www.prop.sk

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: www.prop.sk

Príspevok od používateľa kali520 »

slay napísal:
Príspevky sa nedajú zmazať ak na nich niekto reagoval. Tak nefabuluj. To dokáže len Chuck Norris a admin. Navštív odborníka :wink: .
Ivan ho necitoval.

Proste si tu nieco pisal o tom jak bojovnici neviedia vyzbierat penaize na hosting, bud som slepy alebo si to sam zmazal.

seth82 napísal:Informácie si tým pádom neoverím, pretože iba zistím, že to bolo skopírované z inakiaľ, prípadne, že to napísal nejaký samozvaný odborník, ktorého považuje akademická a odborná obec za cvoka alebo za rozporuplného.
Co ti mam na toto napisat? Toto je cely tvoj problem seth. Napises totalne nekonkretnu vec na ktoru sa vobec neda reagovat. Ale hlavna vec ze je to tvoj nazor, to mi je ale prd platne ked o nom nemas zaujem diskutovat.
seth82 napísal: Hm, to s tou stranou a jej vystupovaní som nepochopil, možno skús byť trochu viac špecifický, čo si tým myslel?
Oznacovanie propu ako za konspiratorsky (miestami rasisticky atd atd) co ma u teba akoze byt automaticky nepravdivy.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Zopakujem po stý krát - nebudem ti tu nič konkretizovať, pretože sa nebavíme o konkrétnom článku z Propu, ale o Prope ako takom. A po stý krát zopakujem aj to, že už sme o tom raz diskutovali a ja nemám najmenšiu chuť cez to prechádzať odznova. Prop konšpirátorský je, o rasizme som nič nespomenul a to, že je hlásnou trúbou ĽS-NS a možno aj SNS, to si všimne každý uvedomelý človek. Alebo mi vieš dokázať opak? Mňa nezaujíma ten dríst autorov o nezávislosti - ty mi proste nedokážeš, že nezávislý je, že nepodporuje isté strany a hnutia a že tam cvoci nepíšu o židovských spiknutiach, slobodomurároch a podobných hovadinách (a dovolím si tvrdiť, že poniektorí z tých členov tam by mi v tejto diskusii istotne naznačili, že som platený Sorošom).
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Seth:
konšpirácia - sprisahanie, ilegálna činnosť; komplot, tajná dohoda (slovník cudzích slov)

Vieš dokázať, že sa to nedeje? Poprosim vecne argumenty, nie slaboduche zhadzovanie osôb alebo webov na zaklade tvojich osobnych pocitov. Ak nie, nechaj ľudi o tomto diskutovať. Predpokladam, že z tychto flamewars, ktore opakovane vyvolavaš su už čitatelia, aj poniektori diskutujuci (hovorim aj sam za seba) znechuteny. Neviem, či ti chýba v cudzine domov, alebo potrebuješ posilnenie svojho sebavedomia kôli strate zamestnania, ale je to naozaj trapne, čo som ti už predtym napisal. Ak ma nejaka tema nezaujima, alebo ju považujem za nezmysel, či nemám vecné argumenty, tak na ňu nereagujem. Tvoj názor všetci dobre poznáme, prezentoval si ho už snaď tisickrat, to by už aj stačilo – ak nemaš nejaky vecny fakt, ktory by posunul diskusiu ďalej (moj nazor).

p.s. ten slayov prispevok, na ktory Ivan reagoval – tiež som si všimol, že tu bol a teraz tam už nie je

