HardCore/MetalCore/DeathCore
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: HardCore/MetalCore/DeathCore
Dobra kapelka od nas z Dca ...
Mali sme spolocnu skusobnu , pohod tipkovia
http://bandzone.cz/faceyourself
Mali sme spolocnu skusobnu , pohod tipkovia
http://bandzone.cz/faceyourself
-
Royalflush
Guru wannabe
O M G !
-
RomanB
Medium Professional
Ha chlapci "BUTTER EMO - KÓÓR" 28.1 v Žiline ....
A najväčšia klasika
World of Warcraft
A najväčšia klasika
World of Warcraft
-
Royalflush
Guru wannabe
WBTBWB - sorry ale to s Emocore nemá nič spoločne.
Je to Experimental Deathcore, alebo dačo také... proste Buttercore!!! (hej, rád škatulkujem)
HC,MC neriešim a Deathcore to je banda emo kids čo sa snažia hrať "br00tal" death metal ale je to crap či už texty alebo breakdowny čo sa týka hudby fakt by som to zrušil proste sa zabúda na starý dobrý death metal.. hawk!
-
mirak2
Hardcore addict
zas tiez nie je deathcore a deathcore...porovnavat taky suicide silence: a napr. bmth je trochu z cesty
btw co poviete na dalsiu odnoz MC - "post-ironic beardcore" ?
v podstate si to zalozili Protest The Hero, ktory mimo svojho divne nazvaneho zanru hraju progressive/technical mathcore, podla mna nenormalna energia a neskutocny talent
Sequoia Throne video
Sequoia Throne live (nenormalne dobre hraju live)
btw co poviete na dalsiu odnoz MC - "post-ironic beardcore" ?
Sequoia Throne video
Sequoia Throne live (nenormalne dobre hraju live)
Protest the hero sú neskutoční... Každopadne v tejto teme nemali byť asi vôbec spomenutí nie len preto že to s *core nema spoločne snad nič, ale aj preto že by v pomyselnom merítku trčali asi o kilometer nad ostatkom 
-
Royalflush
Guru wannabe
Dunlop: Protest The Hero je prog./technical mathcore ako spomínal mirak, ale nevadí, stáva sa.
Einar: Hej, niektorý hej.. ako napríklad BMTH. Ale vypočuj si napríklad toto.
S emom nemajú fakt nič spoločné.
Alebo hoci aká Technical/Progressive deathcore/metalcore skupina, trebárs Born of Osiris, Veil of Maya, The Faceles.. je ich mrte a ani jedna sa neskladá s trapných emo kids. Nesúď keď nevieš.
Einar: Hej, niektorý hej.. ako napríklad BMTH. Ale vypočuj si napríklad toto.
S emom nemajú fakt nič spoločné.
Alebo hoci aká Technical/Progressive deathcore/metalcore skupina, trebárs Born of Osiris, Veil of Maya, The Faceles.. je ich mrte a ani jedna sa neskladá s trapných emo kids. Nesúď keď nevieš.
mathcore si možeš strčiť víš de, detské krabičky
je to obyčajný /melodicky/ progresivny metal. Milujem tie hlody že sexmetal a podobne 
-
Royalflush
Guru wannabe
Obyčajní progressive metal je Dream Theater, Cynic, etc. a nie toto.
Mojko, vyznám sa v hudbe viac než ty, tak tu láskavo netrep, pretože každá skupina má svoj špecifický žáner, ktorý sa dá slovne/písomne ľahko definovať, resp. zaškatuľkovať.
Milujem ľudí čo mudrujú a vedia veľké hnedé... tam si utekaj počúvať In Flames nové albumy ty metalista.
Mojko, vyznám sa v hudbe viac než ty, tak tu láskavo netrep, pretože každá skupina má svoj špecifický žáner, ktorý sa dá slovne/písomne ľahko definovať, resp. zaškatuľkovať.
Milujem ľudí čo mudrujú a vedia veľké hnedé... tam si utekaj počúvať In Flames nové albumy ty metalista.
-
mirak2
Hardcore addict
na in flames nesahaj, bo este ja ti strelim!
