Driftovanie na snehu

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Driftovanie na snehu

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

1C3: ... a si si isty, ze ani jeden z nich to nekameroval? :P
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

RATZINGER666 napísal:1C3: ... a si si isty, ze ani jeden z nich to nekameroval? :P
Na to by museli mat jeho suhlas nie?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

asi ani nie, hliadky mozu bezne kamerovat zakroky onboard kamerou...
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Nemyslím si ze ma filmoval...Sam ma o to poziadal a nevyzeral vobec ze by nieco mal zalubom..
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

1C3 tak ludia su dnes vselijaky.... kamosov mam dopravakov a sam hovorili ze nadriadeny im kazu j*bat do ludi vyberat pokuty atd,.. a v konecnom dosledku su policajty ti zly,..
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Ja si myslim ze driftovanie na snehu na predokolke nieje ziadna veda kedze o kontrolovanom smyku sa tam hovorit neda...
A ked som to zvladol ja tak musi hocikto (mam 16) pred par dnami na octavii som bol na takej nevyuzivanej asfaltovej ploche :)
normalne som isiel jedna dva/tri zatocil som stalcil spojku zatiahol rucnu a hned ako sa dostalo auto do smyku tak som ju pustil obcas sa podarili aj nejake pekne obluciky :) ale vacsinou pri rucnej spravis hned hodiny :smt059
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ako keby nestacilo, ze vety v prvom suveti sa navzajom vylucuju, este aj pises nezmysly :)
ako to, ze tvrdis, ze driftovanie na predokolke nemoze byt ziadna veda, ked na druhu stranu tvrdis, ze sa ten "smyk" neda ovladat? :D
to, co si ty robil, urcite nie je driftovanie a ani nic s tym pribuzne, nech sa jedna o akykolvek nahon...

na predokolke sa da spravit pekny tiahly a efektny riadeny slide, a dokonca by som povedal, ze za urcitych okolnosti je to este zlozitejsie ako na nahone zadnom...

... iked sa mnoho z nas stretava urcite aj s mladymi pseudodriftermi, ktori sa so svojmi vylietanymi bavorakmi (3er, najlepsie v kompakte) radi zvrtnu na parkovisku na jednotke a za piskotu gum a potlesku rovnako vymletych kamaratov opustaju parkovisko tahajuc za sebou japan style vyfuk s dracim vzorom z tesca... pripadne dalsi typ radobydrifterov, ktori volaju driftovanie drzanie plneho kotla v zakrute a sermovanie volantom a nasledne vytahovanie auta dedovym zetorom...

no, aspon som sa vyp*coval... no a iWin to nakoniec zavrsil tym, ze po rucke vacsinou ide auto do hodin, och :D skus do toho sem-tam zapojit aj volant, spojku, plyn, pustanie plynu a hlavu a hodiny nespravis :)
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

RATZINGER666 napísal:...... iked sa mnoho z nas stretava urcite aj s mladymi pseudodriftermi, ktori sa so svojmi vylietanymi bavorakmi (3er, najlepsie v kompakte) radi zvrtnu na parkovisku na jednotke a za piskotu gum a potlesku rovnako vymletych kamaratov opustaju parkovisko tahajuc za sebou japan style vyfuk s dracim vzorom z tesca... pripadne dalsi typ radobydrifterov, ktori volaju driftovanie drzanie plneho kotla v zakrute a sermovanie volantom a nasledne vytahovanie auta dedovym zetorom....
dakujem za spomenutie :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

:D ... tak ale dufam, ze aspon ten zvysok nie je o tebe :)

ale dufam, ze je jasne, co som tym myslel :)
iWin
Light Professional
Light Professional

