Sionizmus

Diskusie na politické témy...
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Sionizmus

Príspevok od používateľa IvanSk »

slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

slay napísal:Daj mi prosím ťa pôvod tejto štatistiky. A tým nemyslím len knihu kde bola vypísaná, ale aj zdroj odkiaľ tá kniha čerpala.
kali520 napísal:nemam pristup k tej knihe a na internete sa zda ze uverjnena neni, aspon ju teda neviem najist. Ak ta to tak velmi zauima kup si ju a zisti si to sam

Vidíš? Také sú všetky tvoje zdroje a štatistiky.. postavené na ničom. Vyhovujú ti preto sa nimi ani neváhaš zaoberať. Si pokrytec sám voči sebe kali. Čiže čo si dokázal, absolútne nič, ako vždy. Ale cituj si tie svoje zdroje donekonečna..

slay napísal:(Mikloš a Kaliňák židia) Povedz mi odkiaľ si toto čerpal? A povedz mi kde títo dvaja majú židov v pôvode. Naozaj ma to zaujíma, lebo tak trošku poznám ich rodokmeň. Tak čakám..
kali520 napísal:Jedna sa o ciastocny zoznam zidov a zidovskych miesancov v politike a kulture v CSFR od roku 1989, ktory bol uverejneny dnes uz na zrusenom portali narodne-vzdelavaci institut (mimochodom riesilo sa to aj v tejto teme), mensie pripomenutie o aky zoznam ide je tu http://zpravy.idnes.cz/radikalove-sepsa ... _krimi_miz
A zoznam o ktory islo http://deletsme.blogspot.com/2008/08/ia ... itike.html
Co je ale dolezite zidia svoj povod vacsinou taja, a na druhu stranu same zidovske zdroje sa nejak zvlast nesnazili vyvratit ten zoznam, prave naopak priznali ze mnohe mena tam uvedene maju zidovsky povod http://eretz.cz/content/view/3117/71/
Zase si zvyl chvostom ako pes.. LoL tie zoznamy od psychopatov ako ty si strč vieš kam. Ani jeden z tých dvoch nemá židovský pôvod. Žiaden. Zase si mi nevedel podložiť čo hovoríš, ale hlavne že pletieš sústavne tieto klamstvá.

Ak si ja založím, teraz na blogspote za 5 minút blog a napíšem tam psychopatické bludy tohto ranku tak ich tiež budeš hrdo citovať? Veď ty už máš seriózny problém s duševným zdravím kamarát. Skús nemyslieť ani nehovoriť o židoch aspoň na mesiac.. :nono:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

tehla napísal:A tu sme presne pri koreni problemu, Kali pozri si film Agora a hneď sa ti vyjasni
A povinne aspon kazdy den raz aj Schindlerov zoznam :lol:
slay napísal:Vidíš? Také sú všetky tvoje zdroje a štatistiky.. postavené na ničom. Vyhovujú ti preto sa nimi ani neváhaš zaoberať. Si pokrytec sám voči sebe kali. Čiže čo si dokázal, absolútne nič, ako vždy. Ale cituj si tie svoje zdroje donekonečna..
A aby som ti za teba rit utrel nahodou nechces? Zdroj tej citacii bol jasne napisany v tych poznamkach a pouzitej literature a ty by si si v prvom rade mal uvedomit ze ten clanok som nepisal ja, takze nie som ani povinny ti tu hladat to odkial MacDonald (ktory bol este ktomu len citovany) vo svojej kinhe cerpal. Si to ty kto by tu mal nieco dokazovat a uz vobec nie ja. Ak sa ti na hore uvedenom clanku nieco nepaci overuj si to sam, ja osobne s tym clankom problem nemam a ani s MacDonaldom ako takym, si to opat znova len ty, ale ja viem ze si tak ubohy ze radsej napises kali vsak zistimi to. Toto neni diskusia o mne a ani o tebe a co si my myslime o sebe navzajom, tak sa ani nesnaz ma zase zatiahnut do tohoto tvojho jednoducheho sveta kde prevlada len tvoja arogancia a zlost voci mne a vsetkym ktori opunuju tvojmu primitivnemu pohladu na svet.
Zase si zvyl chvostom ako pes.. LoL tie zoznamy od psychopatov ako ty si strč vieš kam. Ani jeden z tých dvoch nemá židovský pôvod. Žiaden. Zase si mi nevedel podložiť čo hovoríš, ale hlavne že pletieš sústavne tieto klamstvá.
Tak v tom pripade ocakavam ze ty mi zas podlozis tie svoje zvasty.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Odpovedal som ti na mnohovýznamovosť Biblie a konkrétne v tomto prípade som narážal na mnohovýznamovosť ohľadom žien. Takže
kali520 napísal: No tak do toho, najdi mi.
Dostal si. ten citát ktorý je vo filme spomínaný je autentický. A taktiež by ma zaujímala tvoja odpoveď na túto otázku
silmarill napísal: ... kresťania sa rozliezli do všetkých kútov sveta a nanútili svoju vieru každému kto sa dal zotročiť. a 1,3 miliardy kresťanov teraz platí prachy vatikánu - nepripadá ti TOTO ako plán na zotročenie sveta??
ktorú tvoje oko nejako preskočilo. Ak si budeš priať tak ti pohľadám ďalšie viacvýznamové citáty z kresťanstva lebo Talmud je "len" právny text a nikdy nebude v judaizme na roveň Tóre a Božích prikázaní
Boh napísal: Nezabiješ!
Nescudzoložíš!
Nepokradneš!
Tebe však bohužiaľ nejaké ius naturale už dávno vypadlo z hlavy. Ak sa chceš brániť tým že títo židia na prikázania kašlú tak potom je irelevantné že si spomínal predtým aj Talmud lebo nanich ako výklad knihy ktorú majú v paži tiež nebude pôsobiť.
slay
Addict
Addict