seth82 napísal:A po stý krát zopakujem aj to, že už sme o tom raz diskutovali a ja nemám najmenšiu chuť cez to prechádzať odznova..
CHVALA PANU BOHU
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tehla: máš dôkaz, že sa to deje? Ak nie, tak mi nechaj slobodu o tom verejne pochybovať. Ty slaboducho nezhadzuješ osoby a weby na základe tvojich pocitov? Veď tu na tomto fóre to robíš pravidelne. Ja tebe a ani nikomu inému nezakazujem diskutovať, nebodaj si tu našiel nejaké moje nariadenie, alebo také niečo? Toto je diskusné fórum a tu si môže diskutovať každý o čom chce a kedy chce. Vidím, že si využil vedomosť, že som "stratil zamestnanie" - poteším ťa, nestratil som ho, dal som výpoveď, pretože som si to mohol dovoliť. Super, nie? V cudzine mi domov chýba a to si ani nevieš predstaviť, že ako. Zaujímavé je, že ty mi tu vypisuješ, že ak ma táto téma nezaujíma, alebo ju považujem za nezmysel, tak nemám reagovať, pričom túto tému si ty sám založil ako darček pre mňa. Neprodukuješ si týmto náhodou exkrementy do úst? Mňa táto téma zaujíma, nepovažujem ju za nezmysel a sám neviem, že kde si na také niečo prišiel. No a som rád, že aspoň ty poznáš môj názor a že potvrdzuješ, že som ho tu prezentoval tisíc krát - skús to vysvetliť kalimu, ktorý sa ho neustále dožaduje. Chcem vedieť, o aký chýbajúci príspevok ide, alebo je to nejaké spiknutie proti vám, možno Soroš?
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

kali520 napísal:Ivan ho necitoval. Proste si tu nieco pisal o tom jak bojovnici neviedia vyzbierat penaize na hosting, bud som slepy alebo si to sam zmazal.
I see, ospravedlňujem sa. Máš pravdu, história tohto bola nasledovná. Ivan dal nejaký pripečený príspevok. Ja som na to napísal, že je hanba, že tu veľkí bojovníci, ktorí mimochodom sa hrnú do prvej línie v tretej svetovej, sa nevedia vyzbierať na priposratý hosting, čo pri prehnaní nárokov je tak pár ečiek na mesiac, lebo prop.sk nie je zrovna supernáročný web. To je fakt smiešne. Následne, a to je dôležité, IvanSk editoval svoj príspevok na ktorý som ja reagoval a prepísal ho na tú primitivitu o operácii. Tak som editoval aj ja svoj, ktorý už nemal vďaka Ivanovej editácii opodstatnenie, na aktuálny príspevok. Takže ja som ani prvý neprovokoval, ani needitoval.

A ešte raz sa ospravedlňujem, ale myslel som že som nechal aj pôvodný.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Nieje vám čudné, že taký Seth sleduje a doslova stopuje všetky články od nejakého Ivana SK na každom fóre na internete? Čo si o tom mám ako občan pomyslieť? Buď je to nejaká duševná porucha alebo je Seth za to platený tajnou službou či píše na politickú objednávku nejakej strany. Vidíte aj takto sa dá zamestnať z pohodlia domova.

Skinhead nie som a nikdy v živote som k nim nepatril, ani s ak nim nehlásil, bohužiaľ usilovná práca agentov SIS ako je Seth urobí z kohokoľvek skinheada a nácka. nemám náladu to niekomu vyvracať moje okolie ma pozná a vie kto som čo som. Bohužiaľ ľudia s mozgom Setha to nikdy nebudú môcť pochopiť s tým som sa zmieril. Jediným mojim cieľom je preto aby nám takí nevládli.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nie je vám čudné, že nejaký IvanSk častuje iných ľudí urážlivými pomenovaniami, nadáva im do židov a hraje sa na lepšieho Slováka, ako ostatní?

No a aby som odpovedal - nie som od toho platený, to je len jeden z tvojich ďalších stihomamov (ináč kdesi tu na diskusii som už naznačil, že iba čakám, kým niekto naznačí, že večeriam so Sorošom), ďalej neviem si predstaviť dôvod, aby ma niekto platil za to, aby som našiel zopár príspevkov od IvanaSk, no a ak je používať Google a nájsť si niečo o nikom podľa teba duševnou poruchou, tak je to s tebou veľmi, veľmi zlé. Ináč k tomu boldu si mal pridať podčiarknutie, červeným a minimálne font o veľkosti 22.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Nie je vám čudné, že nejaký IvanSk častuje iných ľudí urážlivými pomenovaniami, nadáva im do židov a hraje sa na lepšieho Slováka, ako ostatní?
Dokáž, že si Slovák niečo si vykonal alebo konáš pre tento národ a ja sa ti ospravedlním.
Predsa ťa nemôžem považovať za Slováka keď sedíš na riti a nič pre to aby si si to oslovenie zaslúžil nerobíš.

