To ze obcas mnaukam aj ja, znamena ze som nieco od neho chytil?
Mačka
Re: Mačka
Ja uz som na macacie skrabance tak zvyknuty, ze ma to uz ani nejak nesvrbi. A umyt? Dezinfekcia? V zivote som na skrabanec nepouzil a to som pocastovany kadecim. Ten nas je tak trochu nevdacnik a neuvedomuje si, ze hryzt/skriabat ruku, ktora ho lubi, je nefer a sproste, najma ked ho v tej ruke drzim
.
ako vídim s mňaučením máme rovnaké príznakyKoCi napísal:Ja uz som na macacie skrabance tak zvyknuty, ze ma to uz ani nejak nesvrbi. A umyt? Dezinfekcia? V zivote som na skrabanec nepouzil a to som pocastovany kadecim. Ten nas je tak trochu nevdacnik a neuvedomuje si, ze hryzt/skriabat ruku, ktora ho lubi, je nefer a sproste, najma ked ho v tej ruke drzim.
si predstavte čo by hovoril naše babky, chlapci ľubic mačky? nigdaľ
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Kazdy mi doteraz hovoril, ze macka/kocur sa vzdy chce hrat s tym, co je mensie. Moj Max je podla vas normalny? (Celkom priznacne meno v tejto situacii). On si hlada vzdy tie NAJVACSIE hracky. Krabicu od topanok, vreco od zverlitu, vahu. Nemam slov z neho. 
-
spojka13
Darca
moja 4 ročna Linda [meno jak pre štetku, viem] sa vkuse s dačím hrala, ale teraz ked ju pustime na von ta furt len dobita pride... je to už stara zleniveta mačka... ale sem tam zna zašantit, ked vtačiky alebo netopiere nahana, a teraz ešte v snehu striehne ked su v živom plote vrabce...
vtaky mozu prenasat nakazy, preto by som to s tymi pierkami velmi neprovokoval 
Inak nasho kedysi desne provokovala cibula na stole, pocas supania zemiakov, ked sedel na stole a pozeral sa co sa robi.. Pac - a cibule nebolo.. Pac - posiel aj cesnak..
Ak mate hladku podlahu, tak mu dajte vlassky orech (samozrejme v skrupine), tiez je o zabavu postarane. Rovnako napr z petrzlenu/mrkvy ked ostane taky ten dlhy tenky chvostik.
Ale najlepsie divadlo co kedy nas mal, bolo za cias, ked sme mali akvarko. Pri tom vedel stravit hodiny a hodiny casu.
BTW mate kto odskusat toto? - levandule a macky... neskutocne
Inak nasho kedysi desne provokovala cibula na stole, pocas supania zemiakov, ked sedel na stole a pozeral sa co sa robi.. Pac - a cibule nebolo.. Pac - posiel aj cesnak..
Ak mate hladku podlahu, tak mu dajte vlassky orech (samozrejme v skrupine), tiez je o zabavu postarane. Rovnako napr z petrzlenu/mrkvy ked ostane taky ten dlhy tenky chvostik.
Ale najlepsie divadlo co kedy nas mal, bolo za cias, ked sme mali akvarko. Pri tom vedel stravit hodiny a hodiny casu.
BTW mate kto odskusat toto? - levandule a macky... neskutocne
KoCi - moj kacur to musi asi tiez niekde fetovat. na tom videjku poslednych cca 40 sekund, ako keby som mal pred sebou toho nasho kacura... tomu staci epedo na kresle, alebo ked mu das k dispozicii ukazovak a osuchuje sa sam
ale urcite to vyskusam.. kupim maminke levandule asi 
s nim sa paradne zije. povahou je na Gasparovica, taky flegmos.. len ked to uz zacnem prehanat s hladkanim, tak sa mu to prestane pacit a bucha chovstom o podklad na ktorom lezi
(tak sa u neho prejavuje nervozita, neviem ci je to aj u inych maciek) ale fakt, je to paradny spolocnik 
môj kocúr taktiež takto bije s chvostom keď ho už veľa hladkám a on si chce pochrápať 
mačke to je jedno s tou sa môžem maznať a stále sa bude váľať, priasť do nemoty atď, len keď je tehotná tak jej vadí keď ju hladkám po brušku
mačke to je jedno s tou sa môžem maznať a stále sa bude váľať, priasť do nemoty atď, len keď je tehotná tak jej vadí keď ju hladkám po brušku
-
p4ra
Redeemer
Zistil som, ze moj kocur je troll. Vcera prespal takmer CELY den (ano je este kocurik maly, ale aj tak). Podvecer som ho pohladkal, zacal mrncat, ale nie tak, ze sa mu to nepaci, skor protestoval, ale s naznakom, ze: Ale kludne pokracuj. Tak som sa nanho vysral, ze ho necham tak, o chvilu prisiel a tlacil sa mi hlavou do ruky.