caute mam problem s html hlavickou
vsetko je validne, takze chyba by tam nemala byt.. problem je v tom, ze po spusteni stranky v prehravaci sa stranka zobrazi a ked si pozrem kod zobrazenej stranky, tak sa v hlavicke nachadza len link na css subor a script tag jquery. Script tag na javascript subor script.js sa mi nezobrazi. Neviete preco je tomu tak?? pripadne vidi niekto niekde nejaku skrytu chybu?
máš to niekde nahodené? Lebo takéto chovanie ako popisuješ že sa nezobrazí niečo čo tam je je dosť zvláštne a problém by som hladal inde, nie v tomto kúsku kódu
hej, skusal som to aj na localhoste aj som to hodil na server a vsade to robi to iste.. a problem bude niekde s tym script.js, lebo ked ho dam pred link na css, tak sa nenacita ani css ani jquery
v tom script.js zatial nic neni, je prazdny a ta funkcia base_url() je funkcia z frameworku CodeIgniter a ta funguje spravne, lebo do css vypise cestu problem je len pri tomto subore script.js
este jedna taka zauimavost, ked odstranim script tag na jquery, tak mi ten script.js uz zobere
... teraz som zistil, ze bude nieco s tym jquery suborom.. hm ze by v najnovsej verzii bola nejaka chyba??