Prepáč, stávkujem už nejaký ten rok, ale s týmto pojmom som sa ešte nestretol, môžeš to objasniť tak laicky nejako?javatar napísal:aka je podla vas optimalna strategia pre greenbooking?
zatial uvazujem asi takto:
1. stavit na vyhru timu s najnizsim kurzom, pockat kym zaskoruju, stavit na zvysne dve prilezitosti (toto sa z doterajsich pozorovani oplaca asi najviac)
alebo
2. stavit na oba teamy, pockat na gol a nasledne stavit na remizu (toto ma asi najmensie riziko)
alebo
3. stavit na dve prilezitosti z vyssym kurzom a verit ze v zapase budu kurzy kolisat
samozrejme nic nie je 100%-ne a hovorim o zapasoch kde su realne mozne vsetky alternativy
dakujem za nazory
Stavkovanie
Re: Stavkovanie
-
javatar
Hardcore addict
aspon v jednom videu to tusim tak nazvali...
uvediem ti priklad
vcera hral juventus vs man city
stavil som v neakej 30tej minute na juventus s kurzom 2.92 2€ (zacinam tak male sumy su ok)
nasledne dali gol a kurz na man city stupol na 11 tak som stavim s tymto kurzom na man city
potom som chvilu pockal kym remiza vysla trosku vyssie a stavil som aj na nu (a dalsie 2€ na juventus aj ked s mensim kurzom (1.36) aby som nebol v strate v pripade jeho vyhry)
15 minut pred koncom zapasu to vyzeralo asi takto
ak by vyhral juventus moja cista vyhra je 0,56€
ak by bola remiza (co aj bola) moja cista vyhra je 1,80€
ak by vyhral man city (aj goly v poslednych minutach sa stavaju) moja cista vyhra by bola 15€
v skratke -> nech sa stane cokolvek som v pluse
(aj ked vyrazne menej ako keby trafim tip na zaciatku, riziko vsak viem tymto sposom vyyrazne minimalizovat),
je pravda ze som stavil 8€ a vyhral 1,80€, ale vyhra bola so 100% pst
uvediem ti priklad
stavil som v neakej 30tej minute na juventus s kurzom 2.92 2€ (zacinam tak male sumy su ok)
nasledne dali gol a kurz na man city stupol na 11 tak som stavim s tymto kurzom na man city
potom som chvilu pockal kym remiza vysla trosku vyssie a stavil som aj na nu (a dalsie 2€ na juventus aj ked s mensim kurzom (1.36) aby som nebol v strate v pripade jeho vyhry)
ak by vyhral man city (aj goly v poslednych minutach sa stavaju) moja cista vyhra by bola 15€
v skratke -> nech sa stane cokolvek som v pluse
To nemusí byť vôbec zlé, keby mala doména, kde som registrovaný ja, livebetting, tak by som to tiež určite vyskúšal, ak ti takto vyjdu za deň povedzme 3 zápasy, tak výhra okolo 5€ v čistom za deň nie je vôbec na zahodeniejavatar napísal:aspon v jednom videu to tusim tak nazvali...
uvediem ti priklad
v skratke -> nech sa stane cokolvek som v pluse(aj ked vyrazne menej ako keby trafim tip na zaciatku, riziko vsak viem tymto sposom vyyrazne minimalizovat),
-
javatar
Hardcore addict
no ja som to chcel vyskusat na bwine ale tam by som si musel pisat software ktory by mi pocital minimalny kurz pri ktorom sa to oplaca (na druhej strane tam ale je minimalna stavka 0,5€ a bez poplatkov), na betfairi ti to pocita samo a platis 5% len z cistej vyhry (takze som platil 5% z tych 1,80€ co som vyhral) a kurzy su tam asi najlepsie
ale spat k teme -> ktora z vymenovanych strategii sa ti zda byt najlepsia? alebo ako by si ty predvidal vyvoj kurzov pocas zapasu?
ale spat k teme -> ktora z vymenovanych strategii sa ti zda byt najlepsia? alebo ako by si ty predvidal vyvoj kurzov pocas zapasu?
