mam taku asi trocha netradicnu otazku
dalo by sa nejak technicky riesit umiestnenie PC "bedne" v nejakej vacsej vzdialenosti od pracovneho stolu, povedzme 3-4 metre? (pripadne viac)
Asi by slo z technickeho hladiska o to akej moznej dlzky moze byt bezny kabel z dvi do lcd monitoru, kabel ku klavesnici, mysi (aj ked to by slo riesit wireless), audio kabel k reproduktorom, napajaci by asi nemal byt problem s predlzenim..atd
ak by to bolo mozne bolo by asi potreba "predlzovaky" pre vsetky rozne typi kablov
su tieto veci dostupne?
Dlzka kablov (alternativne umiestnenie PC)
Re: Dlzka kablov (alternativne umiestnenie PC)
ak to je kvoli hluku, tak radsej investuj do chladenia 
ide o miesto, estetiku a potom uz aj ten hluk
pokial by som sa chcel zbavit len hluku bol by to asi tiez problem pretoze ide o stary pocitac a pochybujem ze su vyrabane "tiche" chladice ktore by do neho vobec sedeli
pokial by som sa chcel zbavit len hluku bol by to asi tiez problem pretoze ide o stary pocitac a pochybujem ze su vyrabane "tiche" chladice ktore by do neho vobec sedeli
http://www.alza.cz/kabel-propojovaci-dvi-d-d71948.htm
toto som povazoval za naj problem a zda sa ze to ide
ostatok by mal byt taktiez bez problemov, vacsina je asi cez usb
toto som povazoval za naj problem a zda sa ze to ide
ostatok by mal byt taktiez bez problemov, vacsina je asi cez usb
5 metrove DVI kable su bezne dostupne, so zvyskom tiez nie je problem ohladom dlzky
Ide o estetiku? Fiha, to bude ale esteticke, ked budes mat v izbe na zemi 5metrov kabelaze
)
Spoteny programator: možno káble zapustí do steny, ľudia kvôli estetike urobia veľa vecí.. 
Ja moc na estetiku nedbam, takze u mna su kable vsade, kam sa clovek pozrie 
Vytvara to taku iluziu serverovne:D
Vytvara to taku iluziu serverovne:D