Inak pre teba je urážka ak ťa niekto nazve židom? Nuž kto z nás dvoch je sprostý šovinista a rasista? :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nie som ani agentom SIS, ty máš zjavne krátku pamäť a pravidelne zabúdaš, že nie som na Slovensku a iné malé detaily. Nemusíš mi nič vyvracať, ja som ti nevyvrátil, že som podľa teba menej Slovák ako ty, že som žid atď, takže ani ty mi nevyvrátiš moju predstavu o tebe. A máš pravdu, ja ťa nebudem nikdy chápať. To sa jednoducho nedá.

Ináč páči sa mi, ako si zmenil znenie príspevku z "je za to platený" a doplnil si tam tvoje halucinácie o tejnej službe a o nejakej strane. PO STý KRáT TI OPAKUJEM, NIE SOM DOMA. Tvoje argumenty a poznámky sú čím ďalej, tým viac choré.

Tvoje ospravdelnenie nepotrebujem. IvanSk, pýtal som sa ťa už sto krát, čo si vykonal pre tento národ ty. Tie tvoje kecy o tom, že robíš akési prednášky, či čo, sú mi ukradnuté, z nacionalistických kecov náš národ benefitovať istotne nebude. Ani materiálne a ani duchovne a to napriek tomu, že si možno presvedčený o opaku. Obrovsky ma fascinuje tvoj pocit nadradenosti nad ostatnými, z nejakého dôvodu máš ten pocit, že konáš pre Slovensko viac, ako iní (ktorých mimochodom ani nepoznáš). Vieš mi menovať, čo robí 5 miliónov Slovákov preto, aby mohli byť tebou, pánom Slovenska, nazývaní Slovákmi? Ja som ti tu už dokonca raz napísal, že čo som (pre svoju lokalitu) spravil a opakovať sa nebudem. Tvoje klasifikovanie "rob niečo pre Slovákov, inák si nezaslúžiš oslovenie Slovák" je maximálne trápne a je to chvalabohu iba tvoj osobný ranking, ktorému sa naštastie nik nemusí prispôsobovať. No a na záver - ja fakt nepotrebujem dosiahnuť to, aby si ma práve ty nazval Slovákom :) Mňa len zaráža, s akou vehementnosťou označuješ každého, kto ide proti tebe, ako neslováka.

Napísal som niekde, že nazývanie mňa židom je urážka? Zasa sa prejavujú tvoje problémy s chápaním písaného textu? A kdeže som ti ja nadával do "sprostého šovinistu a rasistu"? Konštruujeme S.R.O.?
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

seth82 napísal:Nie som ani agentom SIS, ty máš zjavne krátku pamäť a pravidelne zabúdaš, že nie som na Slovensku a iné malé detaily. Nemusíš mi nič vyvracať, ja som ti nevyvrátil, že som podľa teba menej Slovák ako ty, že som žid atď, takže ani ty mi nevyvrátiš moju predstavu o tebe. A máš pravdu, ja ťa nebudem nikdy chápať. To sa jednoducho nedá.

Ináč páči sa mi, ako si zmenil znenie príspevku z "je za to platený" a doplnil si tam tvoje halucinácie o tejnej službe a o nejakej strane. PO STý KRáT TI OPAKUJEM, NIE SOM DOMA. Tvoje argumenty a poznámky sú čím ďalej, tým viac choré.

Tvoje ospravdelnenie nepotrebujem. IvanSk, pýtal som sa ťa už sto krát, čo si vykonal pre tento národ ty. Tie tvoje kecy o tom, že robíš akési prednášky, či čo, sú mi ukradnuté, z nacionalistických kecov náš národ benefitovať istotne nebude. Ani materiálne a ani duchovne a to napriek tomu, že si možno presvedčený o opaku. Obrovsky ma fascinuje tvoj pocit nadradenosti nad ostatnými, z nejakého dôvodu máš ten pocit, že konáš pre Slovensko viac, ako iní (ktorých mimochodom ani nepoznáš). Vieš mi menovať, čo robí 5 miliónov Slovákov preto, aby mohli byť tebou, pánom Slovenska, nazývaní Slovákmi? Ja som ti tu už dokonca raz napísal, že čo som (pre svoju lokalitu) spravil a opakovať sa nebudem. Tvoje klasifikovanie "rob niečo pre Slovákov, inák si nezaslúžiš oslovenie Slovák" je maximálne trápne a je to chvalabohu iba tvoj osobný ranking, ktorému sa naštastie nik nemusí prispôsobovať. No a na záver - ja fakt nepotrebujem dosiahnuť to, aby si ma práve ty nazval Slovákom :) Mňa len zaráža, s akou vehementnosťou označuješ každého, kto ide proti tebe, ako neslováka.

