CS 1.6 Server hojko.com
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Kedy planujete spojazdnit servre ? 
Hned ako to bude mozne.
Dnes/zajtra/pozajtra by malo byt spojazdnene FTP, MySQL a podobne zalezitosti pre server, potom sa nastavia pluginy, mapky, prava, a az ked bude server 100% funkcny a pripraveny, dame Vam vediet.
Dnes/zajtra/pozajtra by malo byt spojazdnene FTP, MySQL a podobne zalezitosti pre server, potom sa nastavia pluginy, mapky, prava, a az ked bude server 100% funkcny a pripraveny, dame Vam vediet.
Len tak mimochodom, na starom hojko serveri bolo okolo 13 adminov a aj to sa niektorí ľudia sťažovali, že tam nikdy žiadny admin nie je.. Teraz ste zvolili 7 adminov, z čoho asi tak traja sú tam raz za mesiac (aj to už preháňam..) . Čo bude s ostatnými starými adminmi? Či zase máte nejakú sprostú podmienku ako "steam a 16+" ? Nechápem čo na tom steame vidíte.. Aj obyčajný NS-mák môže byť oveľa skúsenejší ako Steamak.. 
-
lekoklatik
VIP
žiadna podmienka. Vyberali sme sami. Niekomu práva ostali, niekomu nie, niekomu pribudli, niekomu pribudnú. "starší" admin team hojka bol v pláne riediť, nuž server skončil viac menej nadobro. Nikoho sme nechceli sklamať, či niečo podobné, nuž treba to zobrať športovo, prípadne sa ísť opýtať na hardwar.sk, tam myslím hľadajú adminov. GL
Nesklamali ste.. len proste.. ide tu o princíp, lebo napr. ja by som veľmi rada bola znovu admin.. A na hardwar? Nehrozí
Sami ste teraz s nimi zrušili spoluprácu, tak načo pôjdem na taký server? + myslím, že tam sú tie podmienky "steam a 16+", čiže si môžem akurát tak pískať 
tak ja sa za eSku musim prihovorit, lebo fakt, ked si porovnam niektorych adminov HW, ktori maju teda 16+, taak sa vobec nechytaju na rozmyslanie tejto baby. Neboli s nou problemy a ked chce, tak preco jej nechcete tu ulohu dat? Ona nema vobec zle meno tak si myslim ze by si zasluzila pokracovat a pomahat vam, lebo tak ci tak je vas malo 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
viem ze ja to toho nemam co hovorit,
ale ja by som bol rad ak by prava mala.
+ bola by tam podla mna aj dost casto...
ale ja by som bol rad ak by prava mala.
+ bola by tam podla mna aj dost casto...
Ja osobne som za, ale boli by nezhody v admin teame, a to nechcem.
Aké nezhody, prosím ťa? 
Medzi Tebou a Dragom.
Čože? Medzi mnou a Dragom? Nechápem aké nezhody by mali byť. Ani z bývalého admin teamu sa niektorí ľudia navzájom nemali radi a videl si tam nezhody? aha, vlastne nevidel, veď si tam ani nebol 
V Time nie, ale hral som tam 
Aaale sak ja proti tebe nic nemam. Ja nie
Aaale sak ja proti tebe nic nemam. Ja nie
Ale.. nechápem ako môžeš hovoriť dopredu.. 
A kašlite na to, proste nie tak nie.. GL & HF
A kašlite na to, proste nie tak nie.. GL & HF
Nepovedal som nie.
Dohodnem sa s lekoklatikom a uvidime co dalej. Kazdopadne ja som za.
Dohodnem sa s lekoklatikom a uvidime co dalej. Kazdopadne ja som za.
ja som tiez za eSku ... ta nie raz pomohla
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak sa smiem do toho vlozit tak som urcite na strane Eskovitej Salamky, nakolko som snou adminoval nejeden piatok a mozem povedat ze bola jedna z najlepsich adminiek ( nemusite mi vraviet, ze boli len dve) a plnila si svoje povinnosti s prehladom a s humorom ako to uz bolo potrebne:) takze nevidim problem ju nechat... " Yes, we can."
-
krtko42
Medium Expert
Ja tiez zdielam nazor ze eSko by bola do admin timu plusom. Sice som ja vtedy prava nemal ale na serveri s nou problemy neboli a plnila si povinnosti. Ak nie teraz tak minimalne v buducnosti by som nad jej znovu prijatim urcite uvazoval.
-
PepoJr.
Medium Star
tsss, ale taky Pepo Vam vobec nechyba
clovek, ktory po Vas stale krical, obmedzoval Vas a robil si co chcel 
jezis maria.. sak pepo patril k zakladu, a bez neho ? co ste sisi?
ach bože, zas tu dochádza k dezinformáciám. ja som nemal s eSkom žiadne nezhody, iba som vyjadril svoj názor a povedal som, že ťa do admin teamu nechcem, to bolo všetko z mojej strany. každopádne, pokiaľ si väčšina myslí, že budeš prínosom, prispôsobím sa .. peace out