kali520 napísal:A aby som ti za teba rit utrel nahodou nechces? Zdroj tej citacii bol jasne napisany v tych poznamkach a pouzitej literature a ty by si si v prvom rade mal uvedomit ze ten clanok som nepisal ja, takze nie som ani povinny ti tu hladat to odkial MacDonald (ktory bol este ktomu len citovany) vo svojej kinhe cerpal. Si to ty kto by tu mal nieco dokazovat a uz vobec nie ja. Ak sa ti na hore uvedenom clanku nieco nepaci overuj si to sam, ja osobne s tym clankom problem nemam a ani s MacDonaldom ako takym, si to opat znova len ty, ale ja viem ze si tak ubohy ze radsej napises kali vsak zistimi to. Toto neni diskusia o mne a ani o tebe a co si my myslime o sebe navzajom, tak sa ani nesnaz ma zase zatiahnut do tohoto tvojho jednoducheho sveta kde prevlada len tvoja arogancia a zlost voci mne a vsetkym ktori opunuju tvojmu primitivnemu pohladu na svet.
:lol: Vidíš si nula, obyčajná nula, ty vôbec nevieš či je to pravda, ani ako boli zisťované tie štatistiky, ani len netušíš na základe čoho tie čísla existujú, proste nič ničotné nič. Človek námatkovo vyberie niečo z toho čo trepeš a ty si bezmocný. Je očividné, že tie štatistiky v tej dobe mohli byť len vykonštruované, ty mi nedokážeš dať jediný dôveryhodný prameň. Nič. Urbáre a cenzusy sa robia len na našom území minimálne od 18 storočia a sú prístupné v archívoch.. tak skús zobrať nejaký a dokáž mi že aspoň niečo na tom čo tu už roky dookola omieľaš je pravda.

Ak chceš naďalej len linkovať články rovnakých bláznov ako ty postavené na ničom, kľudne, ale si tu už roky a nič si nedosiahol, ani nedosiahneš s takým prístupom k veci.

Ak ti niekto protirečí, tak ti to musí dokazovať, ale ak ti klameš a zavádzaš a niekto chce aby si podložil čo tvrdíš, tak sa okrem nejakého linku na pošahanú stranku nezmôžeš na nič. Ty žiješ z internetu proste..
kali520 napísal:Tak v tom pripade ocakavam ze ty mi zas podlozis tie svoje zvasty.
Pochádzam z rovnakej oblasti ako títo dvaja páni, moja rodina pozná zázemie z ktorého vyšli. V dedinkách kde každý každého pozná je to bežná prax so zaručenými informáciami. Nemám právo tu zverejňovať informácie o ich rodine. Ale môžem ťa ubezpečiť, že žiadny židovský pôvod tam nie je. Teda minimálne po pra pra rodičov.

