samsung i5700 imei

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
georgi1990
Amateur
Amateur

samsung i5700 imei

Príspevok od používateľa georgi1990 »

Mam trochu problem s tymto telefonom. Dnes som donho napchal android 2.1 podla jedneho navodu no z nicoho nic mi zmenilo imei na same nuly. Ako telefon facha dalej. Dokedy to je otazne. Vadi to??? Alebo sa mam vykaslat na to.
xolau
Light Expert
Light Expert

Re: samsung i5700

Príspevok od používateľa xolau »

Podľa akého návodu ? Dal si oficiálne update alebo root ?
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

no pokial ti zmenilo imei na same nuly tak si prisiel o zaruku ale inak to nijak neovplyvnuje funkcnost telefonu..
georgi1990
Amateur
Amateur

No siel som podla navodu, firmware je root-nuty. Ale ako je mi to jedno ze su tam nuly skor mi slo o to ci z toho nemoze byt nejaky problem do buducna. Ci uz zo zakonom alebo podobne. Nakolko je aj vyhoda ze su tam same nuly ale aj trochu nevyhoda :D
Ako telefon je uz po zaruke. Takze na to kaslat . . .
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

cauko ja mam samsung 5800 a dost ludom tiez zmenilo imei na same nuly ale po flashnuti na starsi firmware bolo imei normlane vyskusaj mozno pomoze alebo skus napisat na klavesnici *#06# ci ti tam nenapise spravne imei.. :)
georgi1990
Amateur
Amateur

Skusal som aj starsi originalny firmware. No nejako mu to nepomohlo. Imei stale same nuly. Bol som sa pytat aj v mobilshope tam odomna chceli podpisat reverz ze ak chcem obnovit IMEI tak sa to samozrejme nemusi skoncit uspechom. Telefon moze uplne klaknut. Stoji to 20 €. Takisto mi predajca tvrdil ze sa cuduje ze mi este nezablokovali sim kartu. Tak rozmyslam ci vobec telefon dalej pouzivat.
xolau
Light Expert
Light Expert

Re: samsung i5700 imei

Príspevok od používateľa xolau »

georgi1990
Amateur
Amateur

Re: samsung i5700 imei

Dakujem no precital som to odhora dolu problem je zrejme v nv_data.bin ako pisali aj na tom fore. Skusal som dotycny file otvorit aj hexa editore len neviem v ktorom riadku sa nachadza imei. No je mozne ze je to bin-ko nejako kryptovane. Koniec koncov som poslal zalohu toho bin-ka jednemu chlapikovi ktory tvrdi ze ho vie obnovit tak uvidim ako to cele nakoniec dopadne. Kazdopadne dakujem zatial vsetkym zucastnenym za snahu pomoct
Napísať odpoveď