Napísal som niekde, že nazývanie mňa židom je urážka? Zasa sa prejavujú tvoje problémy s chápaním písaného textu? A kdeže som ti ja nadával do "sprostého šovinistu a rasistu"? Konštruujeme S.R.O.?

Seth z toho čo si napísal sa človek s IQ viac ako 90 nad niektorými vecami počuduje.

Ty píšeš mne niečo o tom že sa nerozumieme lenže rozprávame rovnakou rečou ale zrejme máme rozdielne IQ, inak si to neviem vysvetliť. Teda skúsim prehovoriť v reči tvojho kmeňa ale najprv si musím trošku vypiť aby som si znížil IQ.

IvanSk:
Inak pre teba je urážka ak ťa niekto nazve židom? Nuž kto z nás dvoch je sprostý šovinista a rasista?
Týmto som myslel, že ak ťa uráža označenie žid, zrejme židov považuješ za nejakých zlých a menejcenných, nečistých - z toho dôvodu si jasne a celkom logicky šovinista.

kde si mi nadával do šovinistua rasistu ty sáď vtipkuješ? Jednu stranu do zadu si ma ozančil za skinheadka.
Seth:
Napísal som niekde, že nazývanie mňa židom je urážka?
Seth: Nie je vám čudné, že nejaký IvanSk častuje iných ľudí urážlivými pomenovaniami, nadáva im do židov a hraje sa na lepšieho Slováka, ako ostatní?

Odporúčam návštevu u doktora, zrejme trpíš dislexiou, ba dokonca si ani nepamätáš čo píšeš. Skleróza je sviňa, to máš zrejme z prehnaného klamania, už ani nevieš čo komu hovoríš, odporúčam vykašľať sa na lži. Bohužiaľ keď ti ja pravdu vravím do očí hneď sa urazíš.

Seth: Zároveň je tam načrtnutá aj Ivanova príslušnosť, "Pri nedávnej spomienke na obete bombardovania Spišskej N. Vsi maďarskými vojskami na nás ľudia zazerali a nadávali nám." - člen vyholených vypatlaných hláv? Doteraz som pochyboval, teraz to je už skoro potvrdené. Nedá mi nepodotknúť na ľubozvučnú Slovenčinu SuperSlováka, X chýb v každom príspevku.

Človeče ty sa vo všetkom vyznáš, všade si bol a zjavne ani nevieš kto bombardoval a hlavne kedy Spišskú Novú Ves, podľa teba je pripomenutie si obetí tohto bombardovania dôvodom na zraz jedine pre skinheadov a neonacistov? Ty si zjavne myslíš, že vtedy v Spišskej Novej Vsi bombardovali synagógu.
* Ja píšem kydy ale zato ty píšeš hodnotné články pričom sa do toho čo napíšeš rozumieš ako koza do petržlenu. Povedz mi čo ty vlastne vieš o našej histórii? V ktorom období ťa nestrčím do vrecka aj s tvojimi úbohými vedomosťami?
Vieš je otázkou prečo ľudia, ktorí nič nevedia zasahujú do tém o ktorých nič nevedia, ty a hughito ste pekné príklady prečo by ľudia bez elementárnych znalostí nemali loziť do tém kde nemajú čo povedať ani čím prispieť.
Do tejto témy si napríklad prispel psychologickým profilom internetového nicku IvanSK, z toho usudzujem, že si popri platenom diskutérovi aj psychológ na voľnej nohe -/v synonymickom slovníku nezamestnaný/

Nenadával som ti nikdy bezdôvodne, prečo by som sa mal zdržiavať nadávania ti keď vidím, že trepeš bludy a o danej problematike nič nevieš? Veď tuná to dokonale ukazuješ, "presne" vieš "kto som", čo som, zhodnocuješ tvoje vymyslené psychologické profily a ešte som ťa nevidel prispieť do tém o Slovenskej histórii nejakými znalosťami či faktami, je jasné že ti potom vynadám do chmuľov, keď napíšeš niečo v zmysle, že Svätopluk bol český Maďar, a Tiso poslal na smrť 120 000 slovenských židov ako sa píše napr. vo wikipédii. Nechápem prečo sa rozčuľuješ, keď vlastne vo viacerých témach cigániš, niekedy môžno aj nie naschvál ale z nevedomosti a ja ťa nazvem pravým menom.