A informácii o ich židovskom pôvode veríš rovnako ako aj ostatným, a je to úplne klamstvo. Aspoň vidíš aký si hlúpy v svojej slepej viere. Rozdiel medzi mnou a tebou je, že ja neuverím pokiaľ nemám nezvratný dôkaz. Ale tebe kali treba dôkazy len nato čo je proti tvojmu presvedčeniu, ale na to čo je v zhode s ním, ti netreba nič, tomu veríš slepo. Si možno väčšia ovca než tí ktorých odsudzuješ.
kali520
Darca
Darca

p3bo nejak som si neni isty naco presne reagujes. Vyzval som silmarila aby mi dal nejaky podobny citat z biblie ala vseci su hovada ktore mozme okradat zabijat len my nie, on zostal nejak podozrivo ticho.

Tiez som ta vyzval uz raz ze mal by si si tieto temy prejist lebo otazka krestanstvo vs judaizmus sa tu uz tiez riesila. Zopakujem to znova a znova, krestanstvo a podstata jeho ucenia na zaklade biblie a to zdoraznujem ze na zaklade biblie je len o odovzdani sa, o laske skoro vsetkemu zivemu. Judaizmus a podstata jeho ucenia na zaklade talmudu je o boji, rasovom zjednotovani a o vinimocnosti zidovsta ako takeho, ma v sebe zakorenenu nenavist voci ostatnym.

To jaka bola realita je uplne ina vec na inu debatu, bavime sa tu snad o uceni toho daneho nabozenstva nie o cinnoch predstavitelov toho nabozenstva .
ktorú tvoje oko nejako preskočilo. Ak si budeš priať tak ti pohľadám ďalšie viacvýznamové citáty z kresťanstva lebo Talmud je "len" právny text a nikdy nebude v judaizme na roveň Tóre a Božích prikázaní
Moje oko to preskocilo schvalne lebo je to odputavanie pozornosti k inemu problemu alebo tiez ospravedlnovanie zidovskych cinnov.

A na zaver mozem povedat len jedno, nie som krestan ani v boha neverim a ked vezmeme do uvahy ze Jezis a spol boli vseci zidia koniec koncov je to tak isto ich vytvor, ale o tomto sme sa uz bavili s tehlom v prislusnej teme.
Tebe však bohužiaľ nejaké ius naturale už dávno vypadlo z hlavy. Ak sa chceš brániť tým že títo židia na prikázania kašlú tak potom je irelevantné že si spomínal predtým aj Talmud lebo nanich ako výklad knihy ktorú majú v paži tiež nebude pôsobiť.
Snáď najlepším spôsobom opisu židovskej komunity je ten, ktorý použil židovský spisovateľ Daniel
Elazar v Community and Polity: Organizational Dynamics in American Jewry. Navrhuje model
sústredných kruhov. Vnútorný kruh tvorí tvrdé jadro a je to 5 do 10 % Židov, ktorí vedú tzv. "plné
židovské životy". Ďalší tvoria od 10 do 12 % a volá ich "účastníci". Títo sú často zamestnávaní v
"židovských občianskych službách" a neúnavne pracujú za židovské záujmy. Tretí kruh tvorí 25 až 30 %
Židov, ktorých nazýva "prispievatelia a konzumenti". Títo pravidelne prispievajú na židovské ciele a
používajú židovskú komunitu na svadby, bar mitzvah a pohreby.
Poslednú skupinu Elazar nazýva "okrajoví a odmietaví." Prispievajú na židovské ciele, ale občas ich
vnútorný kruh pritiahne do účasti alebo sa oddelia, čím zanechajú židovské jadro v centre oddané viac
ako kedykoľvek predtým.

//autoeditácia príspevku (18 Dec 2010, 17:37)
slay ponahlam sa a nemam moc casu sa tu na tu tvoju blbost nejak rozpisovat tak len v kratkosti.

Ja sebe ani tebe nic dokazovat nemusim (je to diskusne forum), mne je uplne u prdele co si ty myslis a ani ta tu nejdem presviedcat. Tebe jednoducho dosli argumetny nevies ako to vyvratit hanbil si sa to tu priznat, tak si zvrtol debatu na moju osobu (cin hodny akurat tak sraba).

Zdroj bol jasny MacDonald, K.: A People That Shall Dwell Alone. Judaism as a Group Evolutionary Strategy, Praeger, Westport, 1994

Ak budem mat trochu casu a dostanem sa k tej knihe budes tu mat aj ten zdroj z tej knihy, tiez mam na robote aj ine veci ako tu volakemu blbeckovi na internete dokazovat takmer uplne jasne veci.

