P: OS MS W7P, MS WXPP

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
ADOXtreme
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

P: OS MS W7P, MS WXPP

Príspevok od používateľa ADOXtreme »

Predám nové OEM verzie operačných systémov

MS W7P SK x86 - 80,-EUR
MS W7P EN x64 - 80,-EUR

:roll: vianočná zľavy :roll:
1ks -5%
2ks -7%
3 a viac ks -10%
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: P: OS MS W7P, MS WXPP

Príspevok od používateľa uplink »

Ako home user, alebo aj živnostník [nie s.r.o./a.s.] nie ste povinný vlastniť faktúru od PC, ak je staršia ako XY mesiacov, tým pádom pokiaľ daná OEM verzia nebola aktivovaná na inom HW, tak je ako nová, nikoho na SVK viac nezaujíma. Samozrejme to nie je cosher, ale who cares. Poprosím zdržať sa OT ohľadom pravosti, alebo nepravosti. Cca 80% licencií na Windowsy je kúpených až po aktuálnej kúpe HW a nik z toho nič nerobí, taktiež sa dá OEM verziou legalizovať systém, ale to len v niektorých prípadoch. Suma sumárum je to v podstate jedno, človek z BSA ak uvidí nálepku na PC a vidí že je OS aktívny, viac ho nezaujíma.

Tiež som bol proti z počiatku, ale bol som si to pozisťovať na príslušných miestach a je to úplne allright.
ADOXtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

up
kashel
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kashel »

Záujem o XP, ďalej cez SS
krutypomstitel
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa krutypomstitel »

uplink napísal:Ako home user, alebo aj živnostník [nie s.r.o./a.s.] nie ste povinný vlastniť faktúru od PC, ak je staršia ako XY mesiacov, tým pádom pokiaľ daná OEM verzia nebola aktivovaná na inom HW, tak je ako nová, nikoho na SVK viac nezaujíma. Samozrejme to nie je cosher, ale who cares. Poprosím zdržať sa OT ohľadom pravosti, alebo nepravosti. Cca 80% licencií na Windowsy je kúpených až po aktuálnej kúpe HW a nik z toho nič nerobí, taktiež sa dá OEM verziou legalizovať systém, ale to len v niektorých prípadoch. Suma sumárum je to v podstate jedno, človek z BSA ak uvidí nálepku na PC a vidí že je OS aktívny, viac ho nezaujíma.

Tiež som bol proti z počiatku, ale bol som si to pozisťovať na príslušných miestach a je to úplne allright.

je to tak ako hovori ja som kupil oem win 7 sk za 20 euro a bezproblemova registracia......
ADOXtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

xp predane
Zamknuté