Microsoft Office vs. OpenOffice
Microsoft Office vs. OpenOffice
Ktoré si myslíte že je lepšie...
Ak zaškrtnete "Iné" tak napíšte aké..
Ak zaškrtnete "Iné" tak napíšte aké..
-
javatar
Hardcore addict
Re: Microsoft Office vs. OpenOffice
to zalezi od viac faktorov
OO:
cena
jednoduchy export do PDF
pri pouziti normalneho formatovania celkom pouzitelny import/export z/do doc/docx
niekolko featuriek ktore sa obcas zidu (napr. vkladanie tabuliek z calc do writera ma vacsiu flexibilitu ako z excel do word)
mala rozsirenost
opat sa treba nieco ucit
treba casto exportovat do doc
vyrazne nizsia rychlost
MS O:
rychlost
rozsirenost
podpora
cena
zaskrtol som OO ale su pripady kedy proste MS, kym nebude OO rozsirenejsi tak ani jeho kvalita stupat rapidne nebude
OO:
cena
jednoduchy export do PDF
pri pouziti normalneho formatovania celkom pouzitelny import/export z/do doc/docx
niekolko featuriek ktore sa obcas zidu (napr. vkladanie tabuliek z calc do writera ma vacsiu flexibilitu ako z excel do word)
mala rozsirenost
opat sa treba nieco ucit
treba casto exportovat do doc
vyrazne nizsia rychlost
MS O:
rychlost
rozsirenost
podpora
cena
zaskrtol som OO ale su pripady kedy proste MS, kym nebude OO rozsirenejsi tak ani jeho kvalita stupat rapidne nebude
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Microsoft Office vdaka vsetkym plusom, ktore vymenoval javatar. Mal som jeden cas aj OpenOffice, ale viac trablov, ako uzitku.
takisto som mal chvilu OO ale bolo s nim viac problemou ako uzitku.....teda u mna to fungovalo bez problemou ale casto potrebujem rozne dokumenty niekde inde a tam bol ten problem......vsade kde pridem maju len office 
-
Soviet
Darca
Office..Vo vasine firiem sa taktiez pouziva Office na vsetko..outlook a podobne...
Mal som chvilku OO, ale neviem..nemastne neslane mi to prislo
Tak ci tak ja Word a podobne moc nepouzivam..
Mal som chvilku OO, ale neviem..nemastne neslane mi to prislo
a to iba preto, lebo v dosť veľa prípadoch tam pracujú takí ľudia, že keď im dáš preč "tento počítač" z plochy, tak sa tam nedostanú a volajú správcuSoviet napísal:Vo vasine firiem sa taktiez pouziva Office na vsetko..outlook a podobne...
Zvyk je železná košela...
tak v tom mas uplnu pravduDunlop napísal: a to iba preto, lebo v dosť veľa prípadoch tam pracujú takí ľudia, že keď im dáš preč "tento počítač" z plochy, tak sa tam nedostanú a volajú správcu
Zvyk je železná košela...
-
hrban
Addict
ja preferujem OO ale otázka znie čo by ste doporučili takže som zaškrtol MS lebo s ním sa ľudom, ktorý nestrávia pol dňa pri PC, robí ľahšie
-
javatar
Hardcore addict
ono oba baliky su zlozitostou na jednej urovni, len ludia castokrat poznaju len MS office (a dlho som taky bol aj ja a teraz tiez poznam len 3) a co je fakt - je (relativne) dobre vyladeny a nenarocny na prostriedkyhrban napísal:ja preferujem OO ale otázka znie čo by ste doporučili takže som zaškrtol MS lebo s ním sa ľudom, ktorý nestrávia pol dňa pri PC, robí ľahšie
lenze ako sa ma OO, KOffice a ine kancelarske baliky rozvijat bez feedbackov od BFU?
No ked Microsoft Office , tak iba plnu verziu -Enterprise ale otazka kolko stoji ? Za tie peniaze sa vobec neoplati
http://www.microsoft.com/cze/office/how ... rices.mspx
no ale plna verzia open office je free
staci si zviknut a ucit sa
http://www.microsoft.com/cze/office/how ... rices.mspx
no ale plna verzia open office je free
staci si zviknut a ucit sa