James Bond - Quantum of Solace
Product key
Hej ľudia, potrebujem pomôcť, neviete aký je seriové číslo na hru Multiplayer-u

Re: Product key
No ja mam dost velky problem to rozbehat, vobec mi to nejde.
Re: Product key
a si registrovany na Win Live Games?LubosZ napísal:No ja mam dost velky problem to rozbehat, vobec mi to nejde.Mi pise chybovu hlasku: Cant connect to live. You may be using Wndows Live ID from a region is not supported by LIVE.
Tam musíš byť regnutý / barajs cez hru...
Re: James Bond - Quantum of Solace
zdravim, stiahol som hru z internetu, crackol som ju (skusal som crack s dvd, crack od reloaded - podla velkosti to boli tie iste cracky) a ked kliknem na ikonu, hra mi nepusti.. vedla ukazovatela mysky sa mi zobrazia tie presipacie hodiny, chvilku sa presypaju a potom nic. demo mi slo v pohode. neviete kde moze byt chyba?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Kúp originál. 5 eur to stojí v Nay
dik za "radu", nebudem predas kupovat original, ked nemam istotu, ze pojde.
skusal som to aj na bratovom notebooku, tam to pekne spustilo, ta ista hra, ten isty crack.
nejake rady, co by sa s tym dalo urobit? skusal som nainstalovat napr. assasina a ten slape v pohode..
skusal som to aj na bratovom notebooku, tam to pekne spustilo, ta ista hra, ten isty crack.
nejake rady, co by sa s tym dalo urobit? skusal som nainstalovat napr. assasina a ten slape v pohode..
5 euro? to je nejaka chyba v eshope alebo oficialna cena? ak je to oficialne, tak to sa pojdem prejst do nay, to sa neoplati ani stahovat 
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zo začiatku to vyzeralo fajn a postupom to bola pekná blbosť, stále dokola tie isté hmaty... Ku koncu ma bavili akurát tie auto naháňačky... Neviem si predstaviť hrať to online...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
5 eur. Žiadna chyba. http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... id=1013153 Som to kúpil hned
MP je dobry ale nikto to nehrá
.
MP je dobry ale nikto to nehrá