nepobozkana

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: nepobozkana

Príspevok od používateľa Fabo »

greeta: myslim ze uz ked je s tebou na rande a ide ta pobozkat tak by to malo byt jedno
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jolanek »

Daj vediet ci si mu dala... pusu :)
greeta
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa greeta »

jolanek napísal:Daj vediet ci si mu dala... pusu :)
a komu?? neviem o nikom komu by som momentálne chcela dať pusu
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

rainbow napísal:greeta, správne si sa zachovala. A nič si z toho nerob že si sa v 22 ešte nebozkávala. Ten môj prvý bozk tiež prišiel v dosť neskorom veku. Na prvú pusu si človek pamätá dosmrti, takže je radšej počkať a vychutnať si to keď to bude úžasné ako na ňu spomínať v zlom a celý život sa obviňovať že si spravila chybu. Ešte bude veľa príležitostí, neboj sa :)
nerob z toho kovbojku ako keby mala prist o pannenstvo...podla mna na bozkavani nieje nic citove, stacia sympatie a zalezi od situacie.
PS: prvu pusu si nepamatam :D
keby to mne baba povie tak by som bol rad, ze mozem byt prvy a este viac by ma to hnalo ku predu, aby som jej tu pusu dal
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

Nerobím z toho kovbojku, a nesúhlasím že na tom nie je nič citové. Nič citové nie je na držaní, k tomu stačia sympatie. Ale bozk je na vyššej úrovni
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Bozk je pre mna viac, ako sex. "Sexuju" aj zvierata, lebo je to pud (aj ludia su zvierata), ale bozkavam sa len s niekym, ku komu nieco citim.
greeta
Light Expert
Light Expert

pre mňa bozk tiež znamená dosť veľa, možno som čudná, no a čo, radšej si počkám, aby som pri tom niečo cítila ako to spraviť len preto, aby to už bolo za mnou
ten chalan ma často zvykol objímať, len tak, považoval objatie za niečo cenné a hovoril mi, že objíma iba tých, ktorých si váži, aj to pre mňa dosť znamenalo, je to pre mnohých niekedy viac ako tie najvyššie méty
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

greeta napísal:pre mňa bozk tiež znamená dosť veľa, možno som čudná, no a čo, radšej si počkám, aby som pri tom niečo cítila ako to spraviť len preto, aby to už bolo za mnou
ten chalan ma často zvykol objímať, len tak, považoval objatie za niečo cenné a hovoril mi, že objíma iba tých, ktorých si váži, aj to pre mňa dosť znamenalo, je to pre mnohých niekedy viac ako tie najvyššie méty
To je super počuť v tejto dobe, že sú takí ľudia, ktorí si aj "obyčajné" objatie dokážu dostatočne vážiť. Takisto som si nechal prvý bozk oproti svojim rovesníkom až neskôr a budem môcť byť aspoň spokojný, že to stálo zato čakanie, že to znamenalo veľmi veľa a nebol to taký sprostý prvý bozk typu opijem sa na disco a volačo sa podarí...
greeta
Light Expert
Light Expert

no bohužial momentálne to je tak, že ludia sa za to hanbia a radšej robia zo seba machrov
nelutujem, že som mu vtedy ten bozk nedala, lebo by bo itak nemalo perspektívu, keď máme byť raz spolu tak budeme, momentálne je on na úplne inej strane sveta, doteraz neviem čo presne ku mne cítil, trávili sme celé dni spolu, povedal mi, že je jeden z mála ľudí, v ktorých vidí perspektívu, že som človek, ktorého si veľmi váži, že čas, ktorý strávil so mnou si veľmi užil, posledný deň keď sme sa lúčili sme vydržali 2 hodiny v objatí a priali sme si, aby nebol nikdy koniec, utieral mi slzy a hladkal ma po vlasoch, neviem či to bolo niečo také ako súrodenecká láska alebo niečo viac..neľutujem však, že sme to neposunuli ďalej, lebo osud je osud a čo má prísť, príde..ak raz máme byť spolu, cesty sa nám spoja..
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

greeta napísal:pre mňa bozk tiež znamená dosť veľa, možno som čudná, no a čo, radšej si počkám, aby som pri tom niečo cítila ako to spraviť len preto, aby to už bolo za mnou
zivot je kratky na to aby sme ho prezili cakanim...a nakonic mozeme byt z toho zklamany, ze to nieje to co sme ocakavali
ale zas nehovorim aby si sa bozkavala s prvym ktoreho stretnes, moze byt aj druhy :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

