Battlefield: Bad Company 2
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Battlefield: Bad Company 2
Áno, musíš mať zákl. hru a potom nainštalovať Vietnam. Ja konkretné si zoberiem z g2play.net za 11,90€ 
Vietnam sa neinstaluje. Kazdy kto ma original BC2 a ma posledny update tak ma aj Vietnam. Vietnam sa ti uz len aktivuje po zadani reedem kodu v hre (ak mas vsetko riesene cez Steam tak sa to odomkne automaticky bez toho aby si zadaval ten kod).
Ano treba mat BC2 ked chces hrat Vietnam. Je to totiz "mod" a nie samostatna hra.
Ano treba mat BC2 ked chces hrat Vietnam. Je to totiz "mod" a nie samostatna hra.
Trochu sme sa nepochopili:)
Ja mam povodnu hru ale nie zo steamu. Nevadi, kupim to z ea storu.
islo mi o toto:
Koupil jsi si základní hru někde jinde a Vietnam na Steamu:
Toto není možné. Steam totiž neprodává hru někomu, kdo nemá původní hru na Steamu. Pokud se Vám toto nějak povedl, kontaktuje podporu na Steamu a oni Vám to pomohou dále dořešit.
zdroj: http://bad-company2.cz
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2010, 19:59)
takze mam za sebou asi hodinku hrania a tato hra ma uplne dostala, takuto atmosferu som naposledy zazil pri prvom vietcongu a to uz bolo naozaj davno
mal som pocit ako keby som hral uplne novu hru ale doverne znamu - take male "deja vu"
Velmi sa mi pacia mapy ala Hamburger Hill...
Pre majitelov povodnej hry toto nutnost
Moje hodnotenie tohto DLC je 9/10.
Ja mam povodnu hru ale nie zo steamu. Nevadi, kupim to z ea storu.
islo mi o toto:
Koupil jsi si základní hru někde jinde a Vietnam na Steamu:
Toto není možné. Steam totiž neprodává hru někomu, kdo nemá původní hru na Steamu. Pokud se Vám toto nějak povedl, kontaktuje podporu na Steamu a oni Vám to pomohou dále dořešit.
zdroj: http://bad-company2.cz
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2010, 19:59)
takze mam za sebou asi hodinku hrania a tato hra ma uplne dostala, takuto atmosferu som naposledy zazil pri prvom vietcongu a to uz bolo naozaj davno
mal som pocit ako keby som hral uplne novu hru ale doverne znamu - take male "deja vu"
Pre majitelov povodnej hry toto nutnost
Moje hodnotenie tohto DLC je 9/10.
uz sa neviem dockat kedy mi to v pondelok donesie kurier a potom hraaaam 
Co hovorite na Vietnam?
Mam pocit ze to je ako keby graficky menej narocnejsie ako zakladny BC2.
Hra ide sviznejsie a strelba priam neskutocna. Ved tam date dole na hociaku dialku hocicim.
Ludia padaju ako keby mali vzdy len 1hp.
Mam pocit ze to je ako keby graficky menej narocnejsie ako zakladny BC2.
Hra ide sviznejsie a strelba priam neskutocna. Ved tam date dole na hociaku dialku hocicim.
Ludia padaju ako keby mali vzdy len 1hp.
tak neodolal som a kupil som si to tiez
a nelutujem (zatial
)
je to super, fajnove mapy, da sa v pohode sniprovat a aj s AK47 je to pecka
s flamethrowerom mi to zatial moc neslo, neskor pojde
ja si myslim ze super, nema to chybu
a nelutujem (zatial
je to super, fajnove mapy, da sa v pohode sniprovat a aj s AK47 je to pecka
s flamethrowerom mi to zatial moc neslo, neskor pojde
ja si myslim ze super, nema to chybu
-
Norick98
Medium Star
Na nasom serveri uz bezi Vietnam od vcera, no az dnes sa to tam poriadne rozbehlo tak sa stavte a zastrielame si
Behom nasledujuceho tyzdna rozsirime na 32slotov, nech je cez sviatky dobra mastenica.
Kód: Vybrať všetko
VIETNAM | RUSH | Slovak Bad Company [SBC] www.slovakbc.euRe: Battlefield: Bad Company 2
Nemate niekto problem s resetovanym rankom? Level 0, ziadne zbrane, plus mam problemy s pripojenim? Zacalo to dnes...
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
To prejde chviľu hraj a vrati sa ti to. Mne to spravilo 2 krát. Prípadne skús aj relog.
