Spoteny programator napísal:Ja osobne som za, ale boli by nezhody v admin teame, a to nechcem.
CS 1.6 Server hojko.com
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Martin (spoteny..), nikto na nikoho nenadáva, každý si povedal svoje a tým to končí. Myslíš, že teraz by sme sa navzájom urážali a zhadzovali sa pri každej príležitosti? O tom dosť pochybujem. Obaja máme toľko rozumu aby sme to nerobili, aspoň dúfam. Prepáč Drago, ale beriem ti tvoju vetuDrago napísal:ach bože, ja som nemal s eSkom žiadne nezhody, iba som vyjadril svoj názor a povedal som, že ťa do admin teamu nechcem, to bolo všetko z mojej strany. každopádne, pokiaľ si väčšina myslí, že budeš prínosom, prispôsobím sa .. peace out
Ehm, čo tak dať hlasovať admin teamu? Lebo ty spoteny tu jediný niečo riešiš, že by boli nezhody.. + leko, ale tak, to je samozrejmosť, nič v zlom
-
lekoklatik
VIP
Adminov sme si dohodli medzi sebou ja, Drago a spoteny programator.
Je nám jasné že budeme rozširovať rady avšak nakoľko ešte server nefunguje, nemá zmysel sa teraz o niečom dohadovať.
moja reakcia je rovnaká ako pri ohlasoch pri pridávaní mapiek. Zatiaľ nás to nezaujíma.
Potrebujeme server zfunkčniť a až potom bude riešiť takéto maličkosti.
Nebudem písať čo na servery chceme a čo nie, pretože by tu znovu bola aktivita a každý z vás by tam chcel to svoje.
Nechajte to teda na nás a keď už budeme na servery hrať, potom začneme hľadať a dolaďovať prípadné "chyby".
Týmto príspevkom chcem teda povedať že ďalšie informácie ohľadom serveru budú zatiaľ len tie, či už server beží, alebo nie.
Aby sme sa vyhli zbytočnostiam, ktoré teraz skutočne nie sú podstatnejšie, ako samotný chod serveru.
Salamka, Pepo a ostatní bývalí admini. Ako som už niekde niekedy písal, nie je dôvod na plač či rozčarovanie.
Práva ste nedostali pretože som sa tak rozhodol. Píšem v štýle "všetko sedí na mne", aby sme to už konečne upresnili.
Takže áno, keď sa chcete sťažovať a niekomu nadávať, nakladajte si do mňa...
Dôvody prečo ste práve vy práva nedostali a ďalší áno? Nie sú žiadne extra dôvody. Jednoducho som sa tak rozhodol.
Je nám jasné že budeme rozširovať rady avšak nakoľko ešte server nefunguje, nemá zmysel sa teraz o niečom dohadovať.
moja reakcia je rovnaká ako pri ohlasoch pri pridávaní mapiek. Zatiaľ nás to nezaujíma.
Potrebujeme server zfunkčniť a až potom bude riešiť takéto maličkosti.
Nebudem písať čo na servery chceme a čo nie, pretože by tu znovu bola aktivita a každý z vás by tam chcel to svoje.
Nechajte to teda na nás a keď už budeme na servery hrať, potom začneme hľadať a dolaďovať prípadné "chyby".
Týmto príspevkom chcem teda povedať že ďalšie informácie ohľadom serveru budú zatiaľ len tie, či už server beží, alebo nie.
Aby sme sa vyhli zbytočnostiam, ktoré teraz skutočne nie sú podstatnejšie, ako samotný chod serveru.
Salamka, Pepo a ostatní bývalí admini. Ako som už niekde niekedy písal, nie je dôvod na plač či rozčarovanie.
Práva ste nedostali pretože som sa tak rozhodol. Píšem v štýle "všetko sedí na mne", aby sme to už konečne upresnili.
Takže áno, keď sa chcete sťažovať a niekomu nadávať, nakladajte si do mňa...
Dôvody prečo ste práve vy práva nedostali a ďalší áno? Nie sú žiadne extra dôvody. Jednoducho som sa tak rozhodol.
Spoťko už sem radšej nepíš nič, šíriš hlúposti a veci, ktoré nemusí každý vedieť 
- eSko, áno, na starom hojko servery bolo ku koncu 13 adminov, lenže zopár z nich bolo inactive a či s tým súhlasíš/súhlasíte, alebo nie .. kvalita bola slabá (nemyslím teraz osobne na teba, alebo na pepa, myslím celkovo) .. my sme si teraz na začiatok vybrali ľudí ktorým dôverujeme, vieme že budú hrať aktívne a pokiaľ potom uvidíme, že je nás málo, tak určite niekoho pribereme. nevylučujeme, že to môže byť aj niekto zo starého admin teamu. na teraz otázku adminov neriešte, takisto ani pripomienky ohľadom máp, nastavenia servera atď
- eSko, áno, na starom hojko servery bolo ku koncu 13 adminov, lenže zopár z nich bolo inactive a či s tým súhlasíš/súhlasíte, alebo nie .. kvalita bola slabá (nemyslím teraz osobne na teba, alebo na pepa, myslím celkovo) .. my sme si teraz na začiatok vybrali ľudí ktorým dôverujeme, vieme že budú hrať aktívne a pokiaľ potom uvidíme, že je nás málo, tak určite niekoho pribereme. nevylučujeme, že to môže byť aj niekto zo starého admin teamu. na teraz otázku adminov neriešte, takisto ani pripomienky ohľadom máp, nastavenia servera atď
Na funku su dvaja koderi zo SH
EDIT: OK
EDIT: OK
Pis na HW forum. My s HW uz nie sme spojeni - nemame tam adminov.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Neprazdninujte a nahodte server uz 
-
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Nemohol bi som biť admin na GunGame? staral bi som sa o on ho
-
Betarik
Professional
tu sa uz servere neriesia skoncila spolupraca cize ak chces nieco napisat tak pis na hardwar.sk ale v prvom rade by si sa mal postarat sam o seba a doucit sa gramatiku bez toho neuspejes 
byť z mäkkým i
navyše pravdepodobne ostane len Classic server ako hojkov server takže ostatne padne pod hardwar nadvládu 
-
tm_a.s.
Light Professional
"byť S mäkkým i" najprv sa nauč, potom poučuj 
-
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
sme v škole?
-
lekoklatik
VIP
Dúfam Že ty ešte si$HD_DaDo_Ts napísal:sme v škole?
-
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
myslím na tomto fóru snad tu nebudeme používať ešte gramatiku
-
Yos
Professional
$HD_DaDo_Ts napísal:myslím na tomto fóru snad tu nebudeme používať ešte gramatiku
Sorry ale ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Mad Dad
Medium Star
Triple face palm 
-
Pigesko
King
nechcete aj moj server? sice 12 slotov, ale na nejaky aim/fun/awp to staci
ajtak uz na nom 3 mesiace nikto nehral 
//fakaheda 1000fps
//oki cica
//fakaheda 1000fps
//oki cica
1000fps mam k dispozicii aj ja, kebyze ho potrebujeme, tak by sme ho sem davno dali. Ale diky za ponuku 
-
ABzV
Medium Expert
triple facepalm
:D:D:D:D:D