Lenže nemôžem si dovoliť dať 500€ za týždňový welness...
Máte niekto s nejakým strediskom dobré skúsenosti? Niečo skromné pekné, nejaký ten bazénik by bol vítaný
Rozpočet mám ako študent dosť limitovaný to je do 120€
Určite to pomôže aj mnohým iným
zober 40 litrov benzinu zmiesaj to s motorovym olejom, plus klasickym tukom ... rozlej na prvy velky kopec obrovitanske srdce a zapal ..... romantika maximalna, .... povoz ju na sankach a mas,....stanke napísal:Takže zháňam niečo romantické pre mňa a priateľku, keďže je to to posledné čo by na vianoce čakala
Lenže nemôžem si dovoliť dať 500€ za týždňový welness...
Máte niekto s nejakým strediskom dobré skúsenosti? Niečo skromné pekné, nejaký ten bazénik by bol vítaný
Rozpočet mám ako študent dosť limitovaný to je do 120€
Určite to pomôže aj mnohým iným
Ach bože, to by som chcel vidieť ako toto spravíš pre frajerkuqwerty-xyz napísal: zober 40 litrov benzinu zmiesaj to s motorovym olejom, plus klasickym tukom ... rozlej na prvy velky kopec obrovitanske srdce a zapal ..... romantika maximalna, .... povoz ju na sankach a mas,....vyjde ta to lacnejsie ... a nemusis sa nikde trepat, ...
som pijany jak bomba, budrad ze pisem vobec na klavesnici, ....
vonku by si ju zobral, s poziarnikmi dohodnute, na poli na kopci aj tan nic nezhori ked tak sneh cize pohoda, ... paradota. ... sorry ...stanke napísal:heh qwerty tj pravda, ale chcel by som vidieť čo by mi povedala na fodku pod stromčekom