openTTD
Re: openTTD
v pohode lietadla neries ma stve priemysel clovek nieco opravy vybuduje a na druhy den tam nieje nic 
skus si to preinstalovaj ja ziadne problem nemam win7, nvidia, 64bit
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ShepDog, je to cista instalacia. A tiez mam Windows 7 Ultimate x64. A GeForce GTX 260.
-
masterdead
SysAdmin
hmm, architektura? mas 64bit system skus pouzit taku verziu aj openttd, ale nedavaj instalaciu ale len samorozbalovaci archiv.
-
p4ra
Redeemer
Ja neviem. Tak skusim este to. Jedna otazka ale. OpenTTD rozbalujete priamo do TTD adresara, kde je original hra alebo zvlast?
rozbalím openttd niekam a do adresára "data" hodím grf súbory
-
p4ra
Redeemer
Vdaka. Skusim tak.
Nejde. Proste preinstaloval som hru, skusil original TTD .iso, prepisal .cfg, ako je na stranke OpenTTD, na fore. A stale ten isty error. Nevidim nazvy firiem. Potom sa neviem dostat ku svojej. :-/
Nejde. Proste preinstaloval som hru, skusil original TTD .iso, prepisal .cfg, ako je na stranke OpenTTD, na fore. A stale ten isty error. Nevidim nazvy firiem. Potom sa neviem dostat ku svojej. :-/
. v mojom zozname si uplne na konci a bez hesla
-
p4ra
Redeemer
Chapem, ale problem je, ze sa na seba nedostanem, neviem na seba kliknut. Vzdy mi to oznaci vsetkych a nevidim tam nazvy jednotlivych spolocnosti.
Kurnik, uz zacinam byt zufaly z toho.
-
hojko
Site Admin
Ak mate pripomienky k configu, tak ich sem napiste. To, ze niekto zaraba na lietadlach, tak to je asi rovnake ako ked niekto v zaciatkoch postavi velku trasu na uhlie, drevo ci prepravu ludi, aj tam sa da rychlo nabalit. Vznik a zanik premyslu je myslim normalna vec, nemizne tak rychlo, ci ano???
-
p4ra
Redeemer
Zatial sa snazim vyriesit svoj problem s Developermi na OpenTTD fore. Ale mam jednu otazku? To sa vzdy na serveri hra s tymi najmodernejsimi technologiami? Nie od zaciatku? Ci to tak rychlo ubiehaju roky?
Zalezi od configu servera a teda, kedy zacnes ty hrat ako klient.
Ked hras od roku 1950 a server sa pusti na obed, tak tam mas pomalu lokomotivu, male lietadla a tak. Vecer je uz mozno rok 2020 a technika je uplne ina.
-
p4ra
Redeemer
Mne je toto jasne, ale som sa chcel spytat, ze ci tak rychlo plynie cas na serveri?
-
hojko
Site Admin
Plynie, tusim okolo 500 rokov prebehne za tyzden, cize odhadom 70 rokov za den. Na fore OpenTTD bol aj patch na to, ktory by spomalil bezanie rokov, ale neskusali sme to este. Viac by sa mi pozdavalo, keby tie roky bezali pomalsie a nie, aby po par hodinach hrania boli k dispozicii magneticke vlaky a podobne...
To nie je pravda. Na vlakoch toľko na začiatku nezarobíš ani keby neviem čo robíš. Kdežto stačí ti postaviť 3 lietadlá a ak si správne postavil letiská tak zarábaš stovky miliónov ani nevieš ako. Ale čo už nohojko napísal:Ak mate pripomienky k configu, tak ich sem napiste. To, ze niekto zaraba na lietadlach, tak to je asi rovnake ako ked niekto v zaciatkoch postavi velku trasu na uhlie, drevo ci prepravu ludi, aj tam sa da rychlo nabalit. Vznik a zanik premyslu je myslim normalna vec, nemizne tak rychlo, ci ano???
-
p4ra
Redeemer
hojko, aj mne by sa pacilo, keby idu roky pomalsie.
-
hojko
Site Admin
Rion: IMHO si asi jediny co pouziva slovenske koruny. Nemas jednoduchsie tam dat eura ci dolare a zbavit sa par nul??? Myslim si, ze aj na vlaku sa da velmi rychlo zarobit, aj ked to nie je take jednoduche ako lietadlami.