Jasné že nie si Slovák ale nie preto lebo so mnou nesúhlasíš, ty ním nie si lebo sa sám tak profiluješ a sám sa staviaš do pozície neslováka v akýchkoľvek témach - vadia ti slovenské zástavy, slovenská hymna na školách, vadí Svätopluk, vadí ti hento a vadí ti tamto, vadí ti Štúr vadí ti Vajanský, takže keď to skorigujeme možno ti nevadí akurát tak Štefánik, nuž keď to spočítame tak hlásiť sa k jedinému Štefánikovi z celých slovenských dejín to je na zaplakanie. Ty sám a naschvál interpretuješ svoju neslovenskú orientáciu tak aby som ja vyzeral ako ten kto ťa napáda a kto sa hraje na najväčšieho Slováka! Ja sa na Slováka najväčšieho nehrám, jediné čo tvrdím je že ty pre mňa Slovákom nie si, lebo nezdieľaš ani tradície, ani minulosť a ani lásku k svojmu národu Nie je to snáď pravda? Veď v každej téme sa takto javíš? Čo si mám o tebe iného myslieť, všetko slovenské okydávaš a národovcov nazývaš skinheadkami, hejslovákmi, tupými hlavami, pričom je smiešne že ešte aj tá tupá hlava poniektorá ťa strčí do vrecka s topánkami! Vysmievaš sa zo všetkého čo trochu zaváňa národným, takých ľudí urážaš a častuješ nehanebnými prívlastkami pre ich presvedčenie. Ako ťa môžem aj po tomto nazvať Slovákom? Skôr zmyjou nie? No a potom s prekvapením vykríkneš, že ja som najlepší Slovák lebo teba za Slováka nepovažujem.
Ako sa do hory volá tak sa z nej ozýva.

Nechápem prečo ťa tento fakt rozčuľuje keď nie je nový. Ako môžeš byť lastovička keď nemáš krídla? Ako môžeš byť Slovák keď nepoznáš vlastnú históriu, vlastné osobnosti, respektíve sa k nim nehlásiš, vadia ti symboly atď. atď, hymna, ľudia národne uvedomelí, názory národovcov. keby si bol Slovák nič z toho by ti neprekážalo.

Prosím ťa nestavaj ma tu do role nejakého Najväčšieho hejslováka lebo sám dobre vieš, že to tak nie je, sú to tvoje šikovné triky, ktoré mi pripomínajú týždeň.sk. Nestavaj sa tu do role nejakého utláčaného a mňa nestavaj do role najväčšieho Slováka, pravda je taká že ty sa sám svojim zmýšľaním o slovenskej kultúre, slovenských tradíciách, slovenských velikánoch vyčleňuješ zo slovenského národa, nerobím to ani ja, ani nik iný ale ty sám.

Nechápem prečo tu hraješ divadlo ala Goebbels, keď ma 300 krát nazveš najväčším Slovákom všetci diskutéri na hojku si to začnú myslieť a ja sa stým stotožním? Niesom najväčší Slovák a nikdy ním nebudem, som obyčajný občan ktorému nie je ľahostajný jeho národ sú mu ale ľahostajní jedinci ako ty a to ťa zrejme žerie, že nie si stredobodom pozornosti. Trochu mi propimínaš toho exhibicionistu a šaša Matoviča.
TY sáms a diskvalifikuješ na to byť slovákom. Je to ako by šofér povedal, som dobrý šofér ale musím si vypiť za liter pálenky.
seth: Prop konšpirátorský je, o rasizme som nič nespomenul a to, že je hlásnou trúbou ĽS-NS a možno aj SNS, to si všimne každý uvedomelý človek.
ďalšia konšpirácia ktorá iba zhodou náhod vychádza :D
Pád Írska ohrozí celú EÚ
dnes 14:58 – BRUSEL
Ministri financií členských štátov EÚ rokujú, ako by mohli pomôcť írskej ekonomike. Viacerí odborníci sa zhodujú, že pokiaľ by Írsko nepožiadalo o pomoc EÚ a jeho ekonomika by skolabovala, malo byt o okamžitý vplyv aj na ďalšie krajiny periférie eurozóny – presnejšie Španielsko a Portugalsko. O ich ekonomikách je rovnako známe, že majú čo robiť, nepadli na úroveň Írska, či Grécka.
http://www.aktuality.sk/clanok/176395/p ... i-celu-eu/

