Pár otázok

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
nut
Amateur
Amateur

Pár otázok

Príspevok od používateľa nut »

Zdravím. Mám 2 otázky.

Objednal som si jednu vec z internetového obchodu, ale keď už týpek bol s tou vecou na pošte tak mi napísali, že je to inej farby ako bolo na stránke. Už to poslali a ja to teda nechcem, ako sa to dá vyriešiť ? Ešte som to neprebral. Písal som im mail a povedali že to teda nemám prebrať. Nedá sa to poslať naspäť ? Na to som so pýtal ale neodpovedali mi, ale mne sa zdá že v takom prípade by som musel platiť za poštovné. Ako to bude keď to nepreberiem ? Ako dlho to bude na pošte ?

A druhá: Neviete kde by som kúpil veľký pohár (750 ml, prípadne 1l). Rozmýšľal som hypermarkety no to sa mi nezdá žeby mali.

Vďaka.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pár otázok

Príspevok od používateľa Fabo »

@1: Posta to vrati sama po tom, ako sa im "nepodari" dorucit. Ako dlho to bude, neviem, zalezi od posty. Skus sa spytat na miestnej, hm, pobocke?

@2: Hypermarkety ktore ako, niekde som uz aj videl sa mi zda. Ale hlavne skus IKEA, Kika, a podobne obchody s domacimi potrebami, dekoraciami a hlupostami.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...na pošte ťa to počká 18 dní...ak si do do 18 dní nevyzdvihneš, posiela sa to naspäť..
nut
Amateur
Amateur

Fabo napísal:@1: Posta to vrati sama po tom, ako sa im "nepodari" dorucit. Ako dlho to bude, neviem, zalezi od posty. Skus sa spytat na miestnej, hm, pobocke?

@2: Hypermarkety ktore ako, niekde som uz aj videl sa mi zda. Ale hlavne skus IKEA, Kika, a podobne obchody s domacimi potrebami, dekoraciami a hlupostami.
ok ale ja to chcem na pitie :mrgreen: ale pozrem kazdopadne

//autoeditácia príspevku (14 Dec 2010, 19:55)
Grim napísal:...na pošte ťa to počká 18 dní...ak si do do 18 dní nevyzdvihneš, posiela sa to naspäť..
okej takze ja nebudem platit nic ? t.j im sa vrati postovne co zaplatili ? (budem to uz brat z ineho predajcu potom)
ko5o
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ko5o »

Mne sa zdá, že to je ešte menej než 18 dní, nechce sa mi hladať ale dačo mi vraví, že to je 14 dní keď si objednávku nevyzdvihneš tak pošta to vráti, odošle naspať s kade to prišlo. Čiže pokial si to nevyzdvihneš, tak nezaplatíš ani korunu, a nespravíš nič tresné. A ten veľký pohár kúpiš všade v hypermarketoch, záleži aký chceš, či cheš sklo, keramiku to sa musíš zamerať potom na iné obchody ako ti odporučil Grim.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Je to tak ako píše Grim. Úložná doba je 18 dní.
nut
Amateur
Amateur

vdaka vsetkym
Napísať odpoveď