Ratzinger... tak som sa zasmial :) hubuješ do bmw pritom sám maš bmw ako avatara (neviem či tvoje alebo z netu... zostaneme pri tej druhej možnosti)
mám na teba otázku... ty si hneď ako si sadol za volant si vedel všetko ??? driftovať parkovať robiť dvojité salto a predbiehať kena blocka? (táto udalosť čo som opisoval bola cca moja 5-10 skúsenosť zavolantom -auta-) Inak si myslím, že mám toho nadriftovaného roooooooooozhodne viacej ako ty :) (bohužial nie za volantom auta :))

to s tym tvojim "ako keby nestacilo, ze vety v prvom suveti sa navzajom vylucuju, este aj pises nezmysly",zrejme som sa zle vyjadril resp. si ma nepochopil takže lopatisticky - "Ja si myslim ze driftovanie na snehu na predokolke nieje ziadna veda kedze o kontrolovanom smyku sa tam hovorit neda" takže veda to nieje preto pretože sa to kontrolovať neda (nie je to pravda ako si uviedol ty ja som to kontrolovať nevedel preto som to tak aj napísal)

"to, co si ty robil, urcite nie je driftovanie"
"hned ako sa dostalo auto do smyku tak som ju pustil obcas sa podarili aj nejake pekne obluciky"
Aj keď určite nebudeš považovať môj "oblúčik" za drift nejak extra ma to netrápi ,pretože vizuálne je to veľmi podobné

"iWin to nakoniec zavrsil tym, ze po rucke vacsinou ide auto do hodin, och "
Opäť neviem či je to moja chyba alebo tvoja z časti oboch keďže ja som to nespomenul a ty očividne nevieš aké je ročné obdobie... A myslím, že tie hodiny sú úplne normálne keď máš podklad ľad a sneh resp hlavne ujazdený sneh pod ktorým sa nachádza súvislá vrstva ľadu
no, aspoň som ti to uja*nil...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no, este pred tym, ako sa vyjadrim k jednotlivym bodom tvojho prispevku Ti chcem povedat, ze by si nemal brat moj prispevok ako utok na tvoju osobu, pretoze to tak ani zamyslane nebolo...

to, ze si sa zasmial, ma sice tesi, ale neviem, na co mi to tu pise, akurat co mi to dviha tlak...

takze:

po prve: neviem, kde vidis napisane, ze hubujem do bmw - pisem, ze kazdy mlady zavodnik, v tomto pripade drifter, najcastejsie disponuje vylietanym autom znacky bmw, najcastejsie prave trojkovej rady v kratkom prevedeni, cize e36... to bmw nie je moje, a priznam sa, ze nie je ani mojim snom, ani ze by som zrovna do tohto siel... ale ako avatar ale vyjadruje aspon v mojich ociach moj postoj k autam ako takym... aky, to je nepodstatne...

po druhe: nenavazam sa do teba ako do sofera, nesmejem sa Ti z tvojich "oblucikov", iba Ti pisem, ze to ma od driftovania velmi daleko a ze aj tieto slidy sa daju riadit porovnatelne, ako prave so zadokolkou... spominam to aj na konci prispevku, co si mal radsej zobrat ako radu, nie ako utok, pretoze som to ani tak nezamyslal, preto tolko smajlikov... samozrejme, ze ked som si prvykrat sadol za volant, nevedel som driftovat, parkovat, apod., neviem, na co mi vobec pokladas takuto otazku, co si cakal, ze Ti odpoviem? a co sem motas nejakeho kena blocka?

po tretie: mna absolutne nezaujima, kde mas co a kolko toho oddriftovaneho, cela tato tema mi prisla vtipna uz na zaciatku a presne som vedel, ake prispevky sa v nej objavia... a ked uz ti to mam tak k*kotsky povedat, tak ma uz absolutne nezaujima, kolko si toho oddriftoval v need for speed... nehnevaj sa, ze Ti to pisem takto, ale cely ton tvojho prispevku je neprijemny a tym padom odomna neocakavaj nic ine...

po stvrte: zmysel tej prvej vety bol "ako moze byt lahke nieco, co neexistuje??" pretoze to je len replika toho, co si napisal... spolu s tym som Ta aj slusne vyviedol z omylu, ze to naozaj ide kontrolovat... hadam sme sa pochopili...