PS k tomu zbytoku sa vyjadrim ked tu najblizsie budem
slay
Addict
Addict

:roll: No uznaj, ty tu prehlásiš, že židia ovládajú svet a ako dôkaz uvedieš nejaké čísla, ktoré prikryješ len tým, že boli v nejakej knihe, čo by malo zaručovať ich neochvejnú pravdivosť. A keď od teba chcem normálnu odpoveď na to odkiaľ ich vzala tá kniha, či to brali z nejakých oficiálnych dobových štatistík, alebo ako.. tak už som ten zlý čo to obracia na tvoju osobu. :lol: Jasné, že je to diskusné fórum, a toto je diskusia, nemusíš mi dokazovať nič ak nechceš alebo nevieš. Ja s tým nemám problém.

Pozri Kali, ja som ti dal teraz do ruky ideálnu možnosť ma odpísať, ak dokážeš, že tie štatistiky sú pravdivé tak tento súboj prehrám a ty budeš mať pravdu. Mohol si napísať, slay, tá kniha to vzala skúmaním takých a takých dobových štatistík, existujú, sú reálne, viedli sa také zisťovania v minulosti. Ale ty si zvolil radšej možnosť, že ja som ten zlý lebo chcem od teba neviem čo a ty mi to nemusíš dokazovať lebo sme len na fóre a proste si najväčší chudáčik lebo zlý slay od teba chcel niečo..

ale uznaj ako to vyzerá? Ak chceš niekoho o svojej pravde presvedčiť, tak by si sa mal viac snažiť, a nevrav že nechceš lebo inak by si tu na fóre nebol.

A k tomu zvyšku sa vyjadri, to ma zaujíma kde má Mikloš s Kaliňákom židovských predkov, ak mi dokážeš odhaliť fakt niečo čo neviem tak ja budem len rád.
kali520
Darca
Darca

Pochádzam z rovnakej oblasti ako títo dvaja páni, moja rodina pozná zázemie z ktorého vyšli. V dedinkách kde každý každého pozná je to bežná prax so zaručenými informáciami. Nemám právo tu zverejňovať informácie o ich rodine. Ale môžem ťa ubezpečiť, že žiadny židovský pôvod tam nie je. Teda minimálne po pra pra rodičov.
Asi ti je jasne ze toto mi nestaci. Tiez mam kamosa ktory sa pozna s istou zidovskou rodinou a ta ma pomerne dobre vztahy s mnohymi politkmi ci poslancami. Oni sami potvrdili o vacsine ludoch na tom zozname napr Zajac, Carnogursky, Lipsic atd atd ze su zidia alebo minimalne maju zidovsky povod.

A hadam ti je jasne co toto znamena. Znamena to velke kulove toto su argumenty ala novy cas, lebo tvrdenia ja poznam, ty si vyrastal v dedinke tu v tejto debate nestacia.

Toto cele je tu jeden zacarovany kruh. Zoznam ma hore uvedene zidia a zidovsky miesanci v politike a kulture. Je jasne ze asi tazko si overime pravdivost toho zoznamu ale kedze same zidovske zdroje nejak nevyvracaju ten zoznam, vid napr eretz, ani nikto iny a aj napr po tych zidoch sa mi donieslo ze su ti ludia zidia, mnohy tam aj sami maju zidovske crty atd atd nemam dovod tomu zoznamu neverit.
Pozri Kali, ja som ti dal teraz do ruky ideálnu možnosť ma odpísať, ak dokážeš, že tie štatistiky sú pravdivé tak tento súboj prehrám a ty budeš mať pravdu. Mohol si napísať, slay, tá kniha to vzala skúmaním takých a takých dobových štatistík, existujú, sú reálne, viedli sa také zisťovania v minulosti
Je smutne ze tuto debatu vidis ako suboj medzi nami dvoma. Neprisiel som sem bojovat ani ta presviedcat. Rovnako zijem realny zivot, mam aj svoje starosti, musim sa zivit a internet vidm iba ako vypln volneho casu alebo ako sprostredkovatel zaujimavych informacii. Clanok som sem nedal z dovodu aby len teba o niecom mal presvedcit ale ako nejake zaujimave info na ktore si kazdy musi urobit nazor sam. Ty si si nazor urobil ale nijak si ho nevedel podlozit alebo dokazat, otravoval si ma s vecami ktore by mi zabrali nejaky cas ktory by som mohol vyuzit ovela plnohodnotnejsie ako hladanim niecoho co si mozes najist sam. Koniec koncov sam sa tu aj priznavas ze ak by som ti uviedol ten povodny zdroj celu tuto debatu by si prehral, to znamena ze nemas argumenty ktorymi by si vyvratil tam uvdenu citaciu, takze zrejme tvoja reakcia aj nieco vypoveda o tvojich pohnutkach tu na fore. Tiez musis pochopit ze ja som ten clanok nepisal takze ani neni moja povinnost ho tu obhajovat, ani nijak ti nieco dokazovat ked mas ty s tym nejaky problem. Tak isto si zas naivne nemusis mysliet ze MacDonald je nejaky uplny debil ktory by vo svojej knihe neuviedol zdroj danej informacie. Ako som povedal, dostanem sa k tej knihe, dam ti aj ten zdroj, viac ti nato uz nemam co povedat.

