalana keď mu toto baba oznámi v takom vekuDunlop napísal:Je mi jasné že to dievča si ty, nemusíš sa ničoho obávať... A už duplom to nemusíš oznamovať
-
audiotrack
VIP
tak si mu to teda povedala, a ako reagoval? Pobozkal ťa?
to je všetko o konkrétnej povahe človeka, a ver mi že aj nad 20 rokov je kopu neskúsených... A nie preto že by vyzerali jak zrúdy, len proste nemajú zvieraciu potrebu robiť hocičo s hocikým... A s týmto by som sa vôbec nezdôveroval pri bozku, ale až pri nejakom vážnejšom vzťahu (a to len preto aby nerobil nejaké unáhlené činy/rozhodnutia). Bozk je proste automatika. Môj názor
to je čisto hypotetické, nenaskytla sa mi takáto situácia
no ver tomu, že ak sa budem s niekým bozkávať, budem to s ním myslieť určite vážne, ako ty hovoríš, nemám potrebu robiť hocičo s hocikým..
no ver tomu, že ak sa budem s niekým bozkávať, budem to s ním myslieť určite vážne, ako ty hovoríš, nemám potrebu robiť hocičo s hocikým..
co by som spravil? ak by som ju fakt chcel pobozkat tak poviem nieco v style "neboj, natom nieje co pokazit, pod ukazem ti
" pocas toho ako by som sa ku nej naklanal... 
kazdopadne 22 rokov a ani bozkavanie sa, to uz je trosku dlho... sex sa da pochopit a je to celkom normalne... ale toto? no hold asi sa aj taki ludia stale najdu...
kazdopadne 22 rokov a ani bozkavanie sa, to uz je trosku dlho... sex sa da pochopit a je to celkom normalne... ale toto? no hold asi sa aj taki ludia stale najdu...
ako už Maki naznačil, netreba to nejak prehánať, bozk nieje žiadny "hriech", a vôbec to nemusíš robiť s životnou láskou...greeta napísal: ak sa budem s niekým bozkávať, budem to s ním myslieť určite vážne
Každopádne niekoho k telu by si si trochu pripustiť mohla aby si nevyzerala ako "železná pani", to tiež asi nieje pre nás moc príťažlívé
-
jin
VIP
Viem, že píšeš čisto teoreticky, no odpovedať jednoznačne sa odpovedať nedá.
Vždy to bude závisieť od situácie aj od druhej stránky, čo musíš už intuitívne odhadnúť len a len ty.
A otázne je, ako sa zachová druhá strana, ale podľa mňa maximálne čo sa môže stať - druhá strana (a samozrejme aj ty) získa pocit výnimočného okamihu a do toho bozku sa bude snažiť vložiť maximum. takže pokaziť tým nemôžeš podľa mojej mienky nič.
Vždy to bude závisieť od situácie aj od druhej stránky, čo musíš už intuitívne odhadnúť len a len ty.
A otázne je, ako sa zachová druhá strana, ale podľa mňa maximálne čo sa môže stať - druhá strana (a samozrejme aj ty) získa pocit výnimočného okamihu a do toho bozku sa bude snažiť vložiť maximum. takže pokaziť tým nemôžeš podľa mojej mienky nič.
-
Bushido
Medium Professional
Nechcem byť za hlupáka, ani za pokrytca, ale len by ma zaujímalo či ty si nikoho nechcela pobozkať, alebo teba nikto nechcel pobozkať. Bohužial vo veľkej miere to záleží od toho ako človek vyzerá, pretože potom prichádza veľa príležitostí a niekedy by ich mohla byť škoda nevyužiť. Ale aby som hovoril k téme. Keby to mne baba povedala, tak ju skúsim aj tak pobozkať, alebo by som sa jej spýtal, či to naozaj chce...
stalo sa mi to, že ma chalan chcel pobozkať, ale bol zadaný a to bola pre mňa bariéra..
-
p4ra
Redeemer
Tak z toho si nic nerob. Tomu sa hovori slusnost. Kiezby to mal kazdy v sebe.
-
audiotrack
VIP
v tom prípade si mu mala namiesto priznania radšej vynadať čo je to za debila keď podvádza svoju priateľkugreeta napísal:stalo sa mi to, že ma chalan chcel pobozkať, ale bol zadaný a to bola pre mňa bariéra..
ale ja som sa mu nepriznala, to bola taká situácia, že sme spolu bývali asi 2 mesiace v zahraničí a od začiatku som vedela, že má babu, nič sme spolu nemali, zažili sme však toho spolu strašne veľa a vytvoril sa medzi nami hlboký vzťah, často sme len tak spolu ležali na tráve a pozerali na hviezdy a podobne, ale ja som si vždy držala odstup, nikdy by som nedokázala spraviť niečo také, aby som ublížila jeho frajerke, aj keď som ju nepoznala..len posledný deň keď sme sa lúčili sme obaja plakali, proste tam bol pretlak emócii a vtedy sa on o niečo chce pokúsiť, ale skončilo to len pri puse na líce a objatí, pretože som to proste nedokázala spraviť, ikeď to medz nami iskrilo, zostali sme dobrí kamarátiaudiotrack napísal: v tom prípade si mu mala namiesto priznania radšej vynadať čo je to za debila keď podvádza svoju priateľku
greeta, správne si sa zachovala. A nič si z toho nerob že si sa v 22 ešte nebozkávala. Ten môj prvý bozk tiež prišiel v dosť neskorom veku. Na prvú pusu si človek pamätá dosmrti, takže je radšej počkať a vychutnať si to keď to bude úžasné ako na ňu spomínať v zlom a celý život sa obviňovať že si spravila chybu. Ešte bude veľa príležitostí, neboj sa 
A určite sa nemusíš priznávať ani nabudúce. Som si istá že z tv vieš teoriu, a nemusíš sa báť že by si niečo robila zle. Ak hej, partner ťa usmerní (štýlom že pootočí on hlavu keď nie ty, bude ťa "viesť" jazykom keď ty nebudeš vedieť čo robiť a podobne)
A určite sa nemusíš priznávať ani nabudúce. Som si istá že z tv vieš teoriu, a nemusíš sa báť že by si niečo robila zle. Ak hej, partner ťa usmerní (štýlom že pootočí on hlavu keď nie ty, bude ťa "viesť" jazykom keď ty nebudeš vedieť čo robiť a podobne)