po piate: je irelevantne, ako co vyzera, a omnoho viac ako irelevantne to je subjektivne - opat Ti to napisem tak, ako ty mne - ja tiez mozem dlabat na tie tvoje obluciky, ale kedze si to spomenul ako argument v debate o driftovani, tak som bol nuteny to spomenut... ak volas driftovanie bludenie v sneznych zavejoch a prehrabavanie parkovisk bokom, potom mi je to luto, ale o driftovani sa bavit nemozeme...

po sieste: viem, ake je rocne obdobie, a hodiny urcite nie su nic normalne ani teraz, ani na mokru, ani na suchu, ani na rozdrobenej struhanke... pozri si video chalanov na vrchu tejto strany, a povedz mi, kolko krat by ich tahali z priekopy, keby zakazdym dostali hodiny... urcite sa to bude blizit k 100%...

a nakoniec: dufam, ze som Ti to ujasnil aj ja...

... ale aj ked na to nemam zrovna naladu, poradim Ti: nabuduce si odpusti tie provokacne frazicky ako:
"tak som sa zasmial"
"neviem či tvoje alebo z netu... zostaneme pri tej druhej možnosti"
"ty si hneď ako si sadol za volant si vedel všetko ??? driftovať parkovať robiť dvojité salto a predbiehať kena blocka?"
"myslím, že mám toho nadriftovaného roooooooooozhodne viacej ako ty"
"nejak extra ma to netrápi"
"ty očividne nevieš aké je ročné obdobie"

:wink:
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

iWin napísal:Inak si myslím, že mám toho nadriftovaného roooooooooozhodne viacej ako ty :) (bohužial nie za volantom auta :))
Sry, ale toto ma zabilo proste :D Cim sa da driftovat este ak nie autom ? :D

Add "driftovanie" na snehu je neporovnatelne so suchou cestou... uznavam, ti manici v tom videu to maju fakt zmaknute ale skutocny drift na prednokolke, ak by sa to dalo nazvat je snad najvacsie soferske umenie ake som videl a ani som neveril ze sa to da, kym som nevidel jedno video na youtube ako si to typek dava so civicom... Myslim si ze na slovensku je len par ludi(ak vobec nejaky), o ktorych by sa dalo povedat ze dokazu skutocne driftovat na prednokolke.
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

iWin napísal:Inak si myslím, že mám toho nadriftovaného roooooooooozhodne viacej ako ty :) (bohužial nie za volantom auta :))
ked uz takto... tak mam rooooozhodne viacej nadriftovaneho v simulatoroch a aj v aute, nez ty :smt006

cela tato tema "driftovanie na snehu" je parodia na normalny thread (nic proti autorovi), ale pripomina mi to chlapcov na golfoch, feliciach, favoritoch, ked som s bol v sobotu prejst a vecer sa otacali na spiatocke a jeden skoncil v nedotacaku (nedotacavy smyk) v peknej halde snehu, ze sa uz odtial nedostal :D
takisto sa smejem na bavorakoch a podobnych rwd dorikingoch, co idu do krizovatky na 1 a za krizovatkou dupnu plny plyn a v "drifteee" mu to ujde o neuveritelnych 5 cm a da taku kontru, ze by ho kopla aj stara babka, nieto este auto... tolko k mojmu nazoru na cele "driftovanie na snehu"

co sa tyku terminu "drift", k tomu zachadzat nebudem, kazdy clovek ma inu interpretaciu, takze aj ked tu budu nazory "s fwd sa driftovat neda" (s cim ciastocne suhlasim), tak nemali by ste to odsudzovat
FR33RIDER napísal: ...ale skutocny drift na prednokolke, ak by sa to dalo nazvat je snad najvacsie soferske umenie ake som videl
zober svoje auto a treba ist skusat a urcite nie otacanie sa na spiatocke, ale nastrely (ulica na parkovisko alebo ulica na volnu plochu)... po par pokusoch sa dopracujes k podobnemu vysledku :)

