Gmail account - aplikácia

Informácie o software, ankety...
zdravotnik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Gmail account - aplikácia

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Zdravím Vás,
obraciam sa na Vás s radou ohľadom spravovania Gmail účtov. Mám 4 kontá a potrebujem z každého odpisovať osobitne (takže mail klient neprichádza do úvahy). Momentálne to riešim v Mozille cez Gmail Manager, no Mozillu mám čoraz menej v obľube (dlhé štarty, neukončenie procesu) a tak hľadám nejakú inú aplikáciu, ktorá by mi tieto možnosti ponúkala. Poprípade sa poteším aj radám ohľadom Mozilly ako odstrániť jej nedostatky. Zostavou to nebude - P8600 2,4GHz, 4GB DDR2, 7200rpm disk. Operačný systém Windows 7. Za každú radu ďakujem. Prajem pekný deň :)
Maki
Darca
Darca

Re: Gmail account - aplikácia

Príspevok od používateľa Maki »

mail klient - tym mas na mysli outlook alebo thunderbird? preco by nepripadal do uvahy, ja mam 2 gmail ucty a fungujem s tym vpoho na thunderbirde...
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Áno presne tak, ako spomínaš. Zaujímalo by ma teda ako odpovedáš. Príde mi mail na [email protected] a potrebujem odpovedať cez [email protected], príde mi mail na [email protected] a potrebujem odpovedať cez [email protected]. Teda potrebujem odpovedať tou adresou, na ktorú mi bol mail doručený.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

co ja viem, mam to ako jednotlive ucty tam, s osobitnymi nastaveniami a ked odpovedam, tak si vzdy kontrolujem z ktorej adresy to pisem...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Ak prestávaš mať rád mozillu, skús operu...
Mail klienta má v sebe, a je super. Používam na nom tri gmail účty, bezproblémov. Prijaté správy priradí pekne ku konkrétnemu účtu (čiže žiadny mišung), a pri odosielaní je kolonka "Od" a tam si vyberieš tvoj účet z ktorého chceš odoslať mail, automaticky je prednastavený ten na ktorý bola správa prijatá (ak odpovedáš) :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Obycajny mail klient riesi tvoj problem. Pouzivam The Bat! par rokov a myslim, ze tak ako on, tak aj Thunderbird ci Outlook taketo moznosti, a vlastne asi vsetky mailove klienti to maju. Proste si spravi jednotlive ucty (na mojom screene oznacene ako priecinky), nastavis a fungujes. Mas teda vytvoreny ucet (priecinok) s nazvom Hojko, to je moj hlavny mail, ktory pouzivam. Automaticky po spusteni programu mi skontroluje nove spravy na tomto ucte. Ak chcem pozriet ine ucty, tak bud si kliknem na iny ucet alebo si dam stiahnut postu zo vsetkych uctov. Pride mi teda mail na treti ucet, tak automaticky ked kliknem na ten ucet a citam si spravu na tretom maily, aj odpoved bude podla nastavenia tretieho uctu a teda ako odosielatej bude uvedeny treti mail.
Prílohy
mailovekonta.jpg
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Ďakujem veľmi pekne za rady :)
Flowy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Flowy »

Dunlop napísal:Ak prestávaš mať rád mozillu, skús operu...
Mail klienta má v sebe, a je super. Používam na nom tri gmail účty, bezproblémov. Prijaté správy priradí pekne ku konkrétnemu účtu (čiže žiadny mišung), a pri odosielaní je kolonka "Od" a tam si vyberieš tvoj účet z ktorého chceš odoslať mail, automaticky je prednastavený ten na ktorý bola správa prijatá (ak odpovedáš) :)
firefox sa spusta strasne dlho to je pravda ... na druhu stranu opera nema taku podporu html ako firefox (urcite stranky sa v nej blbo zobrazuju - s firefox to ide vsetko) ... a zaroven obcas ked sa pozriem do task managera tak neni vynimka ked opera zabera 200 mega ram
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Nechcem aby sa to zvrhlo na flame keďže o tom téma nieje, môžeme sa však presunúť do inej témy :)
použivam operu od 2005 a fakt neviem pochopiť keď niekto napíše že sa niektoré stránky blbo zobrazujú, pretože si naozaj nepamätám že by som si niekedy všimol nejakú zle zobratenú stránku (neberme amatérske html stránky hostovane na ic.cz a pod). Možno tak tomu je, mne ako normálnemu používateľovi je to šumafuk :)

A čo sa týka ramky... Mne žerie aj viac, a vôbec mi to nevadí :) Dnes sú časy 128mb ram dávno preč, tak neviem načo nato ešte niekto pozerá... Keď je niekomu málo, kúpi si daľší modul, sú za facku.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Zdravim, hladam nejaky program do Chrome alebo rovno do Windowsu ktory by ma nejak upozornoval na novy e-mail.
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

To dokáže asi každý poštový klient (Thunderbird, Outlook, ...) a vie to aj GTalk, ktorý síce primárne slúži na chat, ale vyskakujú tam aj popup okná pri nových správach...
melin
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa melin »

zdravotnik napísal:Zdravím Vás,
obraciam sa na Vás s radou ohľadom spravovania Gmail účtov. Mám 4 kontá a potrebujem z každého odpisovať osobitne (takže mail klient neprichádza do úvahy). Momentálne to riešim v Mozille cez Gmail Manager, no Mozillu mám čoraz menej v obľube (dlhé štarty, neukončenie procesu) a tak hľadám nejakú inú aplikáciu, ktorá by mi tieto možnosti ponúkala. Poprípade sa poteším aj radám ohľadom Mozilly ako odstrániť jej nedostatky. Zostavou to nebude - P8600 2,4GHz, 4GB DDR2, 7200rpm disk. Operačný systém Windows 7. Za každú radu ďakujem. Prajem pekný deň :)
AKO znie otazka?
čo si chcel ?
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

Outlook 2007 - pouzivam 2 konta a kedykolvek dam odpovedat na mail/resp. napisat novy mail vzdy mam na vyber z ktoreho acc /vid prilohu
Prílohy
Bez názvu.jpg
Napísať odpoveď