Tak videl som ze viac ludi sa stazuje aj na servroch, takze bude chyba asi niekde inde, pockam chvilu a snad to nahoda naspat 
jj tiez som ti toho vsimol, ked skonci hra a ide dalsia tak sa mi rank vrati
akurat mam taky problem ze po kazdej hre mam skore 0-0 alebo 0-1, ale v tej hre zabijem par ludi
a inak tiez tam mate to "updating your stats" okno tak dlho? ma to stve riadne
ale aj napriek tomu sa to oplatilo
akurat mam taky problem ze po kazdej hre mam skore 0-0 alebo 0-1, ale v tej hre zabijem par ludi
a inak tiez tam mate to "updating your stats" okno tak dlho? ma to stve riadne
ale aj napriek tomu sa to oplatilo
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Postupom času to vidím tak že som si mal radšej kúpiť COD napríklad Black ops teras alebo vtedy COD 6. To je môj názor.
hej zacalo im to akosi blbnut. ale nevadi, hlavne, nech sa to vzdy pripise
-
Norick98
Medium Star
Nie je to nic nove.. DB servery boli vytazene aj pri spusteni bfbc2. Chvilu to zrejme potrva kym to nastavia na optimum a asi sa to pred vypustenim hry tazko predvida.Updates are currently paused due to high load on the stats database
Navyse maju v DICE urcite velku party na oslavu zarobenych milionov behom 1-2 dni
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ajtáci maju párty
, to chcem vidieť.
ja som dnes zabil hranim skoro cele poobedie, pride mi to trochu tazsie ako povodna hra nakolko mapy nie su az tak clenite a skor rovinate 
zatial stale hram za assualt, nejako sa neviem odtrhnut od tej ak47
, hudba je tiez peckova ala forest gump 
zatial stale hram za assualt, nejako sa neviem odtrhnut od tej ak47
no tak po odohrani par par musim povedat ze oplatilo sa to kupit, hratelnost je dobra, grafika je asi o nieco ako bc2, zda sa mi ako s pred par rokov, mierenie a zabijanie je ovela lahsie ako v bc2 ale celkovy dojem je dobry aj ked som este nehral dlho 
OFFTOPIC: neviem preco ale hra mi zacala mrznut a pomohol len HARD RESET. Mam taky pocit, ze mi to zacalo robit po tom ako som si nainstaloval MoH -> singel mi ide v poho ale multak mi tak isto mrzne - podla mna to nebude nahoda 
takze trochu som posurfoval net a skusil nejak to poriesit, navrhovane riesenia su/boli nasledovne:
1. update driverov graf. karty - nepomohlo
2. zmenit v settings.ini hodnotu directx z auto na 9,10,11 podla moznosti - nepomohlo
3. reinstall PB - nepomohlo
4. vypnut zvukovku - pomohlo, hral som asi hodinu a vsetko slapalo OK - mam integrovanu zvukovku, vypinal som priamo v biose.
Takze bol som zakupit obycajnu PCI zvukovu kartu (SB za cca 13e) a skusil zahrat, nakolko vcera uz bola pokrocila hodina nemal som to cas testovat nejak dlho ale bezne mi to mrzlo po cca 10 min a teraz som hral cca polhodinu OK.
viem, ze nieco take bolo aktualne ked hra vysla, ale mne to zacalo robit len nedavno tak mozno ma niekto stale podobny problem a toto mu nejako svojim sposobom pomoze
takze trochu som posurfoval net a skusil nejak to poriesit, navrhovane riesenia su/boli nasledovne:
1. update driverov graf. karty - nepomohlo
2. zmenit v settings.ini hodnotu directx z auto na 9,10,11 podla moznosti - nepomohlo
3. reinstall PB - nepomohlo
4. vypnut zvukovku - pomohlo, hral som asi hodinu a vsetko slapalo OK - mam integrovanu zvukovku, vypinal som priamo v biose.
Takze bol som zakupit obycajnu PCI zvukovu kartu (SB za cca 13e) a skusil zahrat, nakolko vcera uz bola pokrocila hodina nemal som to cas testovat nejak dlho ale bezne mi to mrzlo po cca 10 min a teraz som hral cca polhodinu OK.
viem, ze nieco take bolo aktualne ked hra vysla, ale mne to zacalo robit len nedavno tak mozno ma niekto stale podobny problem a toto mu nejako svojim sposobom pomoze
-
Corn Flake
Guru wannabe
Neviete prečo mi pri každom serveri v server browseri píše ping buď 999 alebo len -
Potom neviem kde sa môžem napojiť aby som nemal obludný ping.
Potom neviem kde sa môžem napojiť aby som nemal obludný ping.
-
p4ra
Redeemer
Premyslam, ze zakupim Vietnam, kedze BC2 ma dost dlho bavil, aj ked teraz hram pomenej.