A inak dufam ze si stastny za dalsi OT, toto vsetko sa mohlo riesit cez SS.
slay
Addict
Addict

kali520 napísal:Asi ti je jasne ze toto mi nestaci.
Stačí to, je to zaručená, ale aj keby som bol na toľko nekorektný a zverejňoval nejaké veci, je mi absolútne jasné, že ty by si si stále trval na svojom. Ja ti nemám dôvod o tomto klamať. Ale uzavrime, to. Ak budeš radšej veriť svojim zoznamom, budiš, fakt mi je to jedno. A neviem aké židovské zdroje by to mali vyvracať? Daj mi nejaký ten židovský zdroj, ktorý sa naťahuje s ľudmi ako ty.
kali520 napísal:Je smutne ze tuto debatu vidis ako suboj medzi nami dvoma. Neprisiel som sem bojovat ani ta presviedcat.
Každá debata má dve strany a pravdu môže mať len jeden. Vždy je to v tomto zmysle súboj. Ži si svoj reálny život, ja od teba nechcem odpovede na počkanie. Ak ti je jedno z čoho tie čísla vzišli a napriek tomu na nich staviaš celý svoj životný svetonázor, ktorý je u teba mimoriadne zaťažený židmi a konšpiráciami, tak v poriadku. Mne ta informácia k šťastiu nechýba, pátral som po pár podobných štatistikách odkiaľ sú preto už teraz viem k čomu dôjdeš. Malo by ťa to zaujímať Kali.
kali520 napísal:MacDonald je nejaky uplny debil ktory by vo svojej knihe neuviedol zdroj danej informacie.
Ak by tam ten zdroj nebol, tak to by už bolo fakt na úrovni pamfletov z internetu. Ja viem, že tam ten zdroj je. Ale vo vlastnom záujme si zisti odkiaľ čerpal ten zdroj. A s týmto treba ísť až na koreň odkiaľ sa tá štatistika vzala, kto ju odhadol a na základe čoho. Ak dôjdeš k tomu a k metodike akou sa k tým číslam došlo a uvidíš, že je to na reálnych dobových aj dnes overiteľných dátach, že to nie je žiadna falšovaná účelová vykonštruovaná propaganda, tak potom to bude dobré. Potom môžeš byť spokojný a kašlať na to čo povedal nejaký slay na fóre.

Ja som perfekcionista a toto postihnutie sa prejavuje tým, že k veciam pristupujem týmto spôsobom. Zatiaľ je minimálne v mojich snahách zlaté pravidlo, že nepoznám naozaj overiteľnú dobrú štatistiku v tejto židovskej problematike. Preto nemám rád ak sa ľudia oháňajú číslami, že jedno percento židov vlastní 99% všetkého bez toho aby to bolo úplne jasne doložené.

