Nenašiel som tu takúto tému, snáď som dobre hľadal http://www.humblebundle.com/
Je tam 5 hier - Braid, Cortex Command, Machinarium, Osmos, Revenge of the Titans a to všetko za cenu ktorú si sami zvolíte (nezneuživať)
Všetky hry su dostupné pre win, mac a linux
Dal som za to 4$, kedze momentalne som trochu na suchu a dane hry som vobec nepoznal (kedysi som skusal iba demo Osmos). Dnes som konecne skusil Machinarium a je tu super, teraz az lutujem, ze som za to dal tak malo
JJ Machinarium je bomba. Tiez lutujem ze som za to dal menej. Ked to bude na Vianoce zlava na steam-e tak to kupim este raz. Takyto klenot treba podporit.
Inac Braid, Osmos a Machinarium su vsetko A+ hry. Hlavne odporucam skusit aj Braid. Je to ako rozpravka.
lol, tak 1 cent je uz fakt malo
Ale uz som si nasiel vyhovorku, notch za to dal 2000$ a ja som si nedavno kupil Minecraft, takze tych 10€ islo vlastne na humble bundle a hotovo
rochedo napísal:Inac Braid, Osmos a Machinarium su vsetko A+ hry. Hlavne odporucam skusit aj Braid. Je to ako rozpravka.
mal som ho, ale nejak som tomu neprišiel na chuť... a pravdu povediac, moc som ani tomu systému nechápal
ale skúsim Machinarium, videl som screeny z hry a vyzerá to ako pekná úchyláreň okrem toho je to made in CZ hra.
akurát som dohral Machinarium, bez tých návodov by som bol niekedy fakt stratený
//pri Osmos mi chýba už len pár levelov , začal som revenge of the titans, riadne chytľavé
ešte taká otázka... to mi príde na mejl aktivačný kód, ktorý si budem môcť neskôr aktivovať na steame (ak to bude možné), no zároveň to už môžem hrať?
Alebo si to mám poslať ako gift?
Dunlop napísal:ešte taká otázka... to mi príde na mejl aktivačný kód, ktorý si budem môcť neskôr aktivovať na steame (ak to bude možné), no zároveň to už môžem hrať?
Alebo si to mám poslať ako gift?
Po zaplateni ti dojde na mail link na ktory ked kliknes tak ta to hodi na ich stranku a budes tam mat linky na stiahnutie danych hier. Aktivovat sa to na steam-e zatial neda.
Už to je možné aktivovať na Steame (Braid, Machinarium, Osmos)
*Cortex Command and Revenge of the Titans will be auto-activated when they make their Steam debut.