Forza 4
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Forza 4
Tak,keď sa tu tak roztrhlo vrece s témamy tak pridam i ja jednu : o)
VGA Announce trailer
E3 2010 gameplay trailer
Výjsť by to malo na jeseň 2011 na Xbox 360.
http://www.sector.sk/novinka/57756/forz ... kampan.htm
http://www.sector.sk/novinka/57737/forz ... lasena.htm
...Najviac sa teším na možnosť chodiť okolo auta a pekne si ho prezerať ,nočné jazdy a dážď [možno aj sneh] : o)
VGA Announce trailer
E3 2010 gameplay trailer
Výjsť by to malo na jeseň 2011 na Xbox 360.
http://www.sector.sk/novinka/57756/forz ... kampan.htm
http://www.sector.sk/novinka/57737/forz ... lasena.htm
...Najviac sa teším na možnosť chodiť okolo auta a pekne si ho prezerať ,nočné jazdy a dážď [možno aj sneh] : o)
Re: Forza 4
ja som zvedavy na ovladanie pomocou kinectu - konkretne na reakcie a ako to vlastne bude fungovat 
chodenie okolo auta je u mna vylucene, uz teraz mi kinect v kuse hlasi nech idem dalej od telky
chodenie okolo auta je u mna vylucene, uz teraz mi kinect v kuse hlasi nech idem dalej od telky
No Kinect je na automobilove hry uplna blbost. V prvom rade preto, ze sa tym ovlada iba volant a nie pedale a potom aj preto, ze trochu dlhsie hranie s predpazenymi rukami urcite nie je pohodlne. Ak za nieco priplacat, tak za volant. Na auta je dobre vsetko len nie Kinect.
A zvysok: opat raz uzasne, len skoda, ze nemam Xko, ale v priebehu 1-2 rokov do konzoly urcite pojdem.
A zvysok: opat raz uzasne, len skoda, ze nemam Xko, ale v priebehu 1-2 rokov do konzoly urcite pojdem.
-
p4ra
Redeemer
Uz teraz sa tesim na toto, ako som sa tesil na GT5. 
-
DeJF
Addict
Tak ale určite to pojde aj bez kinectu pobehovať okolo TV aj s ovládačom,to by bola blbosť keby nie . Mne ide o to že si možem prezriet všetk detaily toho auta pekne z blizka + nejake to info : o)stuka napísal:ja som zvedavy na ovladanie pomocou kinectu - konkretne na reakcie a ako to vlastne bude fungovat
Inač suhlasim s Gotharom,kinect sa vobec nehodi na takéto hry. A gothar neolutuješ ked xko kúpiš : o)
zachvilu prijde uplink a bude stale dačo písať o hroznej grafike,nizkom fps,ako konzola brzdí vývoj hier, atď aťd:D
No práve som rozmýšlal, Forzu 3 som nehral, ale bojím sa, že by ma to nebavilo, každý mi dobiedzal, že stiahni si GoW2 bomba hra na Xbox atď. Som to dokopy možno zapol 4krát, inak nič. Viem, že Forza je iný žáner, no možno cez týždeň potiahnem 3ku a cez víkend zahrám, no však týchto áut sa bojím, bez volantu to neni ono a na Gamepad-e držať A-čko sem tam brzdiť, to neni ono si myslím.
-
aviceN
Guru
ackom nepridavas plyn
RT mas plyn a LT mas brzdu LS mas riadenie a RS mas pohlad 
Semtex že ty si veľa aút na xboxe nehral?
či už NFS Shift, alebo Forza 3 sa na na xboxovom gamepade ovládajú úžasne
a či ťa to bude baviť? pokiaľ ťa bavia auta tak áno, táto hra bez Gold účtu nemá zmysel
či už NFS Shift, alebo Forza 3 sa na na xboxovom gamepade ovládajú úžasne
a či ťa to bude baviť? pokiaľ ťa bavia auta tak áno, táto hra bez Gold účtu nemá zmysel
Nemám rád závody na xbox, ani som ich neskúšal, ale na PC som to nejak nemusel. Samozrejme NFS série som hral všetky ale myslím si, že NFS série a Forza to sú 2 svety. Rozmýšľam nad tou Forza 3, dám dnes stahovať 
Aké sú výhody Gold účtu? Však kariéra tam je či tak či tak, nie?
Aké sú výhody Gold účtu? Však kariéra tam je či tak či tak, nie?
veď online multiplayer, tá hra v single player je tak úprimne povedané dosť o hovne.
na SP jednoznačne shift
na SP jednoznačne shift
-
DeJF
Addict
Tak ja zase závody po nete ani nehrávam,nebaví ma to. Ja si radšej zahram iba sp a mám : o) . Btw na forze mam dačo cez 100 závodov a nemam ešte ani 10% hotových . wtf
Aha, tak MP nebudem hrať s Flashnutým XBOX-om, ale ja radšej tiež SP.
joj nebavý vás to, keby ste sa dostali do neakej kvalitnejšej ligy (ako ja pred pár mesiacmi, čo som to aktívne hrával tak by vas to veľmi bavilo)
10% závodov dáš v pohode za veľmi krátku dobu, potom budeš mať problémy pri endurance závodoch kde ti dajú 50 koly
10% závodov dáš v pohode za veľmi krátku dobu, potom budeš mať problémy pri endurance závodoch kde ti dajú 50 koly
-
DeJF
Addict
50 kolové závody ? Si robiš zo mna p*ču ? Mna strašne irituju tie 6 kolové závody,na tých 5 km+- okruhoch,nebavi ma to tak dlho jazdiť 
nechaj sa prekvapiť
myslím že tie 50 kolové závody sú v SP, ale je možné že si to mýlim s MP. zábava začína až po 50% potom už hraješ iba na nablískaných mašinkách
myslím že tie 50 kolové závody sú v SP, ale je možné že si to mýlim s MP. zábava začína až po 50% potom už hraješ iba na nablískaných mašinkách
Vyzera to dobre, len si neviem predstavit to hrat na kinecte 
Dufam ze kvalitou hra nebude trpiet prave kvoli Kinectu.
keď Kinect zlacnie tak si ho kúpim hlavne kvôli tejto hre
a samozrejme aj kvôli tým ostatným, ale jazdiť s natiahnutými rukami musí byť sranda a hlavne keď to budeme hrať viacerý v split screene 
To si vedia predstavit iba ludia z marketingoveho oddelenia MicrosoftuBobr napísal:Vyzera to dobre, len si neviem predstavit to hrat na kinecte
prečo? veď sa pozri na hru joy ride, je to presne to isté, len kreslené