Myslím, že aj ty aj ja hľadáme pravdu. A ako si môžeš byť vecami istý pokiaľ ich neoveríš a nebudeš o nich pochybovať? Nijako. Ak to ale spravíš, a budeš sám vidieť 100 percentnú istotu, ja už budem len ticho a ospravedlním sa za dobiedzanie. A budem rád, že som získal dobrú informáciu na ktorú sa dá spoľahnúť. Dovtedy však neostáva nič iné..

apropo, kľudne riešme cez SS
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

tehla

Príspevok od používateľa tehla »

slay napísal:Pochádzam z rovnakej oblasti ako títo dvaja páni, moja rodina pozná zázemie z ktorého vyšli.
Žeby miklošov synovec alebo take niečo? To vysvetľuje všetky tie propagačné materiály a videá. Ale o tych centralnych bankaroch, by ste si ešte mali pokecať, možno by si mu mal vysvetliť ako to vlastne cele je, lebo chudak Ivan to nechápe,mal by si to rychlo napraviť, nemôžeš predsa dopustiť, aby sme mali zle informovaného ministra financií

Kali, ty nula! Ako to, že mu neserviruješ komplet zdroje, citácie a komplet rozbor članku? Myslim, že je chlapec už veľmi zhyčkany tym, že od neho samotneho nikto nevyžaduje argumenty, stačí nejaké prázdne tliachanie. od slaya som v podobnych temach nejaky zdroj, ktorym by podkladal svoje tvrdenia na zaklade faktov – napr. mena, čisla, udalosti atď., na ktory by sa dalo reagovať konkretne, ešte nevidel. Vždy len nejake slaboduche tvrdenia vyplyvajuce z toho, že tento je nacek, tento je zas hento a hlavne prirodzeny vyvoj. Potom, ako napisal Ivan je samozrejme diskusia znemožnená. Jedine članky od Ivana Mikloša alebo propagačné videá Richarda Sulíka z predvolebnej kampane....

Kali - k tomu, že Ježiš Kristus bol Žid a preto je kresťanstvo zle tu boli už tiež popisane slohy, tak len znova pripominam, že prirovnávať Krista ku farizejom (ktorí spísali Talmud) alebo stotožňovať ho s nimi je scestné, keďže Kristus išiel tvrdo proti nim – za čo ho nakoniec predsa dali ukrižovať. A pre jeho nasledovateľov boli títo „kristobijci“ vždy nepriatelia (a kresťania pre talmudistov detto), dokonca v kresťanskom svete sa stalo pomenovanie farizej (židovská sekta) urážkou – synonymom zrady, nečestnosti a pokriveného charakteru....No a snaď rozdiel vidno aj v učeni Krista a tychto farizejov – napr. aj v članku, ktory sem dal hughito...no, ale o tom sme sa už bavili asi stokrat :)
slay
Addict
Addict

tehla napísal:Žeby miklošov synovec alebo take niečo?
:lol: Bohužiaľ nie, čo je škoda vieš, lebo keby to tak bolo už by som určite bol na dobrej pozícii v rámci tunajšej židomurárskej lóže, a bol by som zasvätený do tých najhlbších tajomstiev new world order, a to už by som sa samozrejme nesral s vami na fóre, ale vládol svetu. :roll: Ty by si si už tiež na Vianoce mohol zobrať aj dovolenku synak, dovolenku od počítača.

A to nie sú propagačné články, to naopak sú články sionistického žida a dávam ich sem aby ste ich mohli analyzovať a lepšie sa pripraviť na ovládnutie sveta. :)
kali520
Darca
Darca

slay napísal:Bohužiaľ nie, čo je škoda vieš, lebo keby to tak bolo už by som určite bol na dobrej pozícii v rámci tunajšej židomurárskej lóže, a bol by som zasvätený do tých najhlbších tajomstiev new world order, a to už by som sa samozrejme nesral s vami na fóre, ale vládol svetu.
Miklos nikomu nevladne je to nikto a este k tomu uzitocny idiot.
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

tehla napísal:K tomu, že Ježiš Kristus bol Žid a preto je kresťanstvo zle tu boli už tiež popisane slohy, tak len znova pripominam, že prirovnávať Krista ku farizejom (ktorí spísali Talmud) alebo stotožňovať ho s nimi je scestné, keďže Kristus išiel tvrdo proti nim – za čo ho nakoniec predsa dali ukrižovať. A pre jeho nasledovateľov boli títo „kristobijci“ vždy nepriatelia (a kresťania pre talmudistov detto), dokonca v kresťanskom svete sa stalo pomenovanie farizej (židovská sekta) urážkou – synonymom zrady, nečestnosti a pokriveného charakteru...
Tak zas nejak tvrdo proti nim v skutocnosti urcite nesiel... (Cim samozrejme nechcem tvrdit, ze boli zajedno). Jezisa ukrizovali Rimania (ukrizovanie je rimsky trest, nie zidovsky), synedrion pocas rimskej nadvlady nemal hrdelne pravomoci, neslo o proces v zmysle farizejsko-rabinskej praxe. A ze sa slovo farizej stalo urazkou je len neskorsou krestanskou dezinterpretaciou povodneho apokalyptickeho oznacenia.
slay
Addict
Addict

kali520 napísal:Miklos nikomu nevladne je to nikto a este k tomu uzitocny idiot.
No vidíš kali, možno ešte nie si tak úplne stratený v svojom vlastnom svete.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Dobový pohľad

