Čo Vám chýba na trhu?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo Vám chýba na trhu?

Príspevok od používateľa audiotrack »

neviem teda či ti dobre rozumiem, ale free wifi na námestí má aj naša malá prievidza, rovnako tak chytíš free wifi na pešej aj v nitre a teda nejak prestávam veriť že by to iné mesta nemali
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

audiotrack napísal:neviem teda či ti dobre rozumiem, ale free wifi na námestí má aj naša malá prievidza, rovnako tak chytíš free wifi na pešej aj v nitre a teda nejak prestávam veriť že by to iné mesta nemali
ale stale je dost frekventovanych miest kde to nie je (vid priklad par namesti v BA) a co sa tyka stanic tak je to bieda este vacsia, ja netvrdim ze to nie je, ale ze to nie je rozsirene tak ako by mohlo byt :)
c-ice
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c-ice »

ako pisal audiotrack prievidza to ma a to namestie a aj na autobusovej sa da niečo chytit ale taká Handlová je celá pokrytá free wifi pre kazdeho 2hod/mac 128kbps aspon ked som tam bol naposledy 3roky dozadu
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Vy tu riešite Free WiFi v miestach kde je internet samozrejmosťou, ale čo moje okolie? :D U mňa a v okruhu 12Km, nie je žiadna WiFi a ani iný net. Jediná alternatíva je Orange 3G (modem so SIM kartou) aj keď ani to prašivé 3G porytie tu nie je takže šlapem cez EDGE. proste bieda.. mám najrýchlejší net v okolí (24KB/s - keď je pekné počasie a plný signál). Neuveriteľné? bohužiaľ realita.

Tak ja by som určite privítal dákeho providera do kolia malých miest, ako sú napr. naše Levice.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

a ja placem ze mam pomaly net dwnload 500kb/s
maks
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa maks »

weroro s tími Levicami velká bieda ale tie dediny od LV ako Bátovce to majú ešte horšie, ale aspoň tu už ide mágio
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Mne tu chyba vacsi vyber kvalitnych 100 percentnych ovocnych stiav, ako som zvyknuta v Nemecku. Tam su kvanta na regaloch, okrem klasickych dzusov v skatuliach, aj v plastovych alebo sklenenych flasiach. A to vsetky mozne aj nemozne prichute a mixy. Ked idem na par dni domov, tak si nosim casto pitie so sebou.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A ja mam stale problemy zohnat v beznych potravinach Dr.Pepper-a a prazenu kukuricu. Kukurica sa obcas najde v Tescu, Dr.Peppera mali raz v Terne, inak to je bieda.
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

wifi v busoch,vlakoch,staniciach...a to poskladanie mobilu by nebolo odveci :))a na slovensku viac kvalitnych skate eshopov :)
Napísať odpoveď