Seth:
Takže, pán dokonalý IvanSk, je študentom v Košiciach, ktorý pravidelne pociťuje potrebu vypisovať krížom krážom po Internetoch, ako je on Slovák, ako je hrdý na Slovensko, ako sú všetci takí ako on utláčaní a okrem toho všetkého samozrejme kritizuje Maďarov za snahu o autonómiu a Čechov za to, že sú Česi a s Moravanmi by rád Slovensko spojil (aspoň to tak vyzerá). No a toto je totálny výkvet, keď som posledný odsek čítal, tak som sa cítil ako za čias Boľševikov, tam padali takéto srdcervúce prednesy =D Nehovoriac o Ivanovej podpore vlasteneckého zákona, ktorú potvrdil napríklad tu v diskusii.
Dôkaz, že celé dni práve ty nič iné nerobíš len si :cokolvek: nad mojim nickom a vyhľadávaš o mne citlivé a súkromné informácie. Zaujímavé je, že ja som podľa teba chorý nacionalista, ktorý nič iné na práci nemá, tu platí známe ľudové príslovie -"podľa seba súdim teba".

Slay

Slay na tebe sa len smejem lebo každý vidí ako klameš, mažeš respektíve po funuse vynechávaš zo svojich postov dôležité veci a pod.

Jeden lepší ako druhý, Seth tu vytvára o mne dojem ako o superslovákovi ktorému nik iný nesiaha ani po členky a ty zasa pekne klameš a manipuluješ so svojimi príspevkami, ešte tu chýba hughito aby mohol do témy prispieť zopár provokačnými poznámkami aby ste ma vyprovokovali. Čo všetko kôli mne neurobíte chlapci veď ja by som sa vám mal poďakovať za toľký záujem. Som podľa vás idiot a predsa Vám stojím za tu námahu aby ste ma osočovali, urážali, provokovali a vysmievali sa :lol:

Len ten váš záujem o mojou osobou vašimi príspevkami nechápem. Buď ste duševne chorí a musíte o mne stále písať alebo
nie som taký idiot o akom tu píšete, akurát sa zo mňa snažíte idiota spraviť.

Lenže aj na hojku je viac ľudí, ktorí sú na tom vedomostne aj prejavom aj inteligenčne oveľa lepšie a tiež milujú svoj národ, zo mňa idiota možno spravíte ale z nich nie. Nakoniec to predsalen budete vy, ktorí ostanete na smiech.

Z mojej strany je to k vám absolútne všetko ďalej s Vami nepotrebujem komunikovať. A ani to robit nebudem.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ako ťa môžem aj po tomto nazvať Slovákom? Skôr zmyjou nie?
Kedy sa popri tých všetkých ostatných proslovenských aktivitách konečne naučíš po slovensky aj písať ?

Označenie superSlováka ti prischlo preto, lebo sa do takej pozície sám implicitne neustále pasuješ, ale to si zrejme neuvedomuješ.

Inak neviem, kde sa ti ja vysmievam, alebo ťa urážam, ja len reagujem na to, čo píšeš. To sú skôr tvoje praktiky.

A s tým lúčením sa na to už vykašli, je to ozaj trápno-patetické. Buď požiadaj admina nech ta deletne natrvalo, ale si to odpusti, keď aj tak po týždni zase začneš reagovať.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme, ďalšie náznaky nadradenosti, tento krát už v IQ.
1. K židom a urážkam - čo si ty myslel, je mi jedno. Neviem, že kde si si domyslel, že ja považujem židov za zlých a menejcenných, nečistých - ja som sa ohradil voči tomu, že si ma nazval židom. Priznávam, že som nevhodne použil slovo nadáva, ktoré ma aj tak ďaleko od urážky, ale budiž. Spýtal som sa, či patríš k vyholeným hlavám, že som ti priamo nadával do rasistov a šovinistov?. Netrep už.