„Sestry a Bratia“ – neznámy trnavský gardista o Židoch
Vytlačiť E-mail
Slovo z minulosti
19.12.2010
Napísal Trnavský gardista

Redakcia Beo.sk svojim čitateľom prináša ukážku dobového vnímania židovskej otázky na Slovensku z pohľadu aktivistov Hlinkovej gardy. Materiál pochádza z júna roku 1939 a jeho oživopublikvoanie na našich stránkach je určené vyspelým a nezaslepeným jedincom na rozšírenie obzorov, samovzdelávanie a na komparáciu obsahovej relevantnosti medzi súčasnosťou a dneškom. Pravda sa nemôže báť skúmania...

Sestry a Bratia

Židovská medzinárodná obluda zase začína vyplazovať ohnivé jazyky a s nimi podpaľovať kľudné a spokojné slovenské duše. Inou zbraňou nevedia bojovať len jedovatým, nenávistným, hnusným a pokazeným jazykom a peniazmi. Musíme im priznať, že týmito zbraňami zachádzajú vyrtuozne.

Všimnite si pokrčeného Žida, ako sa chová k našej dedinskej slovenskej žene. Táto žena, ktorá je ešte dnes tak málo uvedomelá, že ide do židovského obchodu, obyčajne sa pýta, čo je nového. Tu jej špinavý soplavý Žid začne chrochtať tie najhnusnejšie vymysleniny o vodcoch slovenského národa a tie najfalešnejšie zvesti z iných krajov nášho Slovenska. Vraj na východnom Slovensku by Slováci chceli ísť k Maďarom, v Bratislave vraj je hlad, neni múky ani mäsa ani cukru, ani látky na šaty, neni vraj ničoho a hneď aby ju presvedčil pošle ju k inému židovi buď k šmatlavému alebo soplavému. Onen Žid spriahnutý so svojim hnusokolegom povie, že nemá a ani tak skoro mať nebude lebo vraj ten fabrikant, čo tú látku lifroval, utiekol do Palestíny. Tristo hromov do tvojho hnusného, židovského nehanoblivého, falošného, diabolského, hadieho jazyka. A čo snáď ten naničsúci, šmatlavý, pokazený, židovský, kmínsky fabrikant robil tú látku a či naši slovenskí chlapci a dievčatá. Tí ju robili, v ich rukách vznikla látka, tí sú tu. Tí neišli do Palestíny. Tam išiel len vydridušský Židák i s peniazmi vyrvanými zo slovenských mozolov a prepašovanými za slovenské hranice.

Takto pracujú proti našemu mladému štátu chameleonskí Židia. Ani jednoho sme nezkantrili, ani jednoho sme nezmrzačili viacej než ho zmrzačila príroda. A čo oni s nami robili po prvom prevrate? Koľko našich ľudí postrieľali? Ako sa nám vyhrážali za „kmínskej“ vlády? Našimi hlavami chceli ulice dláždiť. Nepodajných odhodlaných Slovákov chceli posielať do Sibirie. Koľko ich poslali do pekla francúzskych a kanadských baní. A kde je to naše jánošíkovské – Oko za oko – kde sú tie naše tvrdé päste??????? Ja vám to prezradím. Spútali nám ich ľudia, ktorí leskom židovského zlatého teľaťa boli tak omráčení, že stratili vlastenecký cit a zdravý rozum. Títo židofili, tak zv. Vajzovci, – ktorí sú presne očíslovaní podľa spáchaných hriechov, umožňujú Židákom za biedny úplatok, inak sa to nedá vysvetliť, ich šarapatenie. Títo Vajzovci chránia a napomáhajú čertovským Židákom a dopúšťajú sa takto najošklivejšieho hriechu na národe. Títo judášovi zapredanci sú horší než Židia sami:

