Ahojte,
Takže mám nasledovný problém. Teraz mám PCi Asus Xonar D2/PM. Zvuková karta, ktorá prakticky vo svojej kategórii nebola prekonaná čo sa týka kvality a to jej aj plne uznávam. Problém je že na mojej doske blbne pri hrách, padá z nej skype pravidelne a robí iné psie kusy, ktoré mi lezú na nervy. Môžem ju predať momentálne len za 60 evri [Maxpayne] [nová stojí ~130] a doplatiť si 100 evri na Creative X-Fi Fatal1ty Champion aj s panelom ovládačom atď. Problém je že parametrami aj kvalitou je tá Creative zvukovka generáciu [ak nie dve] dozadu čo je jasne počuteľné na kvalite zvuku, lenže všetko na nej fachá ako má. Creative X-Fi HD, ktorá je skoro tak dobrá ako Asus Xonar D2/PM si nemožem dať do compu, lebo nemám voľný PCi-e 1x port, mám len PCi a do PCi nie sú žiadne iné schopné [pozeral som Auzentech, Hercules, Razer, M-Audio, Terratec, HT Omega, ESi audio...]. Any ideas?
Využitie:
1. Gaming
2. Gaming
3. Gaming
.
.
.
25. MP3
26. Movies
.
.
.
.
175687. Sound editing
Dilema so zvukovou kartou: Xonar D2/PM vs. The World
-
Maxpayne
Light Professional
Re: Dilema so zvukovou kartou: Xonar D2/PM vs. The World
zdravim ta ,akurat som sa ta chcel spytat,ci si uz kupil tu xfi hd,som zvedavy ako to hra,ale k veci. Ked to chces na hry,tak jednoznacne creative,nic lepsie nie. Mohol si skusit aj tu creative x fi pro co som ti daval link na nu. Na jednom nemenovanom fore,ju predava jeden typek za 50e bez zaruky,co myslim ze neva. Skusim ti poradit aj pomoct ,ked ti blbne xonar. Mas novy bios na doske? Ak ano,zadaj do google UNI xonar driver ,jeden typek ich upravuje,malo by to hrat lepsie,aj lepsia odozva(latency) tam je. Daj vediet ako si dopadol.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Skúšal som aj alternatívne drivery a mám najnovší bios. Ono proste tá zvukovka vie že ju nemám rád
od výroby. Len žartujem. Pre inú som rozhodnutý, Teba mám ako kupcu, len mi ide o to ktorú. Hodil by si mi prosím Ťa odkaz na ten inzerát? Díky moc.
-
Makovnik
Medium Professional
Mas dost narocnu poziadavku na 1.gaming 2.-||- 3. ....-||- ..
Vidim to jedine na Creative alebo Auzentech, pripadne Razer, tam by som vsak hladal nejaku detailnu recenziu, od koho pouziva CPU a vystupne prevodniky, porovnat to s Creativom
.
Karta by mala podporovat EAX 4 a dalsie herne nastroje (tym padom to zuzuje vyber), co taka Maudio ani ESi ani dalsie na studio zamerane znacky nevedia, taky Hercules uz davno je len obycajnym clovekom a po bozskej polovicke uz ani nesmrdi.
Nebije sa ti ta Ešusa s nejakymi inymi zariadeniami? Chcelo by to presunut IRQ/DMA, resp. ju nechat na vlastnom preruseni, pripadne nieco vypnut v Biose, semtam sa stava, ze toto robi problem, hoci som sa s tym stretol asi len 2x, aj to z cias Win98/ME.
.
Karta by mala podporovat EAX 4 a dalsie herne nastroje (tym padom to zuzuje vyber), co taka Maudio ani ESi ani dalsie na studio zamerane znacky nevedia, taky Hercules uz davno je len obycajnym clovekom a po bozskej polovicke uz ani nesmrdi.
Nebije sa ti ta Ešusa s nejakymi inymi zariadeniami? Chcelo by to presunut IRQ/DMA, resp. ju nechat na vlastnom preruseni, pripadne nieco vypnut v Biose, semtam sa stava, ze toto robi problem, hoci som sa s tym stretol asi len 2x, aj to z cias Win98/ME.
-
uplink
VIP
Ďakujem makovník, o pár minút neskoro 
Sie waren der Höchstbietende bei dieser Auktion. | Jetzt bezahlenJetzt bezahlen
Dnes som si vydražil posledného mohikána, Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series. Je to bieda čo sa týka kvality zvuku oproti Ešusu, ale tak...snáď bude dobre, uvidím.
Ďakujem ešte raz. K+
P.S.: Tie interrupty a priame prístupy do pamäte som skúšal som skúšal, všetko možné aj nemožné, drivery, len iný OS pomohol, ale tak pod 7 nechcem ísť
Sie waren der Höchstbietende bei dieser Auktion. | Jetzt bezahlenJetzt bezahlen
Dnes som si vydražil posledného mohikána, Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series. Je to bieda čo sa týka kvality zvuku oproti Ešusu, ale tak...snáď bude dobre, uvidím.
Ďakujem ešte raz. K+
P.S.: Tie interrupty a priame prístupy do pamäte som skúšal som skúšal, všetko možné aj nemožné, drivery, len iný OS pomohol, ale tak pod 7 nechcem ísť