DYslexia sa píše s Y, pán Slovák.

Odkiaľ si sa zasa dopracoval k tomu, že neviem, kto bombardoval SNV? Prečo ma tu poučuješ o histórii (zas a znova) keď toto sme tu vôbec nediskutovali, iba som nadhodil tvoju účasť na prosteste? ZAsa potrebuješ niekoho mentorovať? Samozrejme, nadôvažok (okrem toho, že som menej Slovák, že mám asi menšie IQ, tak neviem nič o našej histórii).

Prečo by si sa mal zdržať nadávania? Ja ti nadávam za tie tvoje sprostosti, čo tu vypisuješ? Chodievam nadávať na všetkých na Prope, osobne ich urážam?

JJ, nechám ťa v tom celom. Mysli si čo chceš, dôležité je, čo si o mne myslí moje okolie, ľudia doma. Kde mi vadí slovenská zástava? Kde mi vadí Svätopluk? Kde mi vadí Štúr? Kde mi vadí Vajanský? SI CHORÝ? ČO TO ZASA TREPEŠ? A kde som sa vyjadroval k Štefánikovi? TY MÁŠ HALUCINÁCIE? AKO TY VIEŠ, ŽE JA NEZDIEĽAM MINULOSŤ, LÁSKU K SVOJMU NÁRODU? Lebo to píšeš ty? Lebo nespadám do tvojich osobných snov? Lebo nesedím tvojim pravidlám? KDE OKYDÁVAM VŠETKO SLOVENSKÉ? je*e TI?

Samozrejme, tvoj príspevok je ukončený tebou vykonštruovanými odpoveďami na tvoje vlastné otázky. Trepeš, trepeš a zasa len trepeš. A s gramatickými chybami, ideš proti Slovenčine, proti rodnému jazyku, čo si ty za Slováka, keď ani vlastný jazyk neovládaš. A zvyšok sú iba tvoje populistické bludy a básničky á la Zornička a Včielka.

Vyhľadanie a zhromaždenie detailov o tvojom nicku mi trvalo asi 20 minút. Nesúď iných podľa seba, ja s Internetmi narábať viem a nemám inteligenciu ako opica.

Ale toto ma naskutku dojalo, citujem: "Zaujímavé je, že ja som podľa teba chorý nacionalista, ktorý nič iné na práci nemá, tu platí známe ľudové príslovie -"podľa seba súdim teba"." - takže ak to obrátim podľa tebou použitého príslovia, tak ja som vlastne chorý nacionalista (pričom ty si x krát povedal, že vraj nemám rád všetko slovenské), ktorý nič nemá na práci. HAHAHAH. No. A kde som tvrdil, že ty nemáš nič na práci? Zasa vlčia tma a halušky?

Fakt dúfam, že už s nami komunikovať nebudeš. Ušetríš si (a nám) čas. Z teba idiota spraviť nemusíme, to si dokázal ty sám a to veľmi efektívne. My nie sme tí, ktorí urážali, bol si to len a len ty. Si trápny. Ľutujem celú tvoju rodinu a okolie, pokiaľ sa takto správaš a funguješ na verejnosti. Dopadneš ako presný opak toho, o čo sa snažíš, nebudeš hrdosťou národa, ale...domysli si. Dúfam, že toto nie je jeden z ďalších mečiarovských manévrov a už diskutovať nebudeš :) Lebo ak áno, tak ja na teba budem reagovať VŽDY, pokiaľ budeš trepať. Howgh.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