Hnusná je ploštica, ale ešte hnusnejší je ten, kto ju zo svojho príbytku nevykynoží a priamo diabolský je ten, kto ju dopatruje a dochováva, aby ďalej druhých cucala. Títo židofili čiže Vajzovci tiež šhabesgoji nám penia krv. To sú oni, čo v židovských putikách dľapkajú čertovských Židov po pleciach a hovoria – všetko zariadim, budete spokojní, to sú tí, čo z ich kancelárií vychádzajú Židia veselí, usmievaví a zase drzí a provokatívni, takže si dovolia i ruku zaprašivenú zdvihnúť na našich veliteľov. To sú tí Vajzovci čo bachratým Židovkám hovoria „kezejčókolom“, to sú tie vredy, ktoré musia byť operatívne odstránené z nášho tela, bo inak by sa z toho mohla vyvinúť otrava celej slovenskej krve, nôž na operáciu máme, chirurgov máme, chuť a vôľu tiež. Vyrežeme Židom jazyky, bude kľud. Vezmime im zlato, dajme ho národu, bude jednota, svornosť a Vajzovci nás nebudú zapredávať židovským kmínom, farizejom a Bohom opusteným tulákom. Nás krviverných zapredaní shabesgoji nepobalamútia hlúpou frázou, že Žid je tiež človek. I zlato je kov, aj meď je kov, a predsa to nie je jedno. Vlk je tiež zviera, ovca je tiež zviera a predsa nie sú v jednom chlieve.

My vieme jedno, čo nám nikto za žiaden peniaz nevyvráti. Niekde ďaleko majú diabli svoj podnik, svoj kšeft, ktorý sa menuje „Peklo“. Synagógy sú filiálkami tohto podniku a Židia sú agentmi a zástupcami majiteľov centrály, t. j. diablov. A tak ako ten, kto chce robiť obchody medzi Slovákmi, Nemcami a Talianmi alebo Japoncami musí sa naučiť s nimi i dorozumievať, tak i diabol, keď chcel robiť obchody medzi ľuďmi, musel sa s nimi naučiť dorozumievať, musel sa ľuďom podobať a preto stvoril ŽIDA. Žid nie je výtvor boží, ale diabolský a preto Žid nie je človek, on ako človek vyzerá. Žid je len imitácia človeka čo do podoby ale originál diabla čo do vlastností a ten, kto Žida akýmkoľvek spôsobom podporuje alebo chráni, udržuje a spolupracuje s diablom a za tento hriech trest Boží ho neminie.

NA STRÁŽ
Trnavský gardista.

SNA, f. Ministerstvo vnútra (MV), šk. 16, 1296/1939. List okresného úradu Piešťany MV zo 17. 6. 1939.

KAMENEC, I.: Slovenský štát v obrazoch 1939 – 1945. Bratislava 2008, s. 143.

SOKOLOVIČ, P. „Sestry a bratia“ alebo vulgárna antisemitská propaganda. Protižidovský leták trnavského gardistu. In: Pamäť národa. ISSN 1336-6297, 2010, roč. VI. č. 2, s. 85 – 87.

http://beo.sk/slovo-z-minulosti/1234-se ... -o-zidoch-

Toto všetko je samozrejme obyčajný ničím nepodložený antisemitizmus ktorý odjakživa bol v duši slovenského človeka. Slovák sa len narodil a už písal takéto veci. Jeho názory sa neformovali na zákalde skutočnosti.

Vicki Polin-Jewish Satanic Ritual Abuse Survivor

hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Reálne niečo cez 5 miliónov.
slay
Addict
Addict

IvanSk napísal:Toto všetko je samozrejme obyčajný ničím nepodložený antisemitizmus ktorý odjakživa bol v duši slovenského človeka. Slovák sa len narodil a už písal takéto veci. Jeho názory sa neformovali na zákalde skutočnosti.
Slovák sa narodil, bol vymytý propagandou, stal sa prisluhovačom a potom písal, rovnako ako ty dnes..
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

slay napísal:
Slovák sa narodil, bol vymytý propagandou, stal sa prisluhovačom a potom písal, rovnako ako ty dnes..

Samozrejme jednoduchá odpoveď na všetko. Bohužiaľ tých Slovákov vymytých bola drvivá väčšina.

Zrejme všetci pojedli nejaké halucinogénne bobule. Človeče škoda že si vtedy nežil mohol si ich poučiť.
Inak ako sa ti páči to video, robíte také veci doma? Stavím sa že hej.
Napísať odpoveď