Ratzinger: neboj sa, ale pobavilo ma, ze vylietane e36 compacty... pravda, ze som sa pri vybere pozeral po 318ti z dovodu, ze kupatka su vylietane a compact nikto nechce, lebo ma skaredy zadok (pre mna ten najkrajsi :smt007 ), takze ani niesu casto po mladych zavodnikoch
iWin
Light Professional
Light Professional

Ratzinger vieš ja by som tvoj prvý príspevok nebral ani útočne :) jediné čo ma nasralo bolo v tom poslednom odstavci... to s tým vyp*čovaním....
Je mi ľúto že tie vety v úvodzovkách berieš provokačne možno v niektorých prípadoch naozaj aj také sú
- "ty si hneď ako si sadol za volant si vedel všetko ??? driftovať parkovať robiť dvojité salto a predbiehať kena blocka?" Napr túto nevnímam provokačne :) Z tvojho príspevku som mal pocit, že si jeden z tých čo hneď hubujú do začínajúcich vodičov a pritom zabudli, že aj oni kedysi boli takí
alebo to s tým, že mám odriftované viac než ty mám aj keď nie na aute (toto je aj pre usera: FREERIDER) 5 rokov som sa venoval quadcrossu tzn. nieco ako motocross na 4kolke
A vlastne všetky ostatné "provokácie" pramenili z toho žesom mal taký pocit aký som spomínal vyššie, a to že sa vyvyšuješ nad začínajucimi vodičmi.
Takže ak som ťa nasral niečím sorry ale verím, že ty keď si sa prvých x krát odviezol na aute nebol si iný odomňa ;) takže tak už totu viac nebudem riešiť lebo zbytočne zapĺňame tému blbosťami
inak ďakujem tomu za k - :) neviem kto to síce bol ale mkay....nabudúce sa aspoň podpíš alebo napíš zaco thx :)
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Eras - sry, neda sa :D ja mam zadny nahon

A tym umenim som nemyslel pustenie spojky a nechat zadok ustrelit na par metrov, ale skor nieco taketo

iWin - si mal povedat hned, myslim si ze vsetci(vratane mna)mysleli ze hovoris o dajakom need for speede, aj ked je stvorkolka nieco uplne ine ako auto, ale beriem :)
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

iWin > drobna poznamka, 4kolka ma staly zadny nahon (aspon tie co som videl, tak ani jedna z nich nemala vzadu diferak) a bezne auto s prednym nahonom ma otvoreny diferencial (su aj vynimky ako tusim focus rs - ten ma samosvor)...na tychto dvoch odlisnych platformach sa neda predsa porovnavat technika driftovania (uz len z toho dovodu, ze na stvorkolke je to o dost jednoduchsie kontrolovat pretacavy smyk)...
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Trosku na pobavenie, ked uz na take velke mierky nemame :smt059
iWin
Light Professional
Light Professional

jimmy_xp napísal:iWin > drobna poznamka, 4kolka ma staly zadny nahon (aspon tie co som videl, tak ani jedna z nich nemala vzadu diferak) a bezne auto s prednym nahonom ma otvoreny diferencial (su aj vynimky ako tusim focus rs - ten ma samosvor)...na tychto dvoch odlisnych platformach sa neda predsa porovnavat technika driftovania (uz len z toho dovodu, ze na stvorkolke je to o dost jednoduchsie kontrolovat pretacavy smyk)...
A porovnávam ho ? ja len konštatujem ze mám toho dosť nadriftované ale nie na aute :)
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

jimmy_xp napísal:This is what I call FWD drift :lol:
drift na 206ke.... dakto vela hral need for speed underground 2 :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

