Novy prirastok do rodiny
Novy prirastok do rodiny
Zdravim potrebujem poradit s kupou noveho vozidla . Na bezne uceli pouzivam AR 156 1.8 a 166 2.4jtd . Potreboval by som nejake vikendove auto , bohuzial doteraz mi v tom vzdy nieco branilo hlavne serviz tychto "krasaviec" chcel by som zohnat Porsche boxster 2.5 / na kubature ani moc nezalezi kludne aj 3.0+ / Nevedeli by ste odkial by sa dalo toto auticko zohnat/doviezt lacnejsie ? Diky
Re: Novy prirastok do rodiny
nemecko, taliansko, ...
nejake stranky popripade firmy co sa stym zaoberaju alebo bazare nepoznate v zahranici ?
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Napr.
autoscout24.de/it/at/cz
mobile.de
Na základe toho si vieš porovnať ceny u nás a vonku...
autoscout24.de/it/at/cz
mobile.de
Na základe toho si vieš porovnať ceny u nás a vonku...
MERCEDES SLK 300 KOMPRESSOR? 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
SLK, Z3, 350Z ... to su auta ktore by som asi pozeral ja keby malo ist o auto "sportovejsie strihnute" ... boxster, hlavne S ponukne oproti spomenutym o cosi viac zabavy (motor v strede, zahoditelna strecha), ale mne to pride take porsche pre baby
... este hodne podobna, aj ked menej vykonna je Toyota MR2 (ale srandy si s nu asi clovek uzije az az), alebo MG F, ci TF ? 
hmm kukam ze za tu cenu mam aj s2000 tak neviem no 
-
Fabo
Hardcore addict
Jak povedal Charlie z dva a pol chlapa na Alanovho Boxstera - It's cute, it's like my cars girlfriendnordkapp_pb napísal:SLK, Z3, 350Z ... to su auta ktore by som asi pozeral ja keby malo ist o auto "sportovejsie strihnute" ... boxster, hlavne S ponukne oproti spomenutym o cosi viac zabavy (motor v strede, zahoditelna strecha), ale mne to pride take porsche pre baby... este hodne podobna, aj ked menej vykonna je Toyota MR2 (ale srandy si s nu asi clovek uzije az az), alebo MG F, ci TF ?