SIM KONTARTY V TELEFÓNE

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Empatik
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

SIM KONTARTY V TELEFÓNE

Príspevok od používateľa Empatik »

Zdarec , mam rozbity displej na mobile , a chcem si dat stare kontakty z neho ( ktore su ulozene na mobile ) do noveho mobile . Skusal som sa nejak preklikat k tomu sposobu , aby som ich zo smaril do simkarty , ale tam bol len jeden jediny kontakt ... Tak sa spytam , pichol som kabel do mobilu , cez PC SUITE , je tam na vyber pamat telefonu , a pamet karty ... da sa niekde najst moje kontakty ? Mal som ich tam docela dost a neviem , akym sposobom ich dam na moju sim kartu ... kedze v telefone sa m idal len jeden tam .. nechapem ...
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Re: SIM KONTARTY V TELEFÓNE

Príspevok od používateľa Acer01 »

Nepises co mas za telefon ale cez pc suite si urob zalohu tel, (odfajknes sam co chces zalohovat) a potom jednoducho zalohu obnovis uz cez novy fon....
Na sim kartu si kontakty neukladaj,kedze ty skopiruje iba jedno cislo a ostatne poznamky nie,... taktiez je simka obmedzena na 250 kontaktov sa mi zda,...
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

Ja som si zobral telefon len robotny , ja lepsi uz ani nepotrebujem , taky telefon , do ktoreho ani kabel nejde na PC chapes ? ja cchem len kontakty ... a ja som ich mal v telefone len nejakych 100 ... dolezitejsich , len tie potrebujem ...
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Jasne chapem... len ked mas rozbity dispej dost tazko presunies kontakty,ked vsetko poslepo budes robit...
Este je ta moznost ako pisal ze si pichol kabel do mobilu,pc suite by malo kontakty zobrazit tak pripadne si ich opis na papier a potom natukas do noveho mobilu....
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

nokia ovi suite

synchronizujes kontakty s telefonom a potom nalavo hore mas listy, kde si preklikas na kontakty, ak na to kliknes, zobrazia sa ti vsetky kontakty..

TU si to pozri, ako to cca vyzera
Napísať odpoveď