externy HDD a router asus wl520gu
externy HDD a router asus wl520gu
Caute, dalo by sa spravit z externeho disku NAS tym, ze by som ho pripojil do USB portu na routri asus wl520gu ? Ak ano, neviete ako to nastavit? thx
Re: externy HDD a router asus wl520gu
bez toho to nepojde hej? a inak, este mam s tym routrom taky problem, ze nahodne niekedy prestane ist wifi, uplne vypadne, ani siet nenajde, ale cez kabel net ide v pohode dalej, pomoze az vytiahnutie z el a opetovne zapnutie. bude to HW chyba? alebo len sw?
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 22:13)
a este by som sa chcel spytat, ten ddwrt budem davat asi az trosku neskor, ale daval som uz davnejsie restore routru, a pravdepodobne mi to restorovalo na nejaky stary firmware, lebo chyba mi napr v nastaveni firewall, mac filter, a kopu dalsich veci. Stahoval som teraz fw zo stranky 3.0.1.3 ale nic sa nezmenilo, aky FW tam dat, aby som mal spet vsetky moznosti, ktore som mal? lebo potrebujem mac filter, ale nemozem ho nastavit, pretoze tam nieje
dost surne to potrebujem, takze ak by niekto vedel, tak piste, diky
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 22:13)
a este by som sa chcel spytat, ten ddwrt budem davat asi az trosku neskor, ale daval som uz davnejsie restore routru, a pravdepodobne mi to restorovalo na nejaky stary firmware, lebo chyba mi napr v nastaveni firewall, mac filter, a kopu dalsich veci. Stahoval som teraz fw zo stranky 3.0.1.3 ale nic sa nezmenilo, aky FW tam dat, aby som mal spet vsetky moznosti, ktore som mal? lebo potrebujem mac filter, ale nemozem ho nastavit, pretoze tam nieje
-
MuKkY
Star
- Kontaktovať používateľa:
vsetko sa ti vyriesi ked si tam das ten oleg firmware je to stabilnejsie a lepsie a ma o mnoho viac moznosti, ono to pracuje na baze linuxu takze sa da nato napojit aj cez prikazovy riadok
//autoeditácia príspevku (16 Dec 2010, 17:54)
tu http://oleg.wl500g.info/1.9.2.7-10/ stiahni subor WL520gu-1.9.2.7-10.zip a daj to do rutru
//autoeditácia príspevku (16 Dec 2010, 17:54)
tu http://oleg.wl500g.info/1.9.2.7-10/ stiahni subor WL520gu-1.9.2.7-10.zip a daj to do rutru
a nedat tam radsej ddwrt?
-
MuKkY
Star
ten som skusal, a nemam snim dobre skusenosti, padala mi sieť, ked chces vyskusaj
-
hrban
Addict
ja som mal DDWRT na WL520CG a tam to frčalo výborne bol som spokojný ale neviem leob ddwrt malo problém s spojazdnením USB portu keď som ho ja dával (pred pol rokom) možno to už fixli treba skúsiť nič za to nedáš veď ak DDWRT nepôjde ako chceš tak si dáš nas5 origo firmware