seth82 napísal:skús to vysvetliť kalimu, ktorý sa ho neustále dožaduje.
kali520 napísal:Co ti mam na toto napisat? Toto je cely tvoj problem seth. Napises totalne nekonkretnu vec na ktoru sa vobec neda reagovat. Ale hlavna vec ze je to tvoj nazor, to mi je ale prd platne ked o nom nemas zaujem diskutovat.
seth82 napísal:Zopakujem po stý krát - nebudem ti tu nič konkretizovať, pretože sa nebavíme o konkrétnom článku z Propu, ale o Prope ako takom. A po stý krát zopakujem aj to, že už sme o tom raz diskutovali a ja nemám najmenšiu chuť cez to prechádzať odznova. Prop konšpirátorský je, o rasizme som nič nespomenul a to, že je hlásnou trúbou ĽS-NS a možno aj SNS, to si všimne každý uvedomelý človek. Alebo mi vieš dokázať opak? Mňa nezaujíma ten dríst autorov o nezávislosti - ty mi proste nedokážeš, že nezávislý je, že nepodporuje isté strany a hnutia a že tam cvoci nepíšu o židovských spiknutiach, slobodomurároch a podobných hovadinách (a dovolím si tvrdiť, že poniektorí z tých členov tam by mi v tejto diskusii istotne naznačili, že som platený Sorošom).
Toto mala byt ako reakcia na co? Ja nieco napisem a ty pises zas totalne odveci.

a ten zbytok, no co k tomu povedat, volakedy mala diskuia na hojku v poltike uroven.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

IvanSk napísal:Dokáž, že si Slovák niečo si vykonal alebo konáš pre tento národ a ja sa ti ospravedlním.
poberá príspevok v nezamestnanosti od iného štátu :smt104
seth82 napísal:Dúfam, že toto nie je jeden z ďalších mečiarovských manévrov a už diskutovať nebudeš Lebo ak áno, tak ja na teba budem reagovať VŽDY
Seth, čo keby si ostal pri tych hollywoodskych filmoch? Bezvyznamne flamewars, ktore byvaju po desiatich stranach premazane už nikoho nezaujímajú. Naozaj veľmi trapne a znechucujuce
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kali520: samozrejme, je mi jasné, že voľakedy mala diskusia úroveň, keď tu bolo hniezdočko vám podobných, ktorí sa navzájom potľapkávali po pleci a nik vám do toho nešomral. Ale časy sa, našťastie, menia.

tehla: síce neočakávam žiadne logické odpovede a vysvetlenia práve od teba, ale vysvetlíš mi, čo má spoločné poberanie sociálnych dávok v inom štáte s mojou národnosťou a občianstvom? Lebo akosi celkom nerozumiem tvojim myšlienkovým pochodom. V tomto inom štáte som pracoval (a pracovať budem) non-stop 5 rokov, odviedol som na daniach tisíce libier, nehovoriac o mastných poplatkoch za univerzitu, niečo sa ti nepozdáva, alebo ako?

Nepoteším ťa, neostanem pri hollywoodskych filmoch. Flamewars tu zvyčajne nie sú a ak áno, tak nie sú mojim produktom, ale produktom ľudí, ktorí nevedia diskutovať a argumentovať, obracajú všetko naopak, vymýšľajú si a trepú piate cez deviate. Je jasné, že ak niekto nakladie takú znášku blbostí na moju osobu, ako to v poslednom príspevku spravil IvanSk, tak na to budem reagovať. No a rozhodnutie, či tieto diskusie niekoho zaujímajú, alebo nie, nie je na tebe. To isté aj ten posledný dodatok - tvoj osobný názor. Mimochodom - čo z tej vety, ktorú si odo mňa citoval, nie je pravda?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ako som tu tak cital o nejakom bombardovani etc... preco sa doboha robia stretnutia pochody a podobne <>viny pri prilezitosti tragickych udalosti umrti etc., ale na rozne pozitivne datumy si nikto ani nespomenie... neni to trocha zvratene??
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

http://prop.sk/prihovor.html Ako sa do troch viet dá natlačiť toľko blbostí...

//nie je problém, kedykoľvek sa so svojimi pocitmi ohľadom tejto najsamlepšej stránky, ktorá nám všetkým zlepší budúcnosť a zostane "jedinou iskričkou slobody prejavu". Propagandistické žvásty, ktoré poniektorí z nás počuli už aj pred 21 rokmi.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

brainwirm napísal:ako som tu tak cital o nejakom bombardovani etc... preco sa doboha robia stretnutia pochody a podobne <>viny pri prilezitosti tragickych udalosti umrti etc., ale na rozne pozitivne datumy si nikto ani nespomenie... neni to trocha zvratene??

Robia sa aj také, zrejme len o nich nevieš.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

v pomere 1:50 :roll:
Napísať odpoveď