btw. nord, medzi nami prasatami sa o malych babach hovorievalo ze sa k istym cinnostiam nemusia zohynat...
Podvádzanie vo vzťahu
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Podvádzanie vo vzťahu
No ja neviem, ale odkedy to ze, citujem, "dobre vari, dobre ..ehm.." znamena ze jej hmotnost je nizsia ako by clovek ocakaval? 
btw. nord, medzi nami prasatami sa o malych babach hovorievalo ze sa k istym cinnostiam nemusia zohynat...
-
qwerty-xyz
ne, ne ne ne a ne .....
čiže teba nevzrušujú ženské prsia, zadok, vagína... ale dlhé nohy hej? Keby máš pred sebou nahú ženu, tak máš sklonenú hlavu a pozeráš jej na nohy
rainbow: nie nie, to bolo ze pred nim sa ziadna nikdy nevyzlecie... 
-
qwerty-xyz
rainbow napísal:čiže teba nevzrušujú ženské prsia, zadok, vagína... ale dlhé nohy hej? Keby máš pred sebou nahú ženu, tak máš sklonenú hlavu a pozeráš jej na nohy
ale co ti mam na to napisat, to je extremne presne dany typ .... skoda ze fakt nepatris medzi spicku profesionalov, poslal by som ti meno by si vedela presne kolko bije,
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2010, 22:14)
Maki napísal:rainbow: nie nie, to bolo ze pred nim sa ziadna nikdy nevyzlecie...
Samozrejme, ja som nepovedal ze nizsie dievcata su skarede, ale proste ze mna sa pacia vysoke a stihle a konec, .... nechapem co sa na tom pochopit neda. . . .
Veď kľudne pošli meno, googliť viem. Alebo rovno pošli fotku na ktorej "tvoje ideál" vyzerá najkrajšie
-
qwerty-xyz
rainbow napísal:Veď kľudne pošli meno, googliť viem. Alebo rovno pošli fotku na ktorej "tvoje ideál" vyzerá najkrajšie
qwerty, posli aj mne... nemam nad cim onanovat posledne dni.... a mozno ma potom aj prejde chut nadobro ked ju zbadam... 
-
qwerty-xyz
ked nesi teply tak ta urcite chut neprejde, velmi podcenujes moj vkus ....Maki napísal:qwerty, posli aj mne... nemam nad cim onanovat posledne dni.... a mozno ma potom aj prejde chut nadobro ked ju zbadam...
No poď, hoď ju sem
Som zvedavá
-
qwerty-xyz
ked tu hodim co i len jednu z nich tak ma zaziva stiahnu z koze, a v troch pripadoch by som sa toho naozaj aj bal,rainbow napísal:No poď, hoď ju semSom zvedavá
Veď to robia aj teraz
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 0:54)
Veď to robia aj teraz
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 0:54)
Veď to robia aj teraz
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Oh come on, qwerty, nehovor ze nam nedoprajes... 
qwerty, nevytvoril si si ten ideál najkrajšej ženy len v hlave s tým, že taká na 100% neexistuje? Ja neviem, s dievčatami sa nestretávam až tak málo, proste mám kamarátky, ale neviem si predstaviť, že by niektorá z nich povedala, že hentá žena je najkrajšia, akú som kedy videla, to je trošku prehnané...