-
Royalflush
Guru wannabe
Neboj sa, In Flames mam aj ja rád, ale nemusím nové albumy, pretože to už neni ten inflejmsácky melodeath, ale Sonic Syndicate/Soilwork melodeath a tie dve spomínane kapely fakt nemusím, takže tak. Ja radšej ten old true melodeath in flames.... 
ja teraz presne zaškatulkujem teba, lebo som si isty jak to v skutočnosti je ty odborník...Royalflush napísal:Obyčajní progressive metal je Dream Theater, Cynic, etc. a nie toto.![]()
Dva roky dozadu si sa dostal k iron maiden alebo metallice, tak si si kupil gitaru (samozrejme čiernu a do 150€), a naučil si sa master of puppets. Ale keďže si hluchý jak poleno tak si začal viac čítať /a mudrovať/ než používať uši... Takýchto poznám plnú riť
Zlatko, keď už ideš mudrovať, vyber si rovnocenného súpera. V tvrdej hudbe /a nielen ako poslucháč/ sa orientujem toľko (aj keď máš možno podobný vek) že ty si vtedy ešte očúval scooter
a k mirakovmu prispevku nemusim nič dodať
//žiadny flame, ja som skončil aj napriek tomu že odborník ešte určite vytasí svoje esá z rukávu
-
mirak2
Hardcore addict
flame na obzore, offtopic na obzore, zastavte sa a pomazte to..
-
Royalflush
Guru wannabe
Jediné čo si trafil je to, že som začal hrať pred 2 rokmi na gitaru, ale nie čiernu a ani do 150€.
Metallicu som nikdy nepočúval a ani Iron Maiden, začínal som skupinami ako Bullet For My Valentine, As i Lay Dying, IN FLAMES(!) a podobne. (ale samozrejme uznávam aj 'true' metal, resp. nie -core veci). Ale dosť o mne.
A dobre... priznávam si, vybuchol som na teba, prepáč. Nemienim sa tu hádať s niekym koho ledva poznám kvôli nejakej kravine.
Metallicu som nikdy nepočúval a ani Iron Maiden, začínal som skupinami ako Bullet For My Valentine, As i Lay Dying, IN FLAMES(!) a podobne. (ale samozrejme uznávam aj 'true' metal, resp. nie -core veci). Ale dosť o mne.
A dobre... priznávam si, vybuchol som na teba, prepáč. Nemienim sa tu hádať s niekym koho ledva poznám kvôli nejakej kravine.
A nech som tu neni len za vyvolávača hadok, tak sem napíšem aj keď som to nemal na pláne
Ja osobne som nikdy nemal rád americkú scénu /samozrejme výnimky sú/, mne tie všetky moderné core kaply znejú snad všetky na jedno kopyto.
Ovšem pár rokov dozadu som celkom ulietaval na kapele walls of jericho
Priaznivci hardcoru (aj ja som bol v dávnejších dobách) určite poznajú slovenský skvost ČAD, hlavne naživo sú doslova jak parný valec
Inak táto téma mi príde zbytočná, mohlo to kludne zostať v metalovej téme aby nebol bordel
//Royalflush: pohoda, mier. Ale prosím už nie prehnane škatulky
Ja osobne som nikdy nemal rád americkú scénu /samozrejme výnimky sú/, mne tie všetky moderné core kaply znejú snad všetky na jedno kopyto.
Ovšem pár rokov dozadu som celkom ulietaval na kapele walls of jericho
Priaznivci hardcoru (aj ja som bol v dávnejších dobách) určite poznajú slovenský skvost ČAD, hlavne naživo sú doslova jak parný valec
Inak táto téma mi príde zbytočná, mohlo to kludne zostať v metalovej téme aby nebol bordel
//Royalflush: pohoda, mier. Ale prosím už nie prehnane škatulky
-
RomanB
Medium Professional
Nestretnem sa s niekym na butter - kooore ?
BTW : Protest the hero mozeme kludne rozoberat v tejto teme , nerad skatulkujem , ale isto ma kapelka prvky mad-coru , metalcoru , progress by som to koli tapingom a legatkam nenazval ...
BTW : Protest the hero mozeme kludne rozoberat v tejto teme , nerad skatulkujem , ale isto ma kapelka prvky mad-coru , metalcoru , progress by som to koli tapingom a legatkam nenazval ...
v progresivnom metale podľa mňa nejde o nejake tappingy a arpeggia, ale prave o to že inštrumentálna časť je na rovnakej úrovni (ak nie prioritnejšej) než vokálna časť... a preto je v tomto štýle tak veľa kapiel bez spevakov 
neorientujem sa velmi v tychto zanroch, ale taky heaven shall burn myslim ze sa tu da zaradit, PPC zalezitost
Royal flush nemysli si že som deathcore zaškatulkoval iba kvôli tomu že som počul SS aj to čo si mi vypísal nižšie BMTH napr... proste hrôza,des texty,vokál a všetko dookola toho videá why deathcore sucks na youtube hovoria za všetko
a áno jednu vec to má s emom spoločnú ten image(aj ked je nepodstatný) dobrá hudba je Suffocation,Watain,Dead to this World...Necrophagist to su pani muzikanti