Neviem, keďže sa tomuto druhu stávkovania nevenujem, tak to neviem ešte posúdiť. Vieš, ide o to, či stávkuješ preto, aby si sa proste zabavil aj s tým, že občas podstúpiš väčšie riziko alebo stávkuješ preto, aby si zarobil. V tom prípade by som na tvojom mieste skúšal asi tú 2.metódu a niekde si robil štatistiku, napr. behom mesiaca, akú máš percentuálnu úspešnosť pri tej danej metóde. Ak by sa ti to naozaj darilo a bolo to tak, ako píšeš, že tam je naozaj minimálne riziko straty, tak by si mohol mať úspešnosť aj okolo 85-95% a v tom prípade by si mohol postupne stávky navyšovať a teda sa dostávať do o to väčšieho zisku...javatar napísal:no ja som to chcel vyskusat na bwine ale tam by som si musel pisat software ktory by mi pocital minimalny kurz pri ktorom sa to oplaca (na druhej strane tam ale je minimalna stavka 0,5€ a bez poplatkov), na betfairi ti to pocita samo a platis 5% len z cistej vyhry (takze som platil 5% z tych 1,80€ co som vyhral) a kurzy su tam asi najlepsie
-
javatar
Hardcore addict
no ja sa prave najlepsie zabavim tymto... aj sledujem, aj mozno stratim (taku stavku ze si vzdy v pluse sa nemusi podarit vzdy spravit), aj sa blbo stavkuje na to co sa momentalne nedeje (lebo vtedy to ma vysoky kurz), casom ak by sa to ukazovalo z dlhodobeho hladiska ako udpesne a ja by som mal viac casu si spravit bota (skor pre zdokonalenie sa v programovani ako zarabani, nablizsi rok totiz nebudem mat dost financii aby som mohol stavkovat tak aby mi to aj nieco vynasalo)eldzi napísal: Neviem, keďže sa tomuto druhu stávkovania nevenujem, tak to neviem ešte posúdiť. Vieš, ide o to, či stávkuješ preto, aby si sa proste zabavil aj s tým, že občas podstúpiš väčšie riziko alebo stávkuješ preto, aby si zarobil. V tom prípade by som na tvojom mieste skúšal asi tú 2.metódu a niekde si robil štatistiku, napr. behom mesiaca, akú máš percentuálnu úspešnosť pri tej danej metóde. Ak by sa ti to naozaj darilo a bolo to tak, ako píšeš, že tam je naozaj minimálne riziko straty, tak by si mohol mať úspešnosť aj okolo 85-95% a v tom prípade by si mohol postupne stávky navyšovať a teda sa dostávať do o to väčšieho zisku...
niekto iny ma chce obohatit svojim nazorom na predikciu kurzov pocas zapasu?
Tak ja dnes idem len 1 tiketík, dúfam, že mi vyjde, aj keď vždy sa udejú nejaké prekvapenia, dnes by sa veru nemuseli 
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vyhra nenormalna tesnotka ale
kks ani mi nehovor som to pozeral
Co tento zapas USK Praha-Pardubice 2
je tam nejaka sanca ci ani nie 
-
Reli.C
Medium Star
heh. tak toto nemá žiadnu šancu
Liga: Basketbal | 1.Česko-muži
Zápas: Dečín-N.Jičín
Tip: N.Jičín (2)
Kurz: 1,97
Bookmaker: ifortuna.sk
Dôvera: -/-
GL
-
JaQuBe
Medium Star
Včera ma strašne nasral basketbal BARCA .... 88-87 a to barce 0,6sekundy pred koncom odpískali 2tresnté hody a dali len 1:/...čo už...
Chcel by som vedieť,či sa oplatí dať v nedeľu za viac na BARI-PALERMO-2 .. 2,05 ?
Chcel by som vedieť,či sa oplatí dať v nedeľu za viac na BARI-PALERMO-2 .. 2,05 ?
Dobry den,
chcel by som sa opytat, ci nepoznate nejaky system stavkovania pomocou ktoreho by som mohol spolahlivo zarobit napr. 1 € za den. Jednoducho nejaky s malymi ale istymi ziskami.
Za pomoc dakujem
chcel by som sa opytat, ci nepoznate nejaky system stavkovania pomocou ktoreho by som mohol spolahlivo zarobit napr. 1 € za den. Jednoducho nejaky s malymi ale istymi ziskami.
Za pomoc dakujem
a to sa ti oplati podavat na vyhru 1€? ved ťa vysmeje tá teta v pokladni 
-
JaQuBe
Medium Star
Na to ti netreba systém,daj si za euro na dáke 2 zápasy aby bol kurz 2 a máš 
Teraz som začal podávať také dva tikety za týždeň, ale proste neviem sa udržať a vždy tam drbnem aspoň 5 zápasov. Vždy si doma vyberiem 3-4 zápasy, ktoré dám a aj tak tam buchnem ďalšie. Musím si vynájsť nejaký systém lebo takto pôjdem len do mínusu.
no myslel som na nete ze by som proste zo zaciatku mal maly ale isty zisk a postupne by sa to zvysovalo ...
2-3 zápasy je ideál, s kurzami +-1.40 až 1.60, je celkom dobrá šanca to trafiť a vyhrať slušné peniaze. Zároveň však určite treba sledovať, koho vlastne podávaš a mal by si ten tím sledovať istú dobu, vtedy to ide. 5 zápasov je na nič, tam už je dosť veľká šanca, že sa volačo pokazí...Laster napísal:Teraz som začal podávať také dva tikety za týždeň, ale proste neviem sa udržať a vždy tam drbnem aspoň 5 zápasov. Vždy si doma vyberiem 3-4 zápasy, ktoré dám a aj tak tam buchnem ďalšie. Musím si vynájsť nejaký systém lebo takto pôjdem len do mínusu.
Nejaka rada na zajtra ?
a nazor na tento tiket?
FC Liverpool - Fulham 1
Portsmouth-Scunthorpe 1
Villarreal-Mallorca 1
FC Liverpool - Fulham 1
Portsmouth-Scunthorpe 1
Villarreal-Mallorca 1
všetko tutovky, otázka je len za koľko si dal a či sa ti to vobec oplatí