Bionic band-Náramok
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Bionic band-Náramok
Kde berieš tú istotu, že to nie je originál? 
-
javatar
Hardcore addict
dobra otazka 
vsetkym skeptikom: preco si namiesto otvarania huby nezozeniete niekoho kto to vlastni, a neodskusate to?? a potom si otvarat hubu?? podla mna je fakt uplne ale uplne jedno ako to funguje hlavne je ze to funguje ne???
-
javatar
Hardcore addict
vsak som to napisal.. je mi jedno ci je to placebo alebo real... ked si omotam okolo ruky 50 eurovku tak sa nebudem citit menej unaveny aj ked mi ostane 50€.. len je to dost vela na "omotanie okolo ruky" a moj skepticizmus mi nedovoli kupit napodobeninu z dealextreme
Načo vôbec mínať energiu na takú chu**** ?brainwirm napísal:vsetkym skeptikom: preco si namiesto otvarania huby nezozeniete niekoho kto to vlastni, a neodskusate to?? a potom si otvarat hubu?? podla mna je fakt uplne ale uplne jedno ako to funguje hlavne je ze to funguje ne???
ja netvrdim ze to mate kupovat ale nepi*ujte do dacoho co nemate overene.. jasne tu uz nekto napisal ze z normalnym gumenym naramkom to nefuguje aj ket dotycna osoba si mysli ze je to prave ten zazracny naramok...
Je to "pliesok" , ktory do tela vysiela frekvenciu 7-9Hz. Musi byt v priamom kontakte s telom, preto sa nachadza na vnutornej strane naramku, skryty. Jeho ulohou je zrovnavat rozhadzane protony vo svalstve do pravidelnych radov/mriezok. Tym zlepsuje stabilitu, "hospodari" s energiou a nabudzuje.
To si matne pamatam z obdobia pred pol rokom, ked sa mi v robote jeden kolega surovo zavesil na ruku a skoro ma zhodil. Vazil o 5 kil menej ako ja. Potom mi dal naramok, chvilku sme pockali, spravil to iste, ale tentoraz mi ani len nohu nedvihlo, aby som udrzal balanc a nespadol. Len mi na ruke visel nejaky Martin.
To iste vecer, ale na ruku sa mi vesal 90kilovy Zoli. IMHO to vazne nieco do seba ma.
Rovnako ako teflon, ktory pouzivali konstrukteri na vesmirne rakety. Teflon tiez vysiel na svetlo verejnosti neskor a nik za jeho objav neobdrzal Nobelovu cenu za fyziku.
Teraz skutocnosti:
http://www.slovak.bionicband.sk/?gclid= ... zAod1Ttzow
To si matne pamatam z obdobia pred pol rokom, ked sa mi v robote jeden kolega surovo zavesil na ruku a skoro ma zhodil. Vazil o 5 kil menej ako ja. Potom mi dal naramok, chvilku sme pockali, spravil to iste, ale tentoraz mi ani len nohu nedvihlo, aby som udrzal balanc a nespadol. Len mi na ruke visel nejaky Martin.
To iste vecer, ale na ruku sa mi vesal 90kilovy Zoli. IMHO to vazne nieco do seba ma.
Rovnako ako teflon, ktory pouzivali konstrukteri na vesmirne rakety. Teflon tiez vysiel na svetlo verejnosti neskor a nik za jeho objav neobdrzal Nobelovu cenu za fyziku.
Teraz skutocnosti:
http://www.slovak.bionicband.sk/?gclid= ... zAod1Ttzow
Z toho LIVESTRONG má asi najlepšie využitie keď pozerám na toto...Kibo napísal:Najprv livestrong len tak ako doplnok, potom Power Balance, teraz Bionic Band, nehovorím, že to nefunguje, neskúšal som, ale čo bude nabudúce?
mňa dosť zaujíma otázka, ako možno nejaký pliešok upraviť tak, aby jeho protóny kmitali na určitej frekvencii, ako spraviť z toho pliešku vysielač tejto frekvencie a ako bezpečne a bez ujmy na zdraví donútiť protóny atómov v našom tele, aby sa s touto frekvenciou zharmonizovali.
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
know-how 
(ako funguje keď vám niekto vsugeruje že niečo nezdvihnete...je to placebo efekt ale neznamená to že nefunguje: ) )
(ako funguje keď vám niekto vsugeruje že niečo nezdvihnete...je to placebo efekt ale neznamená to že nefunguje: ) )
...v tomto prípade skôr "how-no"P3Bo napísal:know-how![]()
Toto by som si chcel strašne vyskúšať, pochybujem, že by to na mňa účinkovalo.
Aj keď tomu koncu som moc nepochopil.
Aj keď tomu koncu som moc nepochopil.
-
t0m4s3
Admin
A tu frekvenciu predpokladam vysielaju len naramky od 30E vyssie, ze? 
Idem si jeden vziat za ten dolar ci kolko.
Idem si jeden vziat za ten dolar ci kolko.
chalani tu nie je o čom
//predáte to a dá sa na tom celkom slušný keš spraviť...
-
Stoporko
VIP
páni - harmonizovať kmitanie protónov v tele? WTF? Prečo zrovna protóny? Nemôže náhodou tá harmonizácia ovplyvniť ich spin? To ani nevravím o možných deformitách vrámci atómu ako takého - keď raz niečo kmitá s nejakou frekvenciou a my ten súbor častíc násilne presvedčíme, aby kmital inak (spolu a rovnako), čo na to povie elektrónový obal? Čo na to povie hlavne 1s vrstva, ktorá je jadru najbližšie? A ako môže VYSIELAŤ nejaký pliešok nejaké elemag. vlnenie o frekvencii 9Hz? Čo je pod prúdom? Ešte k tým protónom - máte vôbec šajn, koľko veľa ich v tele máme? A hlavne - že v tele nám primárne oscilujú atómy, prípadne molekuly, kmitanie samotných častíc len tak ľahko nezaznamenáme (viď Heisenbergov princíp neurčitosti). Keby to aj harmonizovalo osciláciu (kmitanie) protónov, tak čo neutróny? Však uhlík (náš základný stavebný prvok) ich má až 6. Tie nebudeme harmonizovať? Tie si môžu podľa tejto hypotézy kmitať ako chcú? C´mon! Nevravím, že ten náramok nemôže fungovať, no prečo do toho montujete stavbu atómu?
-
t0m4s3
Admin
Odpoviem ti na tvoju poslednu otazku. Lebo to znie strasne vedecky a malakto vie o com sa vlastne hovori. Pre vacsinu ludi je to "rocket science" takze sa to dobre predava.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ja som si to skúsil objednať za to 1€ tak uvidím 
Mne sa na tychto veciach strasne paci ze vdaka nim viem presne a so stopercentnou ucinnostou rozoznat kto je drbnuty a kto nie. Ako aj v tejto teme.
To si mohol rovno to evry vyhodiť do hajzla.
Presne, vsetky taketo sarlatanske veci hned radim k placebo efektu (za vsetky spomeniem napriklad homeopatika) a tu sa mi to opat potvrdilo vdaka videu co sem dal h4x0rk0Gangy napísal:Mne sa na tychto veciach strasne paci ze vdaka nim viem presne a so stopercentnou ucinnostou rozoznat kto je drbnuty a kto nie. Ako aj v tejto teme.