nova ip
Re: nova ip
po akom case si myslis ze sa mi zmeni?
tak sa mi nezmenila.skusim este raz
nic
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2010, 17:32)
opto mode ten na wifi router a kabel do pc
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2010, 17:32)
opto mode ten na wifi router a kabel do pc
-
javatar
Hardcore addict
no ale to si zmenis len IP ktoru ti priradi router (tzv. vnutornu) vonkajsiu ti priradzuje provider... resetuj router kym nebude ina... + daj aspon 30 sec intervaly medzi vypojenim a zapojenim
moja ip je v tvare 109.230.... ale to sa mi zacala priradovat pred mesiacom dvoma.dovtedy som mal 78.atda atd..a to sa striedalo.raz konce a teraz mam uz asi tyzden stale tu prvu..skusim este takto ako vravite len tu je taka vec ze na noc vypinam zo zastrcky router a rano mam stale tu istu
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 12:12)
nic..cely vecer vypnuty router a po zapojeni zas hodil tu istu.
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 12:12)
nic..cely vecer vypnuty router a po zapojeni zas hodil tu istu.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nemas staticku IP adresu?
urco nie orangutan poskytuje dynamicku.napisal som im zajtra vecer by mohla byt odpoved tak uvidim.ci nahodou nemaju problem fakt ja neviem moc sa v tom nevyznam
//autoeditácia príspevku (17 Dec 2010, 0:00)
tak som ten mail napisal a volal mi dakdo ze presli na nove ipcky alebo priradovali dalsie.ale vyjadril sa ze sa mi ma zmenit za 24 hod nova ale ked to server skontroluje tak mi moze hodit aj tak tu istu.alebo ako som to pochopil.nakoniec som si vsimol ze aj ta nova sa mi meni teda konce cisiel.ale to nemeni na faktu ze ked chcem stahovat z hellshare ako free ze som dosiahol limit.jedine co ma napada ze tu istu ip ma este niekto ako ja a stahol predo mnou.manik mi na telefone povedal ze to moze byt aj hellshareom ze si takto chcu nahrabat na zaplatenie uctu.takze tak
//autoeditácia príspevku (17 Dec 2010, 0:00)
tak som ten mail napisal a volal mi dakdo ze presli na nove ipcky alebo priradovali dalsie.ale vyjadril sa ze sa mi ma zmenit za 24 hod nova ale ked to server skontroluje tak mi moze hodit aj tak tu istu.alebo ako som to pochopil.nakoniec som si vsimol ze aj ta nova sa mi meni teda konce cisiel.ale to nemeni na faktu ze ked chcem stahovat z hellshare ako free ze som dosiahol limit.jedine co ma napada ze tu istu ip ma este niekto ako ja a stahol predo mnou.manik mi na telefone povedal ze to moze byt aj hellshareom ze si takto chcu nahrabat na zaplatenie uctu.takze tak