Scena s igelitovym vrecom bola napinava aj pre mna.
Dexter
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dexter
Dobra cast, aj seria. Vdaka Bohu, ze neostal s tou "p" Lumen. Nenavidim ju. Uplakana debilka. A k Dexterovi vobec nepasuje. Skoda toho Chase-a. Bol mi dost sympaticky, ako postava. Ale tak to muselo byt.
Uvidime, co prinesie 6. sezona.
-
Soviet
Darca
jj Chase bol premysleny riadne a tie jeho hlasky paradne pasovali do deja vzdycky..Ale tak no..nepatri sa zeny do barelov nakladat, ci mat s tym hocico docinenia 
skoda,mne ta posledna cas prisla dost predvidava,ale celkovo 5. seriu hodnotim velmi kladne a uz teraz sa neviem dockat 6. serie 
perfektne,je to pán

Ja som mal to stastie, ze o Dexterovi som sa dozvedel az nedavno a tak som za cca 12 dni sfukol vsetky serie, mal som sa kazdy den na co tesit, x hodin noveho Dextera
Len doporucujem ostatnym, co to este pozerat nezacali, aby sa nenechali odradit prvymi 2-3 epizodami, zaciatok prvej serie mi prisiel dost pomaly a taky nemastny-neslany. Potom sa to rozbehne a tempo nepusti, mozno trocha v tretej serii, v stvrtej sa dostane na maximum.
Teraz jednoznacne patri Dexter medzi moje najlepsie kusky v zbierke a koniec 4. serie je asi najlepsim ukoncenim serialu/filmu aky som kedy videl.
Len doporucujem ostatnym, co to este pozerat nezacali, aby sa nenechali odradit prvymi 2-3 epizodami, zaciatok prvej serie mi prisiel dost pomaly a taky nemastny-neslany. Potom sa to rozbehne a tempo nepusti, mozno trocha v tretej serii, v stvrtej sa dostane na maximum.
Teraz jednoznacne patri Dexter medzi moje najlepsie kusky v zbierke a koniec 4. serie je asi najlepsim ukoncenim serialu/filmu aky som kedy videl.
-
Steven666
King
no konečne som si spravil čas a pozrel som si všetkých 5 sérií a musím uznať že tento seriál ma dostal na lopatky, najlepšie série boli 1 a 4 a keby že si mám vybrať tak jednoznačne 4, ostatné si udržali vysoký štandard, koniec 4 série bol jednoducho neopísateľný.
kde sa da pohodnle pozerat online s titulkami? lebo tie limity od megavideo vedia nahnevat...
-
mfp
Medium Star
stiahni z uloz.to, pocas stahovania mozes pozerat, mas to ako sledovat online len bez obmedzeni 
tak si to stahujem po seriach... ale hned po prvej casti som z toho zacal mat velmi dobry pocit... hlavne po tom zamysleni o sexe
-
Steven666
King
trailer na 6 sériu
Tesim sa jak male decko 
takže Dexter ..videl som prvu seriu a ten serial sa mi dosť zalubil ale od poslednej časti prvej serie som uz nevidel ziadnu ..nejak som sa nato vykašlal ale urcite to zacnem pozerat zase od prvej hned jak si najdem cas a dopozeram momentalne rozpozerane 
hm, som na 4 serii a paci sa mi, ze Dex ma "moju" N81 
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2011, 8:53)
no mne sa naopak Lumen pacila... a na nej hlavne to, ze pre Dexa bola jedinou osobou ktora mu rozumela
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2011, 12:30)
podla mna uvod do 6. serie bol celkom dobry (ano, prva cast uz unikla). tesim sa, lebo som zvedavy ako s to vyvinie...
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2011, 8:53)
no mne sa naopak Lumen pacila... a na nej hlavne to, ze pre Dexa bola jedinou osobou ktora mu rozumela
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2011, 12:30)
podla mna uvod do 6. serie bol celkom dobry (ano, prva cast uz unikla). tesim sa, lebo som zvedavy ako s to vyvinie...
Dnes vecer premiera 6 serie? Je to pravda?
-
Space5800
Medium Professional
Nie, nie je. 3. október.
-
Steven666
King
Obstojný začiatok 6 série 
pre kkta čo mi dal
už unikla, dá sa stiahnuť inteligent, písal to už jackb
Spoiler
to ako Dex tancoval no konieeeeeec 
-
mirak2
Hardcore addict
zaciatok novej serie bol zaujimavy, takyto psychopati tam este neboli...aj ked mi nesli do hlavy niektore RIADNE diery v scenari...hlavne ten uvodny double kill, uplne wtf, to nikomu potom nechybali?
jakze nechybali? Ved to sa teoreticky mozes pytat po kazdej druhej dexterovej vrazde, ci niekomu nechybali
To uz takmer nikdy neukazuju, ako vysetruju ich smrt.
Prvy diel vcelku fajn, hlavne sa tesim, ze uz to konecne zacalo. Aj ked dalsi diel tym padom az o dva tyzdne asi.
Hammer time
Prvy diel vcelku fajn, hlavne sa tesim, ze uz to konecne zacalo. Aj ked dalsi diel tym padom az o dva tyzdne asi.
Hammer time
-
Soviet
Darca
Tak nova cast ma navnadila a uz uz keby boli dalsie casti
Titulky pre neznalych su napr.: http://edna.cz/dexter/
Co sa tyka tych dier v scenari, tak to suhlasim s mirakom. Ta scena, tam bola uplne zbytocna na zaciatku. Ved podla cisla volajuceho, by ho vypatrali atd.
Vypada to na dost velke psycho s tymi dvoma, takze uvidime
Co sa tyka tych dier v scenari, tak to suhlasim s mirakom. Ta scena, tam bola uplne zbytocna na zaciatku. Ved podla cisla volajuceho, by ho vypatrali atd.
Vypada to na dost velke psycho s tymi dvoma, takze uvidime