greeta napísal:no bohužial momentálne to je tak, že ludia sa za to hanbia a radšej robia zo seba machrov
nelutujem, že som mu vtedy ten bozk nedala, lebo by bo itak nemalo perspektívu, keď máme byť raz spolu tak budeme, momentálne je on na úplne inej strane sveta, doteraz neviem čo presne ku mne cítil, trávili sme celé dni spolu, povedal mi, že je jeden z mála ľudí, v ktorých vidí perspektívu, že som človek, ktorého si veľmi váži, že čas, ktorý strávil so mnou si veľmi užil, posledný deň keď sme sa lúčili sme vydržali 2 hodiny v objatí a priali sme si, aby nebol nikdy koniec, utieral mi slzy a hladkal ma po vlasoch, neviem či to bolo niečo také ako súrodenecká láska alebo niečo viac..neľutujem však, že sme to neposunuli ďalej, lebo osud je osud a čo má prísť, príde..ak raz máme byť spolu, cesty sa nám spoja..
Je to úplne OK a je fajn si občas prečítať aj takéto niečo. Utvrdzuje ma to v myšlienke, že na svete ešte existujú ľudia s normálnymi prioritami a nepopletenými hodnotami. Mám kamaráta, ktorý bol prvýkrát s dievčaťom v posteli ako 28 ročný. A je to úplne OK, len proste dovtedy mu to nejako nechýbalo / nesilil to...dôvod nie je podstatný, dôležité je, aby to nebolo nejakým spôsobom silené, tobôž nie, kvôli dnešným pomýleným "trendom". V súčasnosti je šťastne zasnúbený a v auguste sa žení. Týmto určite neodsudzujem partnerské vzťahy (tj. oficiálne neviazané), to je prirodzený začiatok akéhokoľvek spolunažívania.
Len chcem podotknúť, že pokiaľ "to" na niekoho príde trebárs až v 25 je to úplne v poriadku.

greeta, myslím, že si spravila správne. Mám z Tvojich príspevkov, že sa medzi Vami rozvinulo skutočne niečo ako súrodenecká láska. Spravila si dobre, nakoľko pokiaľ chceš súrodeneckú lásku / lásku typu "naj kamarát" pretvoriť na partnerskú, väčšinou to končí veľmi neslávne...Inak ako je to medzi Vami teraz? Ste v kontakte?
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ja mám tiež 22 a ešte som sa nebozkával (ak nerátam škôlku), tak ak chceš môžme ísť trénovať :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

lol Paťko to mi skoro pripomina mna. V tej dobe bola dana slecna druhy najvacsi strasiak v skolke po popoludnajsom nutenom spanku a dnes by som sa nebranil aby sa to v nej znova prebudilo... no, ale uz nemam 5 a niesom stihly modrooky blondiak ako vtedy :D

jin: nas ludi s nepopletenymi hodnotami je este stale dost, len to nevidno, lebo to nepotrebujeme davat na obdiv kazdemu...
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

greeta napísal: a komu?? neviem o nikom komu by som momentálne chcela dať pusu
hlasim sa :D

samozrejme joke, vidim ze je tu kopa tragedov :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

problem solved nie?
greeta
Light Expert
Light Expert

áno naďalej sme v kontakte a je nám dobrea zatiaľ tak ako to je, lebo on je odomňa 20 hodín lietadlom vzdialený,obaja musíme dokončiť ešte školu a okrem toho je tam jeho priateľka, čo pre mňa je dosť veľký problém, aby som si s niekým začala, prajem mu, aby mu to klapalo s ňou..itak to bude ako to má byť a ja to určite neovplyvním, pozýval ma v lete k nemu na návštevu, to stále rozmýšlam, pretože predsa keď to vezmem zo strany jeho frajerky, tak by sa mi to nepáčilo, rada by som ho videla znovu, ale je tam stále taký malý otáznik, je nám však jasné, že raz sa uvidíme znovu, náš vzťah bol hodne hlboký, neviem to k ničomu prirovnať, zatiaľ som nič podobné nezažila
akurát ešte viem, že tesne potom ako sme sa obaja vrátili domov do našich krajín, mal problémy s frajerkou, stále sa hádali, kvôli čomu to už neviem, ale sú stále spolu ako viem
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

V situacii zadaneho hajzla co chcel bozkavat som sa ocitol uz aj ja. Vtedy som sa totiz nechal unasat emociami a velmi som nerozmyslal. Nebola to nejaka tyzdnova zalezitost, bola to zena ktoru som poznal hadam aj 5 rokov a mali sme velmi vela spolocne. A jasne ze mi to nedovolila. Neviem co by sa stalo keby k tomu bozku doslo, a nikdy predtym som nic podobne nespravil. Jedno viem isto. V ten den som sa sklamal v sebe, znicil som kamaratstvo, aj ked som ju nebral ako kamaratku a uvedomil si co je dolezite.
Nuz a to dolezite je nenavratne prec.
:?

Odkaz vsetkym zenam na zemi: nesudte a neskatulkujte muzov podla chvilkovych zlyhani
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

mi-chau napísal: Odkaz vsetkym zenam na zemi: nesudte a neskatulkujte muzov podla chvilkovych zlyhani
platí aj opačne
Napísať odpoveď