Lacne lety finsko

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Lacne lety finsko

Príspevok od používateľa javatar »

Takze tu je moj problem. Po par dnoch googlenia a pozerania nizkonakladovych spolocnosti stale nemam dostatocne nizke ceny. Tak ak poznate neaku spolocnost ktorou sa da lacne letiet do finska, pomoc uvitam K :plus: ista.

Letiska z ktorych mozem letiet (v preferovanom poradi): Krakow, Bratislava, Vieden, Praha, ine (kde sa da realne dostat)
Destinacia: Seinäjoki - to ma ale letecke spojenie len s Helsinkami a to je cenovo porovnatelne s vlakom takze stacia Helsinky, ale ak by niekto vedel lepsie spojenie so SJY branit sa nebudem

Datumy:
jednosmerna pred 10.1. -> najlepsie co som nasiel je KRK->HEL za 202€
return v marci -> najlepsie co som nasiel bolo okolo 357€ (vratane letov HEL-SJY-HEL)

Vdaka
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: Lacne lety finsko

Príspevok od používateľa p4ra »

No, nasiel som ti za podstatne mensie ceny. Ale to su s prestupmi, dlha cesta je to. Ale podstatne menej. Ci to to za to stoji neviem. :)

Vienna - Helsinki

Praha - Helsinki

Budapest - Helsinki - najlacnejsie

Krakow - Helsinki
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

no o dost lepsie ceny :) tu, ako je mozne ze mi google nevyplul skyscanner... vdaka moc :plus: odovzdam neskor, teraz udajne nemozem karmovat
aj ked asi pouzijem dni predtym, je nutne byt v Seinäjoki na univerzite o 10:00 rano
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nemas zaco. :) Ja som o tom SkyScanner-i ani nevedel. Len myslim, ze pred dvoma rokmi som tu tiez chcel pomoct s letenkou do Madridu, a niekto z chalanov mi to ukazal. Odvtedy pouzivam. :)
Napísať odpoveď