iWin napísal:Ratzinger vieš ja by som tvoj prvý príspevok nebral ani útočne :) jediné čo ma nasralo bolo v tom poslednom odstavci... to s tým vyp*čovaním....
Je mi ľúto že tie vety v úvodzovkách berieš provokačne možno v niektorých prípadoch naozaj aj také sú
- "ty si hneď ako si sadol za volant si vedel všetko ??? driftovať parkovať robiť dvojité salto a predbiehať kena blocka?" Napr túto nevnímam provokačne :) Z tvojho príspevku som mal pocit, že si jeden z tých čo hneď hubujú do začínajúcich vodičov a pritom zabudli, že aj oni kedysi boli takí
alebo to s tým, že mám odriftované viac než ty mám aj keď nie na aute (toto je aj pre usera: FREERIDER) 5 rokov som sa venoval quadcrossu tzn. nieco ako motocross na 4kolke
A vlastne všetky ostatné "provokácie" pramenili z toho žesom mal taký pocit aký som spomínal vyššie, a to že sa vyvyšuješ nad začínajucimi vodičmi.
Takže ak som ťa nasral niečím sorry ale verím, že ty keď si sa prvých x krát odviezol na aute nebol si iný odomňa ;) takže tak už totu viac nebudem riešiť lebo zbytočne zapĺňame tému blbosťami
inak ďakujem tomu za k - :) neviem kto to síce bol ale mkay....nabudúce sa aspoň podpíš alebo napíš zaco thx :)
no opat si nieco na p*cu pochopil.... vypicoval som sa len v tom odstavci, v ktorom si podavam tych radoby drifterov... ani ta hlaska na konci a ani ten odstavec nebol miereny proti teba... bolo to presne, ako som pisal - iba som sa vyp*coval a je pokoj...

uz Ti druhy krat pisem, ze sa do teba ako do zacinajuceho vodica nenavazam :roll:

super, venoval si sa quadcrossu a pritom pises taketo veci... fakt neviem, ako to suvisi s temou a co si mam o tom mysliet... toto ani tema o regulernom driftovani so zadokolkou alebo stvorkolkou nie je... cele je to o tom, ze si tvrdil, ze driftovat s fwd nejde, ja to od zaciatku iba vyvadzam z omylu... btw. ja som bol parkrat na motokarach - znamena to, ze viem lepsie soferovat auto?

opakujem - do zacinajucich vodicov sa nenavazam a ani som sa nikdy nenavazal, a presne preto, preco pises - lebo som aj ja bol kedysi rovnaky... ak sa z niekoho smejem, tak prave s tych radobyzavodnikov a drifterov, ci ako sa to volaju...
FR33RIDER napísal:Add "driftovanie" na snehu je neporovnatelne so suchou cestou... uznavam, ti manici v tom videu to maju fakt zmaknute ale skutocny drift na prednokolke, ak by sa to dalo nazvat je snad najvacsie soferske umenie ake som videl a ani som neveril ze sa to da, kym som nevidel jedno video na youtube ako si to typek dava so civicom... Myslim si ze na slovensku je len par ludi(ak vobec nejaky), o ktorych by sa dalo povedat ze dokazu skutocne driftovat na prednokolke.
s freeriderom mozem len a len do bodky suhlasit...
Eras napísal: cela tato tema "driftovanie na snehu" je parodia na normalny thread (nic proti autorovi), ale pripomina mi to chlapcov na golfoch, feliciach, favoritoch, ked som s bol v sobotu prejst a vecer sa otacali na spiatocke a jeden skoncil v nedotacaku (nedotacavy smyk) v peknej halde snehu, ze sa uz odtial nedostal :D
takisto sa smejem na bavorakoch a podobnych rwd dorikingoch, co idu do krizovatky na 1 a za krizovatkou dupnu plny plyn a v "drifteee" mu to ujde o neuveritelnych 5 cm a da taku kontru, ze by ho kopla aj stara babka, nieto este auto... tolko k mojmu nazoru na cele "driftovanie na snehu"

co sa tyku terminu "drift", k tomu zachadzat nebudem, kazdy clovek ma inu interpretaciu, takze aj ked tu budu nazory "s fwd sa driftovat neda" (s cim ciastocne suhlasim), tak nemali by ste to odsudzovat
... a erasa si zacinam cim dalej tym viac oblubovat :D
Napísať odpoveď